![]() |
Citiraj:
Instalirao taj SAI i kaže odma da je problem što koristim MIUI... Nisam na "ti" sam mobitelima pa nebi čačkao po romovima, firmwareaima, a iskreno i neda mi se :D |
Citiraj:
https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/ |
Piše da moraš imati MicroG, kad klikneš na te MicroG linkove piše da moraš imati taj SAI
|
SAI ti ne treba za MicroG.
A MicroG ti ne treba ako se ne misliš logirati u YT Vanced. |
Citiraj:
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Za gledanje YT koristim new pipe i super mi je. Imam mogucnost i skidanja video/audio. Pustanja u backgroundu.... Nema reklama i to mi ie najvaznije. E da i mozes si importati svoje liste s yt.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko vidim ne, ali nakon sto importas s YT imas sve liste, pretplate u appu i onda tamo mozes dopunjavati, kreirati nove liste... Ima i export ako trebaš... Nisam probao tu opciju...
|
Citiraj:
|
Neznam jel bilo vec... xiaomi špijuni poput nas
https://www.forbes.com/sites/thomasb.../#6a50cdaf1b2a |
Citiraj:
|
Prvo na*ebo Huawei, sad ce i ovi ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Da, samo što su Huaweiju mogli dunut pod prozor. Xiaomi kompaniju bi u takvom slučaju kako je Huawei prošao, ipak malo više zaboljelo.
|
Ovi kaj se boje špijuniranja uvijek mogu kupiti polovu Nokiu 3310 ili još bolje držati se fiksnog telefona :D
|
Xiaomi mobiteli
Spremam se prijeci sa sluzbenog miui roma na miui.eu. redmi note 5 pro.
Ako napravim backup moba na mi cloud da li cu miui.eu moci napraviti restore sa mi clouda? Koji je najbolji recept za prelazak na miui.eu. I kako kupiti mi credite za mi cloud storage upgrade? |
Citiraj:
preuzmi prvo ROM na komp developer opcije spoji mi račun i svoj uređaj otključaj bootloader flešaj TWRP, format data da makneš enkripciju, time brišeš apsolutno sve na mobu reboot u TWRP, prebaci ROM i flešaj imaš na netu primjera koliko ti srce želi |
Hvala na info! :)
Backup sa sluzbenog roma radit ce na eu romu? I kako nadoplatiti fu*king mi cloud kad mi ne da preko paypala nego me trazi neke mi credite? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
ma imas google drive za back up ili megu koja daje 50Gb ako ti treba prostora Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Mega.nz više ne daje 50Gb nego 15Gb. Samo da znaš.
Отправлено через SM-N960F |
Citiraj:
ma kako god eto i tih 15 mu dobro dodje da sve backupuje Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Najbolje iskopirati sve na PC...
|
Priznajte da ovo niste očekivali,Xiaomi sa najvećim flopom od SoCa za 2020. :D
https://www.gizchina.com/2020/05/06/...mpression=true |
Ovo nisam ni u snovima zamisljao.
|
Ne shvaćam čemu čuđenje, Xiaomi i Samsung su "partneri". Samsung je vjerojatno uvjetovao Xiaomiu prodaju svojih foto modula uzimanjem određene količine SOC-eva. E sad što je ovogodišnji Exynos ispao flop nije Samsugov problem.
|
Nego je problem korisnika koji očekuju čuda :D
|
Citiraj:
Bolje da se drže Mediateka koji ako ništa drugo daje jeftinije robu. |
Meni je tu dosta jednostavna stvar. kupujem Xiaomi koji ima SD, ako ga nema... A ništa, traži dalje.
|
Meni je svejedno koji je čip unutra ako ne ubija bateriju radi toga.
Sljedeći mob nek je rangu mi 8 s brzinom i meni ok. Glavno da je ekran/baterija/kamera bolje nego trenutno. Nije to kao procesori/grafe u pcu da ću ih koristit na gejmanje. Nadam se da će izbaciti neki manji telefon kao konkurenciju 4a, iPhone se. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |