![]() |
Kad nema "Like" gumbića!
Svaka čast na trudu, meni je OK, zabavno za pogledat!
:goood: |
Kupio bih Premium key pa me zanima gdje su povoljniji?
Jel netko možda kupovao od Kupi.mi.key s facebook-a? Iskustva? LP |
Samo Premium ili Igru+Premium?
|
Ma imam Battlefield LE s BtK DLC-om.
Samo mi treba Premium. |
http://www.code4game.com/battlefield...pc-cd-key.html
Tu sam uzeo prije par dana, brzo ga pošalju sve radi. |
Naravno da "DA"!
Znači, svi oni s ruskom verzijom pripremite se na divni black screan!
:goood: Rješenje se navodno nalazi tu, ali nikako da mi skine torrent. http://www.cjs-cdkeys.com/battlefiel...ang.html#patch Update slijedi...:hitthewal: |
Debili iz dajsa i i-jeja opet pokazuju stupanj vlastite retardacije.
Odbijaju fixat sve što kvari ovo smeće od igre, ali zato fixaju 3 irelevantne stvari i puste patch od 6 GB. Strašno. |
Provjereno rješenje od mog dobrog druga iz stranke...
Evo nam rješenja...
http://www.mediafire.com/?92v23zg61hpen61 Hvala jednom zgodnom, plavom momku, rudlave plave kose, koji uvijek nosi jeans...:lol2: |
Je li to isto u pitanju ako imam premium, a base igra je ruska?
|
Da.
|
Ja sam morao napravit reinstall cijelog kompa. I prvo se nisam mogao ulogirat uopće u Origin jer nisam dobro namjestio datum na pcu, sreća pa sam brzo shvatio da je do toga, no sada kada sam se logirao nemogu doć uopće do igara svojih, u my games mi nema ništa, wtf:stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni to igranje bf3 i ostalih novih igri sa steama/origina nije jasno
do 2011 sam igrao cod2 i cod4, cd-keyeve kupio preko preko weba. cod2 i cod4 su propali, nema servera niti igraca. a i ja sam imao stanku od 2 godine pa sam sada u obe igre nob medu ljudima sa stažom od 5 godina u cod2 i nesto manje u cod4.... tako da sam odlucio pocet igrat neku ne toliko staru igru, najvjerovatnije ce to biti bf3- druga opcija je black ops 2 ista stranica sa koje sam kupovao cod2 i cod4 key ima u ponudi i keyeve za BF3 (odnosno kodove koji se kasnije upisu u steam, ili mislim da je origin za bf3 i time dobivas igru, sve legalno) ali sad meni nije jasno u ponudi ima Battlefield 3 169 KN, Battlefield 3 Premium 269 KN ovo ne kuzim dam 260kn za taj premium koji valjda sve ima, za mjesec dana ce doci update koji sadrzi nove multiplayer mape i to ce uzet pola ljudi, a sta da ja radim onda pa ne mislim spicit na igru kroz godine igranja vise nego sto mi pc vrijedi a black ops 2 da i ne spominjem, black ops 2, black ops 2 revolution, black ops 2 seasion pass........ sto sa onima koji ne kupe te dodatke koji kasnije dolaze i kostaju po 15-20 eura? mislim ako nemas mapu kako ces je igrat :S koliko ljudi kupuje te patcheve? |
Citiraj:
Ak kanis kupiti bf3 premium keep in mind da imas 2 verzije premiuma. 1. moras kupiti bf3 vanilla i na njega dodajes premium 2. premium koji sadrzi sve u sebi pa prije nego kupis raspitaj se koji je od ova dva. ak kanis igrati po meni se premium svakako isplati. :chears: |
Citiraj:
Ako ti je trošak veći od vrijednosti tvog pc-a, onda nemoj ni kupovati jer se nećeš baš naigrati :D. |
Pitanje oko update-a.
Jučer upisao key za Premium i krenuo update od 10.6GB umjesto 6,1GB koliko ide kod drugih. Do sada sam napravio sve update, pa me sad zanima da li to sada skida i ostale mape ili je to skinulo prije? LP |
Skida ti mape prvo, a tek kasnije će valjda patch. Naskidat ćeš se :D Igra ti mora na kraju imat ~30GB.
|
Znači možda danas budem igrao?
Uz moju brzinu od 2 Mb/s danas u ponoć sam na bojnom polju. Možda! :care: |
pitao sam sto im premium sadrzi
Citiraj:
|
Premium Edition - Sadrzi igru i sve DLC-ove, dakle sve potrebno za igranje BF3.
Premium - Sadrzi samo DLC-ove, bez BF3. Potrebno je imati BF3 (obicna verzija ili LE) da se moze igrati. |
znaci ovo ovdje sto kosta 269 kn je samo skupina ekspanzija i treba kupit jos battlefield 3 koji dode 169 kn?
pa battlefield 3 premium edition na originu dode 442,5kn a ovdje bi ispalo 438kn ima li koja provjerena stranica koja nudi jeftinije? |
Citiraj:
|
|
Na ovom drugom linku sam ja kupio 2 igre i sve ok bilo ;)
|
hvala na odgovorima, uzet cu sa stranice sa koje sam vec kupovao, javili su mi mailom da mogu nabavit.. cijena 283 kn
|
Nikad ne igraj sam...
Citiraj:
Ekipa je odlična i ima nas iz cijele Hrvatske, a i okolnih zemalja. Taman oko ponoći smo zagrijani na radnu temperaturu! :chears: |
vidi, vidi kolko nas ima :D:D ajde da se i podružimo na tom TS-u :D
|
Naravno da sam za.
Možda preko tjedna imam malo manje vremena, ali bi za vikend mogao više stići. BTW jučer prvo update od 10,6GB, a onda i onaj od 6,1GB, tako da znate kad prelazite s LE verzije na Premium. Sve radi Ok. |
Fino...
Eto, javiš se onda na PM i sve rješeno.
:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |