![]() |
Mi mix 2s imam par dana na testiranju. Ekran ima malo hladnije boje i zvuk zvona je tanji iako dovoljno jak. Ostalo je sve super, nema stekanja, ima bežično punjenje, ledicu za notifikacije. Malo se treba naviknuti na selfie na donjem dijelu moba i ekran ne prelazi 6". Sve ostalo je premium,izrada, chipset itd. Baterija je slabija kao i na svakom flagshipu u to doba. Flagship chipset i prosječna baterija 3400 nisu bas perfektna kombinacija,vjerojatno midrange drzi dosta bolje. Ako želiš gaming,onda mix 2s ako želiš bolje slike i bateriju onda poco m3 ili note 9 ovisno jel ti smeta MTK chipset.
|
Citiraj:
zašto? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imao sam X3 i u vrh glave 7h sot, i klasično jednodnevno korištenje. To što neki trabunjaju o tri dana, ne znam kako im to uspije 😁 7 Pro je jednostavno ozbiljniji i bolje posložen i vrijedi tih 250kn više.... |
Citiraj:
Klonite se Poco M3, ne valja to... |
Se isplati taj Mix? Ipak je to izašlo prije 3 godine ne...
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Hvala. Ljepo si to objasnio...
Citiraj:
Mix je bio ispred svog vremena - a baterija mu je naj veća mana. Novi mobiteli danas za iste novce daju proporcionalno mnogo više nego prije dvije tri god. Čak i Samsung. Realme i Xiaomi pogotovo. |
Imam a50 blizu njega i sve sto je bolje a A50 je kamera i baterija. Experience nije ni blizu.
A71 je srednja klasa i blizu je mixu po brzini rada i otvaranju appova ali je dosta skuplji. Boljka mixa je sto je "stari model" iako ima miui12 i android 10 i ubog toga recimo a50 ima bolju selfi kameru i bolji zvuk. A51 također. Poco m3 je lošiji i note 9. Naravno da ima boljih telefona,ali to nisu ni m3 ni note 9. Osim što mi note 9 nekako ima mrvu bolju selfie kameru. Na pocu nisam stigao probat kamere samo sam ga upalio i čačkao par minuta. Nisam probao realme 7 pro ali eto dosta ljudi ga hvali i možda je bolji izbor od mixa ali treba se još malo protegnuti s iznosom. |
Mene prvenstvo brine baterija zbog starosti samog modela te garancija od samo 12 mjeseci...
Imam Xiaomi Redmi Note 7 6/64 gb. Sto bi preporučili u rangu ispod 2000kn. Baterija je prio, kamera nije. Isto bi Xiaomi uzeo dalje.
|
Novi Redmi Note 10 za puno manje od tog. brzo 33w punjenje, super amoled ekran, snap 678 proc, 5000 mah baterija, stereo zvučnici. Prije par dana bio samo 4/64, sada su stavili i 4/128, trebao bi i 6/128 doći ubrzo valjda.
https://mi.hr/redmi-note-10 |
Citiraj:
Meni govoriš. uvrijedilo me to šta sam u ponedjeljak krenuo u potragu za mobom a u nedjelju bila akcija. odustao sam od kupovine moba i ohladio se. neću kupovat ništa. |
Citiraj:
Di si zapeo na Xiaomi. Ova note 10 serija navodno ima nekih problema s ekranom. Koje rješavaju... I nemoj me krivo shvatit, ima 5-6 Redmi i Poco telefona oko mene na moju preporuku. Ovo je trenutno jednostavno bolja kupovina. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Redmi Note 10 ima problema s ekranom, iako nije zahvaćen velik broj uređaja.
1350kn je 4/64 i to je vjerojatno najpovoljniji mob s Amoled ekranom. Po meni je premalo 4 gige RAM-a za te novce. Do 2000kn trenutno Realme 7 Pro i Huawei Nova 5T, best buy...😄 |
realme 7pro se vratio na ekupi na 2400, sad koštaju jednako i 7 i 8 pro :)
|
2100kn je Realme 7 Pro u wow shopu, a 2200kn 8 Pro u Abrakadabri...
|
Citiraj:
znam da sam gledao na nabava.net i par trgovina ga je imalo po toj cijeni, ovo je izgleda onda dobro skocila cijena. |
Prate dućani locksa i njegove preporuke. Bez zejebancije :D
Locks preporuči best buy mob do 2 soma, ja preporučim dalje van foruma, ljudi kupe... za koji dan, klep, ode gore cijena. Ovo sa Realme 7 Pro je već 4.put da se događa :D tak je bilo i sa Realme 5i i još nekim Xiaomijima ili Motorolama :) E sad ne znam jel to samo popust/akcija gotova ili baš price bump :) ali da ga prate, prate ga :D |
Realmi 7 pro sam ja prvo provjerio cijenu, 1700-1800kn na nabavi, da bude unutar zadane cijene, pa tek onda preporučio.
Tolko o tome... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
vec vidim ovih dana neku akciju na realme 7 pro, ko fol 20% niza cijena i tako to... a zapravo ce to biti njegova stara cijena. :) |
@locks
Od sad preporuke u Inbox :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, opet se vraćam na Realme 7 Pro. Nevjerojatno kako su svi shopovi koji su ga imali po nekoj normalnoj cijeni (ispod 2000kn), reagirali i digli cijenu. To je neka direktiva kineza sigurno :stoopid: @masterCG Moguće, ili žele pogurati Realme 8 Pro. Tu je sad i Redmi Note 10 Pro, koji je gadan konkurent....:kafa: |
Citiraj:
Pogledaj kad je bio moj post s preporukom na ovoj stranici, 1799 je bila cijena, provjerio sam povijest cijene na nabavi. |
Citiraj:
Redmi Note 10 Pro je bolji mobitel. Po meni Realme 8 Pro kao naslijednik sedmice nema smisla. |
Naravno da je RN10Pro bolji, al ak košta dosta više onda ništa jer tada onda ulaze i drugi mobovi u igru. KLIK
Po meni je Realme 8 Pro promašaj, a i realno brzo ih štancaju da nova serija dođe unutar pola godine što je po meni glupost. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |