![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovdje se voli samo Athin zec. :D |
Citiraj:
|
ma andeo učinilo ti se :D
nego vidim ja ovdje pišu atha, andeo, amd, mm svi kao nešto rade. bogme i ja bi takav posao - spamanje po forumu :D |
rak ukljuci votaanje nemozemo 3 igrat s&D
|
Citiraj:
Do 19.06. kad idem ponovno na komisiju. Probat ću izgurat 3 mjeseca da dobijem još jednu plaću (pomoć poslodavca), pomoć od sindikata, a nakon 45 dana bolovanja dobije se na kraju godine i povrat poreza. Pa tko nebi htio na bolovanje u ovakvoj državi. :D |
Citiraj:
Madmax je u tom trenutku nesto rekao, al srechom kraj partije ga je prekinuo, pa nije dovrshio misao :D |
i onda svi govore da kad završiš školu da si u banani, vidim... niko se niš ne buni, samo se spama :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Kiša pada, ljudi su osjetljivi, vide bijele miševe i sl. Nadam se da netko nije krivo shvatio moju poruku. |
Citiraj:
Cesto mi to "prigovaraju" i u real life, pa ne obracam pozornost previshe... |
Citiraj:
|
Citiraj:
3 GHz AMD GeFocrce 7600GS 256 i da stavim sve na extra,1024 ..ne trza |
Zamisli ti Renesisa jos ce reci da nista ne radimo : nono :
Ja pisem dok mi se debaguje u pozadini tako da samo iskoristavam ono malo preostale memorije na kompu :D Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala jos jednom Mordecaiu na iskazanome prijateljstvu. @Andjeo Treba ti intel. Ne mozes to raditi na AMD-u. : nono : :D |
Citiraj:
pa nemrem vjerovat,ne preostaje mi nista drugo nego .......Join the club!:): sweating |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Najbolja opcija je mute player s cime se rjesava "problem dobrog raspolozenja" athe, Raka, MM-a, SamFishera, Renesisa, Mada i drugih. ;)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ah malo sam skratio koji prst i to je to....... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam ga zaboravio, ja svoga mc_fihica nebih nikada zaboravio http://www.cheesebuerger.de/images/s...liebe/d054.gif Nego on mi je konstantno na mute tako da sam pretpostavio da je i vama ostalima ;)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |