![]() |
Citiraj:
https://www.speedtest.net/result/8883676147.png |
Probao sam nekidan i ja restartati TC i nije bilo pomaka, čak sam prebacio s 2.4 na 5 GHz nakon čega sam ostao bez WiFi-a na ThinkPadu (iako sam uredno to prije znao napraviti za probu i nije bilo nikakvih problema) pa sam morao vraćati na 2.4 GHz sa desktop PC-a koji je povezan žicom... ma nije do nas korisnika nego oni nekaj je**
|
|
Citiraj:
Je, to je tak kad radi i kad ne pada kiša (sad se malo zezam jer već par godina nema problema kad pada kiša), ali kad poboljšavaju uslugu onda nije tak :D |
Ne znam. Ja sam kod njih godinama i uvijek sam imao full brzinu na kabelu. Od 8 Mbit/s do današnjih 150 Mbit/s. Sa Ubeeom sam dobio i skoro full brzinu preko wi-fi, ali na 5 Ghz. I to bez obzira na doba dana i vremenske uvijete.
|
Pitanjece. Kaon je otisao u vjecna lovista. Prijavio sam i rekli su da ce poslati servisera ali tek za 7 dana. Koliko sam pratio Hakom je rekao da je 5 dana rok. U suprotnom imam pravo za prekid ugovora ili umanjemje racuna. Nema sanse da ne trazim umanjenje racuna zbog njihove nesposobnosti pa ima li netko proceduru za trazenja umanjenja racuna. Thx
Sent from my SM-N960F using Tapatalk |
Ja sam uredno trazio umanjenja racuna kad bi bila neka sranja s vezom, poslao bi mail. Uvijek su uvazili.
|
Citiraj:
|
Samo nakon riješene tehničke poteškoće nazovi 0800 091 091 i biraj tehničku podršku za fiksne usluge i samo reci tehničaru da moliš umanjenje računa zbog tehničkih problema. Umanjit će ti sljedeći račun od dana kad si prijavio poteškoću do dana rješenja.
|
mislim da ce ovo zavrsiti ba sudu... opet obećani poziv nije se uopce dogodio zovem danas sto je sa otkazom ugovora nisu jos otkazali kontaktirati ce me itd... napokon pucam i govorim da me ne zanima pozivi kontakti obecanja hocu raskid danas poslao im na, njihov mail odgovor da zelim raskid ugovora i nazvao vec treći dan govoreći istu stvar. Sada mi govore da postoje neke komplikacije oko raskida ugovora. Ja više neznam sto raditi odim otic u A1 centar i završit u zatvoru. Kakve su ovo gluposti sad dali je ova firma normalna prvo me lazu od 26.11 sad lazu za raskid ugovora?! sto radit i dali se obratiti hakom jer koliko sam shvatio oni ocekiji da ja platim racun za 12.mj od polovicne usluge i imaju problema sa ukidanjem iste. Što da radim jer mislim da, cu sad zbilja izgubiti zivce otic u a1 poslovnicu i napravit zbilja glupost.
|
Pravilo raskida je da su oni dužni to učiniti u roku od 12 radnih dana od podnošenja zahtjeva.Toliko te mogu zavlačiti. Pripazi na ovo radnih dana. Znaći bez nedjelja i praznika.
|
znaci cekati opet do 07.01.2020.....
|
12 radnih dana odakada su primili potpisani zahtjev za raskidom.
Tek od 1.1.2020 će se moći i telefonom/emailom raditi raskid. A oni vjerojatno tvoj "raskid" nisu ni unijeli u sustav već te samo odvraćaju da posjetiš poslovnicu. |
Ako im je poslao mail ima pisani trag i 12 radnih dana teće od tog datuma.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel itko ima problema sa netom? U zdanja 3-4 dana download brzna se prepolovila (DL bi trebao biti 150). Racunam da je navala zbog blagdana pa cu pricekati jos malo prije nego sto zovem i pocnem se zaliti.
https://www.speedtest.net/result/8890183031.png |
Da, pisali smo na prethodnoj stranici o tome.
|
Poslao sam zahtjev 10.12. na zahtjev.za.raskid-privatni@A1.hr i jos cekam.
Koji su koraci nakon sto prode 12 radnih dana? |
Jesi li dobio povratni mail da je zahtjev zaprimljen?
|
Ništa. Poslano s "verificiranog" ili kako već maila.
|
Citiraj:
|
Mail prije su mi posali ovo:
Citiraj:
Citiraj:
ovo vise nema smisla.... |
Što se sada može dobiti na A1 za produljenje usluge na njihovoj kablovskoj infrastrukturi?
Trenutno imam TV+NET+prošireni paket. Cijena je bila 209+25kn za prošireni paket, ali je dodano 20kn od 1.9. tj ukupno 254kn sada. Dostupna mi je je HT optika, pa ću i tamo provjeriti što nude. |
cdhr, piše negdje na njihovim web stranicama, ali ako si pričao s njima telefonom trebali su ti to napomenuti,... meni su rekli kad su mi mail adresu stavljali na onaj famozni autorizirani popis mailova,... ali da, zavlače korisnike što duže mogu.
|
Citiraj:
dok sam pricao sa a1 agentom govori ni da odem u a1 centar tamo mogu napraviti raskid odem u centar govori da nista nemoze napraviti jer je vec u procesu isključenje itd :fiju: |
A što da reći o A1 kad su mi prije xy vremena rekli da mi ne mogu pomoći (da me skinu s CGN-a) ako ne koristim IE jer podršku imaju isključivo za Windows korisnike :D
|
Citiraj:
|
danas dolazi poruka stize paket od a1 isporuka ps4 naravno paket sam odbio podici zovem a1 dali su sad svi dokumenti uredu govore kako je sva dokumentacija uredu i raskid ugovora je u tijeku....od 26.11 do 30.12 oni sad salju još neke pakete i produženje ugovora na adresu...nisam ništa preuzeo već odbio sve prihvatiti pa neka poštar vrati a1 slobodno paket...
|
Ako sam dobro shvatio posebne ponude od A1 (od HT su preglednije nego od A1), najniža moguća cijena za paket internet + TV je 259kn (redovno) - 100kn popusta koji oni kao mogu dodijeliti na temelju svačeg nečeg (dosta ne definirano), tj. 159kn. Na to ide 20kn za korištenje fiksne mreže, za što ih treba tužiti što ne uključuju u cijenu, nego sitnim slovima pišu ispod. Tih 20kn, koliko sam čitao ovdje na forumu, znaju opraštati proizvoljno, što bi značilo da je konačna cijena od 159kn moguća.
Dodatni TV paketi se samo spominju da oni mogu dati 0% ili 50% ili 100% popusta, opet prema svom nahođenju. Neka me netko ispravi ukoliko je drugačije. |
Gdje si vidio te podatke o popustima?
|
i mene zanima otkud te informacije o mogucih 100kn popusta.
|
To je moguće teoretski popust, ali realno neće ti ga dati.
|
Smanjen rok za raskid sa 12 na 5 radnih dana. Ima još interesantnih stvari.
https://www.ictbusiness.info/telekom...-sijecnja-2020 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ostali uvjeti korištenja i posebne ponude |
Hvala kolega. Ovo je prvi put da su to službeno objavili.
|
14.01 ide gašenje usluge napokon rijeseno sve.
Uzeo optiku 200/100 u iskon. Hvala svima na pomoći lp. Nemojte ici na a1 topla preporuka. |
Razvukli su maksimalno.
|
WOW netko me zvao iz A1... ( sjetili su se :D ) govore kako im je jako žao te je glavni problem bio što je agentica koja je pričala samnom apsolutno krivo napravila prijavu i produljenje ugovora 26.11 ( sve krivo poklikala i napisala ) te radi tog se sve ovo krenulo događati a sad kako su blagdani prošli više nemaju ni jedan uređaj da mi ga pošalju pa mi nude neki MAX paket za 150kn....ugodno se zahvalio na svemu i rekao da mi ga sad daju besplatno nebih ostao na A1 te objasnio sve od a do ž unutar mj dana što se izdogađalo.....gospođa je bila jako kulturna ali sad je kasno...optika se ubola u iskon :D inače dobio sam i 7. informaciju napokon onu pravu da nakon produljena ugovora trebalo je poslati papir neki na moju adresu koji se potpiše i vrati u A1 te se onda tek šalje PS4 ( ovo je najnovija informacija)....
samo ću napisati jedno: Kolega je prije mj dana otišao u A1 poslovnicu u Avenue Mall produžio ugovor i dobio ps4 isti dan..... :) |
Citiraj:
Da ne plaćaš bez veze više no što moraš. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |