![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas iskazan VAT na njemu? Tko ti je izdao račun? Ne pitam zbog garancije nego da si odbijem PDV ako je ikako moguce. Hvala :chears: |
Citiraj:
|
U medjuvremenu sam dobio odgovor i od njih.
Racun se moze dobiti na mail ali bez VATa. Nisu mi odgovorili tko izdaje taj racunu dva maila koja sam im poslao. Hvala svejedno. |
skuhaš si ručak zahvaljući mobitelu, u ovom sluačaju Oukitel K10000 :D |
Citiraj:
|
Ne znam jesam li dobro skužio, al ako ne naručim internacionalnu verziju od Meizu M2 Note (mini), moram ručno instalirati Flyme OS I verziju umjesto A verzije? Ili?
|
Citiraj:
1) Prvo na mobitelu omogućiti developer mode (postavke>o uređaju i stisnuti par puta na miui verzija dok ne dođe poruka you are now a developer). 2) Skinuti dev.rom sa xiaomi.com (razlog jer dolazi sa root pristupom). 3) Prebaciti zip file na mobitel, pod downloads ili negdje drugdje, nije bitno i instalirati preko update aplikacije ili mi recoverya (Ja sam preko upd.apk: alati>updater>3točkice na vrhu desno>odaberite paket ažuriranja i odabrati taj skinuti rom). 4) Skinuo libra rom, aplikaciju flashify i twrp iz opisa ovog videa(prebacio sve na mobitel) i onda samo pratiš po njemu i to je to(od 02:56). Twrp skinuo preko mega linka i raspakirani stavit u mobitel, ne u zip file-u. |
Puno hvala.Mobitel još nije došao i ne znam hoću li uopće stavljati taj rom.
Navodno da ove verzije kupljene preko Honorbuy-a sa EU skladišta dolaze već optimizirane za naše tržište i sa HR jezikom pa ne znam ima li smisla nešto mijenjati.Da budem donekle ON topic mislio sam čak uzeti ovaj Oukitel K4000 ali kažu da ga neće biti za EU. |
Meni je isto zapeo taj oukitel k4000 za ovo cekam par recenzija pa cu vidit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ekipa što kažete na ovaj mobač GIONEE S5.5.
Mane: -nema 900Mhz- a na 3G -nema 4G -nije dual sim -malo starija arhitektura proca |
Meni najveći problem tu ispada baterija
|
Ljudi imal tko bateriju za coolpad 7320, makar i polovnu :D nek mi se javi pp
|
Jelzna neko odakle je moguce narucit uokitel k4000 bez carine?
|
Citiraj:
Naručio Meizu M2 mini od Giztopa, cijena 139.99 $, stigao za 9 dana, bez PDV-a i bilo kakvih drugih troškova. Na njemu bio instaliran Flyme OS 4.5.3 2A s hrvatskim jezikom (i drugim balkanskim). Sve radilo osim Google play, downloadi aplikacija nije bio moguć. Zahvaljujući linkovima s Telekineza foruma na temi o istom mobitelu i nesebičnoj pomoći prijatelja jučer instaliran Flyme OS 454 I (multilanguage), ponovno Google play i sada sve radi bez greške. |
Što mislite o ovoj ponudi?
http://www.minideal.net/stock-in-len...martphone.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Također se slažem da je meizu bolja opcija, kvalitetnija izrada i noviji hardver naspram A806. Ali lenovo se može najti za 110$ na eu skladištu, kaj je ipak jeftinije ~30$..
|
Citiraj:
|
I Cubot X16 iz EU skladišta s FullHD ekranom je iznimno tanak i lagan, bolji od tog lenova.
Meni stiže za par dana, nešto je bio zaglavio u Nizozemskoj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neću. Ljudi će si sami naručivati budući imaju paypalove pa nek udaraju ;) ja samo moram prenijeti informaciju. Ako bude lažna, dolazimo do Ag008 i čupamo kablove iz šahtova od njegove VDSL centrale :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |