![]() |
Čitao sam jučer jamstvene uvjete s Merimobiles. Ima jedan zanimljiv dio:
Touchscreen and Accessories "Touchscreens are covered by a 30 Day Manufacturer's warranty, past the 30 day period if the touchscreen becomes inoperative the Manufacturer does not cover it, they will charge you a repair fee Accessories, like batteries, cables are covered by the manufacturer for a 3 month period, past that period if an accessory needs replacemnt it needs to be bought by the end user"Ako se jamstvo računa od dana prodaje, uz našu brzu carinu, znači da je jamstvo na touch cca 5 -8 dana? (10 do 14 dana dostava + 10 dana carine) |
A bokte... na šta je onda garancija godinu dana? Ili su to samo jamstveni uvdjeti na Merimobiles?
|
Nakon par dana korištenja, Newman N2 sa pande radi savršeno. Stavljen je gore "New Xperia-joy-ics(by alfa)Version2" i mob je sada pre-dobar.
|
Može malo više o N2. Kakva je kvaliteta, kakva je kamera, ekran i sl. Cijena je vidim ok.
|
Citiraj:
rom koji dolazi u njemu je obično smeće, ali kad se stavi neki bolji, kod mene od expirie, onda dobijaš jako dobar mob izrada je jako dobra, kamera također ispao me oko 700 kuna kad sam platio PDV http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.html Piše da sljedeći tjedan dolazi multi language verzija. Mogla bi to biti dobra kupnja. |
Na forumu.hr su se žalili na mobitel (N2), pogotovo na ove nove s ruskim romom.
Neki su unatoč svim fixevima i mijenjanjima romova i dalje imali problem s gpsom, signalom mreža i ostalim. Makar sam ja dobio takav dojam. |
Fuck my life. Poslao sam svog zopota na RMA.
|
Citiraj:
|
Ma touch je sjebavao, al mob je ispravan. Problem je kaj su mi zadrzali mob u Kini :)
|
Guls, pa tebi da netko posalje ciglu u paketu, dosla bi razbijena. :D (sorry morao sam :D)
Koliko kineza ti je odapelo? |
Jel ima još igdje Newmana N2 po cijeni od oko 100$?
Gdje god sam pogledao je rasprodan |
Pa iskreno, krepal je jedan hongmi, ovaj zopo imao probleme, 7 lenovo a820 (s tim da su svi gecrkt, črni ekran i nic pic ni mic, jedan je ispravan, no zvučnik mu je fliknul), bila su tu dva Cubota... ovo je kaj znam iz prve ruke. Jedan Gigabyte Maya je imao problema s mikrofonom, servis je riješio. I tako...
|
Gdje si kupovao tih 7 lenova?
|
Banggood, kupili smo oko 12-13 komada sve skupa. RMA služba im je cirkus.
|
Ako ikada odeš u Kinu, mani se Kineskog zida jer ćeš i njega skenjat :D :D :D
Nego, koja je fora sa Huawei Honor 3C mobitelom? Negdje piše da uopće nema google playa i da je pun kineskog bloatwarea? Frend zapeo za taj mob pa veli da na više mjesta drugačije piše. Jel ima tko kakvih saznanja više o tome? |
Lako je za Google Play i za kineske aplikacije, a na boljim trgovinama ugl. nije problem dogovorit se s trgovcem oko softvera...
Mislim da je ovdje najjeftiniji |
Vidim dosta ih ima problem sa GPS-om. Jeli tko probao koristiti mobitel sa vanjskim Bluetooth GPS prijemnikom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tek jučer doša pcp sa carine :fiju: |
Mislim ga na to2c uzeti. Niš, budem kontaktirao Susan ili onu drugu :D hvala na odgovorima ;)
|
Citiraj:
http://s1.postimg.org/s90tje78v/lenovo_A820.jpg Prijevod otprilike: 1) Dizajn, kvalitet materijala, veličina 2) Hardver 3) Sovtver / Sustav 4) Ovo je mislim nešto kao - bi li ga opet kupili Ocjene 110 ocjenjivača su pretežno 4/5 i 5/5 Dakle Guls : Rusi = 1 : 110 :fiju: P.S. Kinezi su nešto stroži |
Citiraj:
Jbt, pa ti si veći baksuz od mene. |
Citiraj:
Guls : Rusi = 7 : 110 :D |
meni se lenovo a820 pokazao odličnim ovih 9 mjeseci koliko ga koristim.. :)
Guls jebemu :/ |
@Wuchko :D
Možda je i do Banggooda? |
Naravno da nije do Banggooda! ********
mod: bez poticanja na nepotrebnu raspravu |
Kolegici jednoj sam uzeo Lenovo a820 prije nekih pola godine, ako ne i duze. Ispadao joj nekoliko puta, osim par manjih crtica na kucistu sve radi savrsenk kao i prvog dana
|
Citiraj:
|
Evo jedan edukativni, nabrzaka.
Zašto su kineski TD-SCDMA mobiteli jeftiniji od nama omiljenih WCDMA izdanja? Između ostalog i zato što je cijena 3G čipa za TD mrežu konstantno padala posljednjih 6 godina dok je cijena za W čip ostala na praktički istoj razini. http://s7.postimg.org/817rgbcgr/WCDMA_vs_TDSCDMA.jpg |
Citiraj:
Mislim da ipak ove brojke nisu zanemarive,pogotovo za ovaj Hongmi,tj.Red Rice model. Cisto usporedbe radi,Mi3 ima tri puta veci SAR value od npr.SG S4,a Red Rice skoro pet puta veci :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |