![]() |
Relax ljudi...
I uvijek imajte u rezervi opciju da možda odemo na 20K, pa vam se trenutna cijena neće činit tako lošom :D I malo da se podsjetimo... |
Citiraj:
Svaki dan prodam sve što izmajnam. Svaki. Jer ne vjerujem ni pola posto u bitcoin ni altcoinove Odgovara mi rast ali iskreno otplatio sam cijeli ulog već i debelo sam u plusu a još ostaje sve za prodati. Dakle svaki dan sam oko 3000 dolara u plusu a da to čuvam u bitcoin morao bi biti debil jer danas je 3000 a sutra možda 1000 ili 200... ok može biti i 10 000 ali to spekuliranje me ne zanima i ne želim živjeti u nadi nego u sadašnjosti 😂 Kužiš šta hoću reći? |
Kad smo kod tethera
https://www.coindesk.com/ny-ags-850m...-5m-settlement Ponovno ispada da pokrice nemaju |
Citiraj:
Pitam jer nisam dovoljno stručan, ali čini mi se nerealno. |
Pa s obzirom na 800 komada RX-ica... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da je otplaćena u 2-3 mjeseca :D
|
Momci preporučio bih da ne pišete konkretne cifre, iz više razloga.
|
Citiraj:
Trebalo je trajati dosta duže U pitanju je 100 rigova sa 800 rx 580 8gb kartica. Zato je tolika cifra Citiraj:
Znači od onda je svaki dan plus , i naravno kartice su tu za prodaju jednog dana 😂 Citiraj:
Citiraj:
|
Šta je ovo maksimum dropa? pa nismo ni na $45 bili nešto dugo... ako je to to slabo slabo. Tko od vas ima broj od Muska da mu javi neka počne još malo sra** o kriptou da to ništa ne valja, treba nam još dolje :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Distribucija narod->bogatuni. |
1 privitaka
Malo faktografa :fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koje je mjesto najpovoljnije, u smislu tečaja i naknada, za kupnju kripta? Imam višak para pa da bi uložio dio u ETH ili BTC.
btw, ima li tko iskustva sa lendanjem kripta? bzvz mi je da mi stoje kada ih mogu lendati i zaraditi još malo na njima. Namjeravam lendati isključivo za isti kripto, znači ako uložim ETH da dobijem i kamate u ETH. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za lendanje ne znam. Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk |
Kamate za lendanje su pale u odnosu na prije godinu-dvije, te iznose 5-6% godišnje u ovisnosti o vrsti kripta. Nije neka cifra, ali i dalje bolje nego da samo stoje u novčaniku.
|
sta nije da hajpaju BlockFi za lendanje i kamate? ja inace to odbijam dublje pogledati jer mi izgleda kao samo jos jedna od piramidalnih shema koje su se prenijele u crypto svijet :fiju:
|
ovo više nije normalno, kitovi jeb* na najjače, od kad je market pao u ponedjeljak večinu poteza koje sam napravio krenulo je u suprotnom smjeru.
taman ulozim ujutro na 41500€ i padne za 1500€.:hitthewal::fuming: neki savjet? nadam se da sutra kreće strelovito prema gore jer ovo je*anje je dozlogrdilo! |
Citiraj:
https://i.postimg.cc/1RNp4815/you-mu...illy-wonka.jpg Moj ti je savjet ako te swingovi od €1500 toliko izbacuju iz takta, da se ne baviš ovim, jer je to ništa kako zna biti. Sačuvaj si zdravlje rađe :D Sad kad si kupio, najgore šta možeš napraviti je prodati i realizirati gubitak. Jednostavno čekaj da cijena skoči pa prodaj. To može potrajati od par sati, do par dana, tjedana, mjeseci, pa čak i godina (u krajnjem slučaju da smo ušli u bear period, šta trenutno sumnjam). Sretno :beer: |
Citiraj:
Bilo je i po 6-7k eura dropa u jednom danu, pazi si herc :) nije trejdanje isto za svakoga, da je onda ni ne bi mogli svi zarađivati. |
Citiraj:
izgleda da nisam jedini koga zivcira btc pa se ljudi okrenuli ltc-u. nije da su me tih 1500€ izbacili iz takta nego već od ponedjeljka pod*bava :D |
Ništa ne podjebava, nego ti iz nekog razloga očekuješ da to sad mora ići stalno gore :D
Teško je na btcu sad očekivati ne znam kakve zarade, kad se na indexu i telegramu vrte reklame kako treba ulagati :D Market cap BTC-a je trenutno oko bilijun dolara, koliko tu sad ima prostora za daljnji rast.....ne znam baš. Potencijalne višestruke zarade su po meni u šitcoinovima, samo treba znati kojima naravno. Dani kad se na BTC-u moglo zaraditi 100x su iz nas. |
Citiraj:
Još gora su ova predviđanja grafova, gdje će koji coin... Pa to nema nikakvog smisla kada jedan mrtvi tweet diktira cijenu coina i kada bilo koja javna ličnost koja najčešće nema pojma o cryptu ide pričati o tome. |
Citiraj:
ušao sam sa 400€ početkom veljače i zaradio neku siću pošto sam cijelo vrijeme trejdao (umjesto da nisam niššta dirao):hitthewal:, i to mi je odnio ovaj pad a i malo od uplate jer nisam povukao na vrijeme, u utorak sam uplatio još 600€ kad je bio na 40K € i evo danas bi trebao izaci iz minusa ako bitcoin dođe na 42500€. zajebano je nešto zaraditi u cryptu bez nekog znanja i praćenja vijesti a i onda jako teško, taman nesto zaradis a onda ti to zeme:) |
Zaebano je zaraditi u cryptu bez strpljenja*
Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:16. |