![]() |
|
Citiraj:
Za table s teksturom ga također koristim sa foamer u kombinaciji s mekanim kistom da pjena prođe u sve udubine. Za podove i jača zaprljanja sam na GreenStaru od Kocha koji radi super posao. :goood: Generalno su mi svi Koch proizvodi koje sam koristio super |
Citiraj:
To su imali generalno problema Škode i Golf osmice dok nisu to popeglali jer su ugrađivali komponente elektronike koje su tad bile dostupne :D Kasniji modeli više nemaju tih problema. |
VW koncern ima više problema sa softverom nego hardverom (mehanika auta).
|
Citiraj:
A tek kod Formentora.... |
Citiraj:
Meni se čini da svi EU proizvođači auta imaju generalnih problema. Ne znam kako je s korejcima i japancima. |
Na Capturu nemam nikakvih problema sa infotainmentom. Možda je stvar u tome da on ipak ima još dosta stvari na dugmićima i dialerima za razliku od PSA i VW koji masu toga imaju na touch pa je samim time veća šansa da nešto zaribaju.
|
Javi rezultate s cerijem, ja nemam muda za to. Godinama sam uplacivao neku zastitu za sajbu u nadi da ce je kamencic na AC ubiti pa da je napokon zamijenim za originalnu uz neku nadoplatu, ali eto nisam bio te "srece".
|
Citiraj:
Ispod nje je manji trag i on je na kakvih 95% Trebam se još malo igrat time, ovo je bilo za probu. Moram napunit baterije i onda se ulovit posla. E da, jebeno je prljavo to radit i komotno sve krpe koje se koriste za brisanje su za bacit, nema ih smisla prat. :D ![]() ![]() Prije ![]() ![]() Nakon -crveno nije polirano -zeleno je polirano ![]() ![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U 2 i pol god sam 2 put imao "problem", kad sam spojio mob nije mi upalio car play, ištel uštek radi. To je sve kod mene što se tiče infotaimenta. |
Citiraj:
E sad, imam samo 50mm i to je malo, bolje bi bilo 75-80mm pad. Citiraj:
Da, jesu pomalo dosadni. Ali se ipak tu i tamo pokvare. Na 1500 priusa C (baza yaris) na svakom barem jednom unutar 3 godine krepao motor brisaca. Na full size Priusima 2020 na dalje najvise problema smo imali s aktivnim grilom. Na oba modela je cesto odlazio LDA modul na sajbi. Ali zato nikakvih problema s pogonom, baterijama i slicno. Iako ih se vozilo kao da su ukradeni. |
Citiraj:
Dosad nisam imao takvu ogrebotinu da bih istraživao kako i čime ispolirati, sad znam korak dalje. :) |
Obrišeš ostatak i ispereš sve s dosta vode.
|
Citiraj:
|
Automobili
Prošli tjedan smo kupili mali stan u prizemlju, sa okućnicom i parkirnim mjestom. Kuća je napravljena 30-ih, a čovjek koji je napravio je imao servis za aute negdje u centru grada. Sve je bilo obraslo u korov. Počupao sam korov i otkrio zatrpani kanal za servis. Iz njega je naraslo stablo visoko nekih 5m
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e6f48eec00.jpg Ovo je sve bilo prekriveno u travu i draču, stepenice se nisu ni nazirale. Prvo sam bio razočaran jer sam računao da je kosina i da će stati 2 auta jedan iza drugog ali ovo je bolje :D Spider je broj veće vozilo od Miate. Mislio sam da su dimenzijama tu negdje u par cm https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f331e5817c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Mogu reći da za tako mali motor auto poprilično dobro ide, i zasad (što se tiče motora) nije imao nikakvih problema, redovni servis i to je to. |
Ima li tko iskustva sa Kia Ceed/Proceed aktualnim modelima (od 2019.), po pitanju kvalitete?
Navodno je Kia sad solidna, ali mogu se naravno pronaći horor priče po netu kao i kod svih proizvođača. Kratko sam vozio Proceed 1.5 automatik, i Ceed 1.5 manualac, oba su se činila meni dobri, samo ne znam kakvi su nakon par godina. |
|
|
Citiraj:
Oba idu jako lijepo, čak je ovaj drugi auto i bio malo zabavniji jer je imao 6 brzina. Sad nedavno sam imao potrebu za velikim autom pa sam uzeo 2.0 TSI. Evo iskreno, da nije bio DSG u pitanju u toj ponudi, uzeo bih bio 1.5, samo su svi bili manualci pa nisam htio. Da sam uzimao manji auto, vjerojatno bi opet bio mali motorić. Realno, ljudi previše seru, a bez razloga. Po meni su ti motori promašaj jedino u velikim autima poput Octavije i sl. Tu mora ići barem 1.5. Najgore je kad netko visi dan i noć i po AC, uzme 1.0 TSI i kenja. Uzmi dizela za takav tip vožnje pa će biti bolja vožnja 🙂 Sent from my SM-S911B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ima iza. Nije da se ne zna cija je. :p :D
|
Otpale od brzine. Naravno da trebaju, po zakonu. Nije ovo US.
|
Toliko su male kazne da se i prosjecnom Muji s Golfom isplati skinuti je jer tko ce te i kada zaustaviti. A efekt kada ćunirani picolovac bez tablice prodje kroz centar je garantiran.
Vidjam u zadnje vrijeme Golfove i Fieste bez prednje tablice. Malo seljacija, ali ajde. Stisnem zube da se ne okrenem :D |
Citiraj:
Konobarica iz lokalnog kafića ostavila auto preko vikend na parkingu na izlazu Dugopolje, jer su je tamo pokupili prijatelji. Vraća se u ponedjeljak, ukralo joj i prednje i zadnje tablice. Nisam pitao koliko je živaca i eura došao taj sex sa policijom, stanicom za tehnički pregled, i izdavanjem novih tablica i prometne. |
Taj seks je, kažu mi drugi, puno 'ugodniji' ako su tablice izgubljene umjesto ukradene :)
|
A jbt, https://www.msn.com/en-xl/news/other...ei=86#image=18
Ovo mi je jedan od zabavnijih "windows that may fall out by accident, incorrect wire fixing" ... i to Mercedes. |
Od njih 18 na popisu njih 5 nije iz Stellantis grupacije :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |
|