PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

B3mt1 31.05.2006. 12:48

Citiraj:

Autor Hrconja
kaj si ti blentav...

priča se prošle 3 stranice o tome????

ne prica, ili sam ja nesto preskocio :-S
a i sta nije bilo jednostavnije odgovoriti nego napraviti jos jedan spamerski post :P

Andeo 31.05.2006. 12:49

Da, atha ti si mjerodavan za procjenu spama kao najveci spamer ciji je svaki 8 post na ovoj temi :D

Mar 31.05.2006. 12:54

Citiraj:

Autor Zmaj000
lol ovdje sam rangera zakucao na vrh prozora:D
http://www.imagesforme.com/images/7359shot0013.jpg

Haha, ovo je bilo zakon. Al sam odletija u strop. : roller :

zippo 31.05.2006. 14:08

@RAK
pogledaj ovo
http://www.slibe.com/image/848cd823-Error__Medium__b/
to sam dobio kada sam pokusao vidjeti nove mape u MP (normalno ne na serveru). Je li to zbog toga sto jos nisu aktivirane ili nesto drugo ?

vercetti 31.05.2006. 14:41

Citiraj:

Autor zippo61
@RAK
pogledaj ovo
http://www.slibe.com/image/848cd823-Error__Medium__b/
to sam dobio kada sam pokusao vidjeti nove mape u MP (normalno ne na serveru). Je li to zbog toga sto jos nisu aktivirane ili nesto drugo ?

Isto i meni izbacuje...

(btw, smanji sliku malo ;) )

Ramses_III 31.05.2006. 14:42

Citiraj:

Autor B3mt1
i da, zasto je ramses dobio ban ?

Puno je stvari tu u igri, jedino sto smijem reci da sam ja jos samo jedna zrtva od strane visoko pozicioniranih i politicki vrlo utjecajnih osoba koje ne smijem imenovati za svoje dobro. Teoreticari zavjera doci ce na svoje u ovom slucaju. Mozda netko jednom i sazna istinu.

Ustvari ja htjedoh ban, a mogao sam bar napravit neko sranje da ne bude bezveze

EDIT:
LOL, 938 KB, u bmp formatu

RAK 31.05.2006. 15:23

Ramses NIJE dobio ban. To je njegova želja da ima vremena za učenje. Sve je šala i nitko to ne treba uzeti za ozbiljno. Jedino što neće moći igrati do određenog datuma jer mora učiti i ja ću ga izbaciti svaki puta kada ga vidim na serveru. :)

Mape nisu aktivirane i još ne treba stavljati file na njegovo mjesto. Za tvoj problem je u tome što moraš kreirati no pure server. Iliti na pure stavi no.

robert7 31.05.2006. 15:25

Citiraj:

Autor Hrconja
ko je taj pod^nuke?

čoeče lik je rct u podu a uvijek zadnji na screenovima vašim

hmm kad hvataju krive screenove :D
kuzis nemrem onda bit prvi kad je to obicno onaj koji je postao screen,

ti samo dodi na server,pa da te ja i MM ili ET rijesimo,

jucer smo nazalost prekasno skuzili taktiku na trainstationu :)

BTW kao sto skiller kaze tek sam 2tjedna na online codu,pa dok se jos ufuram ni zule mi nece biti ravan :D (pretjerujem : hello2 : )

EDIT: Rak jel mozes reci koje su sve mape dodane,jel sam bridge igrao i odlican je :)

E.T. 31.05.2006. 16:10

Citiraj:

Autor MisterM
Večeras jedna od najboljih bitaka (S&D Staljingrad) od kada server postoji. Počelo je dosta izjednačeno a onda su švabe preuzele vodstvo i izgledalo je da će nas potući do nogu. Ali.. nakon streljanja svakog drugog vojnika Crvena armija je uzvratila i uspjela se vratiti i izjednačiti nakon 10 : 6 za njemce. Zadnje partije su bile na samom rubu živaca i na kraju je odlučila jedna jedina sekunda (deplant). Svaka čast švabama na pobjedi - ne sječam se da mi je ikad prije bilo tak žal izgubiti.

Tek sad sam skužil da nisam uzel screenshot - zamolil bi nekoga da stavi.
Svima : goood :: cheers2

EDIT: Fala Emissary - moj partner u proboju kroz sredinu...

Yup, odlicna partija. Odlucujuca partija, mi smo plentali na B, oni svi dolaze sa a, i ja ostao sam na njih 4. Ja sam ih cekao u rusevinama. Ostalo je 25s do eksplozije i jedan je poceo defuz. Skinuo sam ga no istovremeno i otkrio svoju poziciju. Ostalo je sad 15s i isus je poceo defuzat. Tu sam pogrijesio trebao sam pricekat koju sekundu i onda istrcat no bojao sam se da ga ne promasim iz prve ili da mozda lezi pa ga necu stic skinut prije nego defuza. Zato sam izletio van i prvim metkom skinuo isusa (koji je defuzao) u nadi da ostali nece stic no zule je stajao odmah do njega u djelicu sekunde skinuo mene i defuzao sekundu prije isteka vremena. Steta...

Inace odlicna partija. Decki su donjeli izjednacenje odlicnim probojima na A, dok je nekolicina nas odbijala njihove prodore sa B...

Jelc 31.05.2006. 16:21

Citiraj:

Autor E.T.
Ostalo je sad 15s i isus je poceo defuzat.......Zato sam izletio van i prvim metkom skinuo isusa (koji je defuzao)

Ah, griješniče-gorjet ćeš u paklu, to ti je ziher:p

RAK 31.05.2006. 16:27

Dogodila se greška prilikom uploada na server tako da će oni koji su već skinuli mape morati ponovno to napraviti. Izgleda da je na naš game server otišlo sve bez problema ali ovdje nije. Zato sam barem riješio jednu sitnicu kada sam već morao sve ponovno uploadati. Sve će biti spremno negdje oko 17.00.

Mape se ne mogu pregledati na lokalnom kompu jer su prilagođene samšem serveru. Imaju prilagodbu za PAM mod.

E.T. 31.05.2006. 16:32

Citiraj:

Autor Jelc
Ah, griješniče-gorjet ćeš u paklu, to ti je ziher:p

:D
Nismo mogli pobijedit isus je bio s njima ;)

RAK 31.05.2006. 16:33

Citiraj:

Autor robert7
EDIT: Rak jel mozes reci koje su sve mape dodane,jel sam bridge igrao i odlican je :)

longname "beta Valley of the Kings"
gametype "dm tdm sd ctf"

longname "Tobruk, Libya"
gametype "dm tdm ctf sd"

longname "St-Gatien Beta, France"
gametype "dm tdm sd ctf"

longname "Port"
gametype "dm tdm sd ctf hq"

longname "Flakbatterie, Germany"
gametype "dm tdm hq sd ctf"

longname "^1B^7uhlert, ^1G^7ermany"
gametype "dm tdm ctf sd hq"

longname "The Bridge"
gametype "dm tdm sd hq ctf"

atha 31.05.2006. 16:39

Pitate se zasto laga na serveru.
Vrhunski 1.2 patch radi svoje.

Bas malo igram ove nove mape, jer ih imam skinute od prije, sam sam znaci,
i svaki puta kada izleti poruka od PB-a da nesto provjerava, tipa old version, pb reporting, pb kicks for duplicate names i slicno, sve mi zasteka na par dijelicha sekunde. Ista stvar je i na serveru. Jer ovo djubre inzistira na stalnim provjerama.
Spojio sam se na servere bez 1.2 patcha, i nema tih zastajkivanja.
Koliko su imali namjeru napraviti dobru stvar rjesavanjem chitera, toliko su zasrali sve drugo. Srecom (ili ne) "uskoro" izlazi i novi patch.

Sam Fischer 31.05.2006. 16:41

Citiraj:

Autor Hrconja
kaj si ti blentav...

priča se prošle 3 stranice o tome????

U kojem si ti klanu?

RAK 31.05.2006. 16:46

Citiraj:

Autor RAK
Dogodila se greška prilikom uploada na server tako da će oni koji su već skinuli mape morati ponovno to napraviti. Izgleda da je na naš game server otišlo sve bez problema ali ovdje nije. Zato sam barem riješio jednu sitnicu kada sam već morao sve ponovno uploadati. Sve će biti spremno negdje oko 17.00.

Mape se ne mogu pregledati na lokalnom kompu jer su prilagođene samšem serveru. Imaju prilagodbu za PAM mod.

Pažnja spameri

atha 31.05.2006. 16:50

I mi tebe. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a010.gif

Virus7 31.05.2006. 17:26

ajmo spameri malo na server

zippo 31.05.2006. 18:16

Citiraj:

Autor RAK
Pažnja spameri

: lol2 : ja spamer !?!? : nono : : nono :
ja samo pazljivo citam i razumno odgovaram na postove ili postam :D :D :D
http://pro.imagehost.biz/ims/pictes/341897.gif
"Spameri smo mi, spameri smo mi
spameri, spameri neka znaju svi "

Marko666 31.05.2006. 18:45

Rak ima li možda kakve šanse da možda nove mape budu aktivirane prije subote :)

thuNdeR 31.05.2006. 18:45

navečer u 21 dolazim (ak bog da) na server

RAK 31.05.2006. 18:53

Citiraj:

Autor Marko666
Rak ima li možda kakve šanse da možda nove mape budu aktivirane prije subote :)

Mogu ih ja aktivirati odmah sada. Problem je u tome što oni koji iz raznih razloga nisu skinuli ove ne bi mogli igrati kada dođe red na njih.

Pod tim raznim razlozima mislim da pakete ADSL-a. Do subote će se svima prebaciti u novo obračunsko razdoblje. I ja bi odmah htio igrati ali moramo misliti i na druge.

Marko666 31.05.2006. 18:54

Ok nema frke samo sam pitao :)
Već bi se trebalo do petka prebacit na novo obračunsko razdoblje barem po datumu :)

robert7 31.05.2006. 19:54

joj steta da sam na flatu :( :lol:

ali jos samo mjesec dana

Andeo 31.05.2006. 20:15

Citiraj:

Autor robert7
joj steta da sam na flatu :( :lol:

ali jos samo mjesec dana

Hm, sad za kaznu moras skinuti mape, snimiti ih na cd i poslati clanovima servera.

Virus7 31.05.2006. 20:25

Ja nevjerujem da se vidimo danas, vech sam preshao tri paketa a četvrti je pri kraju tako da do sutra nema nisht

Andeo 31.05.2006. 20:34

Citiraj:

Autor Virus7
Ja nevjerujem da se vidimo danas, vech sam preshao tri paketa a četvrti je pri kraju tako da do sutra nema nisht

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :(
A obecao si da cemo se pucati veceras.: nono : Prokleti Njub :D

Zmaj000 31.05.2006. 20:42

lol kako nastimat router(kasda) gdje treba ....di je taj browser i sta kako ...molio bi da mi neko objasni!! thanks:D

thuNdeR 31.05.2006. 21:06

ekipa me malo bušila na dawnu
pa se malo ''ladim'' 2 mape :D

Renesis 31.05.2006. 21:19

ja stižem brzo... nemojte mi stavljat nove mape, čekajte 1.6.

@marko666 - nemože i maša i cod... moraš jedno... mislim mogal biš obadvoje, ali mislin da se maša ne bi slagala :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23.