![]() |
Gledam upravo Fear The Walking Dead i prati period uoči zaraze, iako baš ne objašnjava previše. Okolo ga prikazuju kao spin off Walking Dead. Znači li to da će se pojavljivati i likovi iz Walking Dead, ne znam, ali ne bi bilo loše.
Onako, nit smrdi nit miriše zasad. Vidjet ćemo kako dalje ide. |
mislim da glumci ne bi trebali biti isti. i kao radnja se odvija u drugom gradu.
|
Citiraj:
|
Ekipa vi se šalite jelda?
Već prva epizoda je negledljiva obiteljska sapunjara. Ili ste odrasli na meksičkim sapunicama ili su meni kriteriji previsoki. |
Vjerujem da će nekom dobro doć. Raspored serija koje izlaze u rujnu
https://pmctvline2.files.wordpress.c...dar2015r12.jpg |
:goood: :fala:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, ne vjerujem da ce se sresti sa ekipom iz TWD-a, ipak ce ovoga biti samo dvije sezone. |
Citiraj:
|
Pa dobro, mogao mi je netko reci da je Forever otkazan :D
Odlicna serija, ali eto izgleda da svaku odlicnu otkazu nakon prve sezone. Neka vrte TWD i ostala smetja :( |
jao, bas sam namjeravo to gledat.
jel ima nekakav kraj? nemrem bilivat sta sve prekidaju, a razmisljaju o nastavku Xsena-e. Alo ljudi, Xsena ??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pričali smo gore o Fear the Walking Dead, spin offu koji je krenuo ovaj tjedan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koristim vec duze vrijeme. Ima super aplikaciju za mobove, stizu notifikacije kad se emitira epizoda. |
ja uskoro na trećoj sezoni sopranosa, uživam :D
kasnim sto godina al jbg, remek djelo za sad |
Ne kasniš, nikad nije kasno za Sopranose..
Mogao bi ih i ja ubrzo po treći put.. |
tek sad kad gledam mi bude žao Gandolfinia, baš je u seriji kul, simpatičan i kad ubija :D
|
Ovo bi moglo da bude pravo dobro, a po recenzijama čini se da je odlično. :)
Priča o liku koji je trošio mjesečno 2500$ na gumice za vezanje snopova love. :D Sutra izlazi čitava prva sezona, 10 epizoda - NetFlix. |
Mislim da ću pružiti priliku dobrom starom Pablu. :goood:
|
Citiraj:
:D |
Ekipa da li je netko gledao seriju Suits? Worth to watch? :)
|
Meni je znala bit upaljena na tvu, osim par zgodnih zenski nis posebno, meni osobno
|
Citiraj:
|
Suits nije loš, ima par jebenih uloga, ima par dobrih epizoda, priča je više-manje dobra, al da previše drame i da su previše sladunjavi, jesu...
Čekan zadnju sezonu da se nastavi pa završi, da je pogledan u komadu, jer mi je prevelika debilana gledat sezonu razlomljenu u dva dila i tako svake godine:rolleyes: |
Baš to! Ako se makne na stranu da priča nema veze sa stvarnošću i da je previše drame, onda nije loša stvar za pogledati (u nedostatku nečeg boljeg).
|
ma jebena je :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |