![]() |
Preacher-> zadnje epizode svaka bolja od bolje.
Ćelavac i ona scena u njegovom uredu... |
Što fali Preacheru ako nisam čitao strip? Jer načelno me zanima, ali ako je toliko vezana za strip onda je to zbilja bezveze...
|
Citiraj:
Puno je brutalniji strip,osjete se devedesete Sent from my VX8 using Tapatalk |
pratim ja Preachera, a nisam citao strip... je da ponekad malo blenem i treba mi kontanja sa pokupim o cem se radi, al nacelno mi je serija jebena.
Ako moram odabrat likove u ove dvije sezone koji su mi top, onda su to definitivno Herr Starr i Cassidy (iako je ovom zadnjem malo pala karizma od pocetka serije). |
Ma preacher je zakon.Ovaj Herr Starr je legenda.Lik je lud ko siba.Slazem se da se Cassidy srozao.Kad se sjetim prve epizode serije i scene u avionu.Bit ce da se zbog sineka srozao.Sad bu sinek sranja radio sudeci po desetoj epizodi.
|
Gleda li itko Ozark? Čini se jaako dobra.
|
Ja sam pogledao Ozark, dobra je serija... Dosta mračna atmosfera.
|
Ajme koja epizodcina Game of Thronesa.
Tko ce docekat zadnju sezonu |
Neću uopće danas ništa čitati. Zatvorit ću se u wc do 21h kada očekujem posljednju epizodu na HBO. Isključit ću mobitel i ugasiti sva računala. Družit ću se samo s psom.
|
Ti si lud.
Ja dolazim iz gyma u 19h, već sam downloadao BluRay :D Guls spamam ti spojlere na skajp/face/mobitel od 20-21h :D On Topic: Počeo gledati Stranger Things, odlična serija. Pogledao prvu sezonu za vikend, stvarno me držala. |
Pogledao prve 3 epizode 3. sezone Rick and Morty i mogu reć da i u trećoj sezoni rasturaju. Vrijedilo je čekat 2 faking godine za novu sezonu :D
|
@ Mommistake: Biti će ti lakše dočekati S02, kreće za koji mjesec. :D
Citiraj:
Vidjet ćemo večeras kad se vrnem s posla. Citiraj:
|
Da, S02 počne za 2 mjeseca.
|
major GOT spoiler :D
|
Adax, failao si žešće linkanjem svog broja mobitela :lol2:
Nego, panda je bio u pravu sa onim spoilerima. Jamie je kralj, Cersei mora da je popizdila :D |
Citiraj:
https://i.ytimg.com/vi/_elYktHyKcU/maxresdefault.jpg https://steamuserimages-a.akamaihd.n...CCCCD84409B3E/ U kulji je nekako bio mršaviji i elastičan, a u kasnijim nastavcima sve nabildaniji i manje skočan Mada kažem, nije bitno da bude pljuniti (iz bilo kojeg nastavka). IMO bolje da je što kvalitetniji glumac, nego neki trash a da je sličniji |
GoT - nešto slabija epizoda od prošle, ali i dalje vrh!
Nabrijan do jaja :D |
Kvalitetan kraj GoT S07. E07 popravlja dojam i gorak okus "natuknica" iz E06. :goood:
Citiraj:
|
Kolko ima tog GOTa još?
Da se tema oslobodi :D stiže jesen i nove serije, a samo se got čita :D |
Još 6 epizoda.
|
ali sljedece godine tek nazalost
|
Jesi siguran da je sljedeće? Ja sam čitao neki članak, pisalo je tek 2019.
|
Još nije ništa sigurno. Najavljuju epizode koje će trajati po 80-90 minuta, uz mnogo cgi-ja što će sigurno otegnuti vrijeme potrebno za kompletiranje serije. Scenarij je navodno već gotov. Optimistično očekujem GoT u jesen 2018, mislim da si neće dopustiti da ode u zimu/proljeće 2019.
|
Citiraj:
|
Mislim da ću danas krenuti s Taboo ili House of Cards.
|
Da li tko gleda Attack on Titan?
Prva sezona mi je bila super, iako su je počeli otezati dozla boga, ali ova druga je ajme majko. Pogleda na silu, stalno vraćanje gori - doli, kmečanje, a NIŠTA se novog ne sazna. Šta triba izaći još 10 sezona da dođe do neke radnje?? |
Citiraj:
|
Jučer odgledao prvu epizodu Taboo-a.
Majko moja, kako sam nabrijan :) Tomek je faca, kao i uvijek :) |
Citiraj:
ali je već prije 5e epizode znao što će se desit u 5, 6 i 7oj. |
Pa posudili su kinezi par terabajta skripti od hbo-a sad nedavno, a same skripte su se jos i prije znale...
Green-chilli.Blogspot je imao prije par mjeseci neke stvari. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To ja u 3-4 dana pojedem :) |
Meni je Taboo cijelu sezonu bio super, bez iznimke :)
|
Taboo definitivno nije za svakoga, vidi se da je vizualno u seriju ulozeno jako puno novaca i volim gledati Tom Hardya, ali u ovome ga nisam dozivio, nedostajalo mi je karizme i sa svakom sljedecom epizodom mi se cinilo da se sve usporava i postaje sivo i mracno kao sveprisutno blato.
Vise sam se zabavio gledajuci prvu sezonu Frontier-a, i cekam sljedecu, dok mi je za Taboo, Meh svejedno, ako mi bude jako dosadno |
Kako ga nisi doživio, pa nonstop si stenje u bradu?! Ako to već nije dovoljno, onda stvarno ne znam šta je :D
|
Tom Hardy je One Trick Pony, genijalan trik, al na kraju price kolko god dobar bio, samo je jedan.
MmmmmmmmMmmmMmMmMmm! Gle me, rasirio sam oci i gledam u Jupiter, mora da sam luuud...MmmmMMmMmm!! MmmmmMm,imam 1.59m,moram se napuhnut,mmmmMm!! Zezam se, dobar je on, polozio je u The Drop, najezim se kak je skinuo lokal barabu. Sent from my VX8 using Tapatalk |
Sutra pocinje treca sezona Narcosa na Netflixu :)
|
Znaci danas u videoteci komplet za rentat :D
|
Ček, kako danas? Zar nije sutra s obzirom da su Ameri barem -7/8 sati za nama. :D
Ovo će biti brutalno. :beer: |
Narcosi nastavljaju u svom stilu - odlično!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |