![]() |
|
Ako si ti pokazni primjer normalnog, majko isusova, najebali smo. :D
|
Citiraj:
:D Tužba na utvrđenje bračne stečevine, polovina poslovnih udjela i imovine je od gospođe. Ako (kad) Bugatti završi u zatvoru gospoja čuva imovinu dok ne izađe iz zatvora. Međutim, nisu ni gospođe što su prije bile, pa se znalo dešavati da za vrijeme trajanja zatvora gospođe zaborave tko je dao pare za high life, i nađu novog priležnika dok je stari u zatvoru. |
https://vijesti.hrt.hr/gospodarstvo/...ksije-11629532
:D :D "Rimac predstavlja robotaksije" Bas me zanima koliko i koji "ali" će biti dok budu 100% spremni za cestu |
Citiraj:
Izgaranje pod niskom temperaturom, radi niskog opterećenja uzrokuje više začađenja u usisnoj grani, klapnama u usisnoj grani, EGR-u, na usisnim ventilima, više pepela u DPF-u (pepeo ne izgara tijekom regeneracije), više regeneracija, više taloga na varijabilnom mehanizmu turbine (ili turbina, ne znam jeli tvoje godište auta s twin turbo motorom) i u konačnici više gareži koje nepotpuno izgaranje uzrokuje u cilindrima, koju karike skupe u ulje koje je "kao" long-life i ne treba se mijenjati svakih 10-12 000km :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...zane_vijesti_d Znači ako sam ja neuk išta skužio, dobio je novce za nešto što ne postoji niti skoro još neće (5. generacija). Niti će ti novci od EU ostati ne u RH nego niti u EU. Osim prezentacije e-auta s kojim neko upravlja preko stanice za daljinsko upravljanja. SAmo me zanima marka te stanice, jel bar Futaba :roller: |
Prezentacija se zasad svodi na to da želi omogućiti ljudima da tipkaju za volanom. :D
A pozadinske slike prezentacije izgledaju kao...well, prosudite sami. :D |
Podsjeća me na amway prezentacije na Velesajmu prije nekih 20 godina cccc.....
|
Citiraj:
|
I to u autu veličine Smarta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Smiješno pomalo, ne gledam u komadu, jel ipak izašao ili ne? |
Citiraj:
|
Đizs, pa taj auto je bar 20 godina tehnološki, sigurnosno itd, ispred Tesle.
|
Citiraj:
Ja sam u n47 vs b47 priči jer bi rado uvezao jedan f11, a razlika u co2 i samom trošku je značajna, samo su 2014-2016 f11 nešto skuplji u startu.. |
Citiraj:
b47 je riješen problem sa lancem u odnosu na n47. Tako barem kažu. |
Citiraj:
Čovjek se razveo aka pola svega kaj ima ide ženi. :D Lijepo spremio na sigurno pa kada doše europol, interpolm, uskok i soa hop ode u BiH i pa pa..vuk pojeo magare. :D |
Citiraj:
Problem je i dalje tu , manje je problema sa lancem jer su smanjili servisni interval pa lanac dulje traje. Ali na 200kkm je obavezno zamjeniti :chears: |
Citiraj:
|
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...o/2577158.aspx
:lol2: Usluga kakva se ne razlikuje od recimo ZET-a. Treba doći za dvije minute, a nikad se ne pojavi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hoće robotaxi imati fičr da u slučaju spominjanja ključnih riječi presuda i zatvor sam promjeni destinaciju i krene put BIH ? E to bi bila personalizirana usluga :D |
Na ovom predstavljanju robotaksija je još samo falila muzika iz curb your enthusiasm.
Poslano sa mog Pixel 7 koristeći Tapatalk |
Što se tiče moje tužbe sa Eurohercom, evo od 2021. danas sam dobio poziv na prvo ročište sljedeći mjesec :lol2:
|
Ako gđa. ima pravo na pola bračne stečevine, jel' ima pravo odraditi pola zatvorske kazne? :D
btw, mogao bi to buti lažni razvod da se spasipola para. Slično kao Bandinjo i žena. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po zakonu, osim ako nisu potpisali ugovor o diobi imovine stečene za vrijeme trajanja bračne zajednice, sve je 50 - 50 %. I to ne samo od trenutka sklapanja braka, nego doslovno od trenutka kada su su prohodali pa na dalje. I ne, gospođa nema pravo na pola zakonske kazne :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:15. |
|