![]() |
Citiraj:
k vragu i te kupovine dok još neznam niš.. :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam malo hiperaktivan sa tim bicikom zadnjih par dana.
Nakon višemjesečne pauze pred nekih 2 tjedna sam opet krenuo aktivno pedalirat, a zadnjih 5 dana sam nabrao nekih 200km, sve laganini tempom. Sad planiram počet kondicioniranje po ovim brdima oko mene, ima par dobrih kilometarskih uspona sa dobrim nagibima, ali sve po asfaltu, i sad bih si uzeo neke cestovne gume ali neki normalan profil. Imam doma 1.25 slick, ali pretanke su mi, dosta često se drndam po makadamu i strah me sa njima ići, a ove moje 1.95 su mi pak predebele i osjetno me usporavaju i po ravnom i po nizbrdici. Sve si nekak mislim kako ću si uzeti nešto tipa 1.5 slick, tako da ipak ima nešto mesa, da se imam sa čime i po makadamu prevesti. |
@ Diablo
Ima ti kenda jedan zanimljiv model guma. Po sredini ima izbocenu punu sredisnju liniju/greben pa samo po njoj gazis na asfaltu. Dok po bokovima ima 3 reda ripni nesto ispod razine centralnog grebena tako da solidno drze i na mekoj podlozi. 1,65 je i solidan su kompromis za onoga tko vecinom gazi po cesti, a rjedje po mekanom. Vrlo tiha guma. |
Znaš li možda gdje ih ima za kupiti ovak iz glave, ja sam još do 1.5. na mobitelu sa intenetom pa mi pola zagrebačkih shopova ne učitava pravilno?
Koje šugavo vrijeme vani, trebao bih do grada i najrađe bih bajkom otišao, a nisam baš siguran da neće bit kiše ovdje u Sk, sad neznam ni sam šta ću. Dok popijem kavu valjda će mi neke stvari bit jasnije :) |
Ima li tko preporuku za sjedalo?
Trenutno mi je ni bicu Bontrager Race Lux i tvrdo za popizdit. Trebao bi neko uže sjedalo al mekše..ne preskupo, nešto tipa Selle Royal Alpine M il tako nešta? |
@ diablo
ja ti mogu preporucit maxxis wormdrive link semi-slick guma sirine 1.9 po asfaltu dost brza u odnosu na ripnjace a ako se malo ispusti zrak nije za bacit ni po makadamu |
Decki, eto doslo je vrijeme da si kupim konja :D
Izbor je pao na ova dva modela: Kona Blast deluxe 2009 Kona Cindercone 2009 Zanima me da li se isplati dat 500 kuna vise za Cindercone? Razlika je jedino u zadnjem mjenjacu SLX>Deore i vilici Dart 3>Dart2 u korist Cindercone. Btw, ima li koji drugi bike (nov) vrijedan pogledati za te novce (4,5-5k kuna)? Btw2, max koji mogu izdvojit je 5k kuna, ni lipe preko. |
Citiraj:
Imas u alanprim-u http://www.alanprim.hr/images/storie...A-BICIKALA.pdf NS core 2 model iz 2009g za 4500kn ili commencal combi disc za 3911kn ali samo u L velicini i ima onih commencala |
Ekipa, gdje kupiti SPD cipele za "normalne" novce?! Bio u hervisu, turbosportu i ništa, intersport ima ne jeftinu od 600kn+ nakamuru i to je to. Da li se isplati otići u maraton, možda još netko ide pa tim bolje. Ciklo sport ima nakamuru, a Sidi ima keindl i to sve znam, ali opet malo previše para. A i ne trebam ja sad nešto profi, ali opet nešto što je dobro i da traje.
|
Citiraj:
|
ziiky,gdje si kupio taj sic, nemogu ga nigdje pronaci?
trebao bih i ja neki sic,isto uzi a dosta meksi, jer me ovaj moj ubija ^^ |
Citiraj:
|
Neznam kako su mi promakle...
Gledam da su i pedale značajno jeftinije tako da mislim da ću ipak do maratona otići. Meni bi i sidi indor bio čisto dovoljan. |
Citiraj:
____________________________________________________________________ Interesira me nekakva dobra aplikacija ... sportski tracker sa gps-om za iPhone. Probao sam Endomondo i djeluje solidno i intuitivno. Ovako izgleda njegov share nakon uploada Jel ima sta bolje u ponudi ili da se "zakacim" na njega? |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
http://www.easytrailsgps.com/ i imas direktan upload tu: http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1061101 i ovak izgleda to :D |
jep, u kategoriji 14. od 34. ukupno 52. od 74.
bez treninga, sasvim oke, ja zadovoljan :) |
Jel sutra netko za đir do Sljemena ako ne bude padalo? Čiling mod prema gore.
|
Ja cu sutra gore ali mogu tek nakon posla...znaci poslijepodne, 16h tunel?
Valjda nece padati. |
Ja sam planirao tipa 12 tunel pa sam do 16-17h doma ako ne i prije. Inače nije no sutra mi je 16h ipak prekasno.
|
Ja bio danas u inter sportu. Gledam kacige i ne vidim razlike između one od 150 kn i one od 500 kn...
|
Za nocno spreman :D
Malo sam se igrao s montazom lampe a rezultat je gore na slici (s ovom kacigom me jos niste vidjeli, ta je cestovna i nocna :D)...sad se jos moram samo odluciti dal mi vise pase lampa na volanu ili na kacigi (mislim da ce na usponu biti na volanu a kod spusta na kacigi)...znat cu odmah nakon probne voznje. ...ima li potencijalnih kandidata za kakvo nocno? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ti se da šlepat njubaru koja prvi put ide gore ja sam za! :lol2: |
Nije problem, i ja se mislim šlepati sutra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam danas nabio skoro 70km cestom, i zajebo se pravo. Naime, nakon jutarnjeg predomišljanja hoću li ili neću ići do grada bajkom, odluka je pala da ipak idem. Plan je bio odletit do grada, obavit to što trebam i gas nazad doma. Na kraju sam iz siska zapalio za petrinju, pa opet natrag za sisak, pa još jednom za petrinju pa sisak, pa tek onda doma. Nisam obukao bicke, a hlače koje sam nosio su očito od nekog grubog materijala i nažuljale su mi dupe užasno. Sad se minimalno 3-4 dana neću moći vozit dok to ne zacijeli jer me baš fino peče :( Ako već planira padat kiša onda nek se ispada dok mi dupe ne ozdravi....
|
Odemo ja i onyx na sljeme.
Baš gledam radarske slike i bliži se kišica. Dobro da je prolazna samo. |
Hmm, neznam kak u ZG-u, ali ovdje kod mene baš nešto i ne prolazi, sa svih strana sivo nebo i pada pomalo ali bez prekida. Bit ćete ko pajceki kad se vratite, jedino ako lišće ne zaštiti zemlju od pretvaranja u blato.
|
Citiraj:
Dobro pa smo iskoristili ljepo vrijeme. |
Citiraj:
|
Evo ja se ponovio danas sa novom lulicom truvativ hussefelt i bas mi je lijepo legla na bajk :D
|
Mic i ja smo se bili malo čeličit na Grmu. Svladali smo neke malo veće skokove i dropove, a bome so ispeglali i tzv. Drop Smrti (doduše nismo dropali ali je i samo spuštanje atraktivno:D)
Napravili smo i par snimki, kasnije ću podijeliti uspješnije :) |
Eto Blue i ja ispeglali Lojstek. Malo nas je kišica prala cijelim putem te pri vrhu fino prestala. Pokazao mu 12-cu i čovjek veli da je oduševljen te smo dobili novog membera u grupicu. Opet nas kišica ulovila iznad Svetog Duha i lagano prala do doma.
Teren je vlažan ali blata nema (1%). P.S. Blue nam iz prve više nije junfer :D :D |
Zalegao? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |