![]() |
ima li ko i moze li koju napisati iz prve ruke o S20 FE?
najvise me zanima da li postoji dobar GCam port a da radi sve? |
Citiraj:
Nema smisla trošiti na gcam kad Samsung sa svakim updateom gasi podršku / zatvara. Jednom proradi Gcam i za dva mjeseca poslije više ne radi dok ne fixaju novom verzijom. Za sada 7.4 verzija Hočeš Gcam i drži se Pixela. Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala! |
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
"DATOTEKA NEPODRŽANA" Mijenjao sam format u Mp3, ista stvar...nisam više pametan... |
Ima netko S21 Ultra da pogleda da li se ovo isto dešava i ostalima, znači kad sam u kameri uđem u Pro mode i maknem automatski MF i slajdam sa prstom po MF opciji i slika mi pozeleni tokom slajdanja pa ne znam jel to samo meni nesto ili neka greska u softveru.
|
Zeleno ti samo pokazuje gdje je fokus na kadru, da lakse vidis na sto fokusiras
|
Therm - tako je na svakom Samsungu, još od S8
Written on Note 10+ |
Tzv. focus peeking... Mislim cak da je to i s7 imao.
|
Imam problem na S20 FE 5g. Odnedavno mobitel ima probleme sa spajanjem na podatkovnu mrezu. Pomaze jedino reset mreznih postavki. No cim se spojim na wlan, mobitel se vise ne moze prebaciti na 3,4,5g. Tad opet moram mrezne postavke resetirati. Ovo sad traje sigurno nekih mjesec dana i vec mi lagano jede zivce.
Gesendet von meinem SM-G781B mit Tapatalk |
Napravi factory reset pa probaj opet.
Jesi probao neku drugu SIMicu? Ako ni na drugoj ne radi, nosi ga na reklmamaciju. |
Citiraj:
|
Kako napraviti backup podataka, a da eventualno radi na novom mobitelu. Ne bih htio sve izgubiti sto imam na mobu. Trenutno nemam drugi da napravim selidbu.
Gesendet von meinem SM-G781B mit Tapatalk |
Smart Switch, skinut na komp. Sve se prebaci...
|
Citiraj:
Inace probao sam od supruge sim s druge mreze staviti i s njim nema problema. Novi sim je narucen. Hvala svima koji su pomogli s odgovorima. Gesendet von meinem SM-G781B mit Tapatalk |
Eto samo da pohvalimo a52 4g. Nakon xiaomi 9s, nebo i zemlja, preporodio se.
|
Citiraj:
|
A52 i a72 su mi veliki refresh A serije nakon dosta vremena. Sve iz 2020 i 2019 mi je nekako čudno slabo osim ajde a71 koji se izdvaja od ostalih. nekvalitetan sw bez obzira na ram(cudan lag i sporost) i solidan proc itd. Ova dva modela su me konačno pozitivno iznenadila i ako ne bude dječjih bolesti mislim da ce dobro drzati poziciju u srednjoj klasi i cjenovnom rangu jer imaju sve, i bateriju i zvuk i dobru kameru. Cijene se odnose na trgovine naravno.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pozzz...
evo vec se neko vrijeme mucim u bespucima interneta a da nisam nasao ono sto mi treba, pa da probam ovdje... imam Samsung A 21s 3/32 i ne mogu nikako skuzit kako prebacit a i instalirati nove aplikacije na SD karticu, ipak je 32GB malo prostora... hvala |
Ta opcija nije moguća za baš sve aplikacije no većinu bi morao moći tako da odeš u Postavke -> Apps -> klikneš na aplikaciju koju želiš premjestiti i pogledaš u opcijama, najvjerojatnije pod storage. Moj mob nema SD karticu pa nema te opcije da ti točno pogledam.
|
Vecinu aplikacija ne mozes instalirati na karticu ali neke vece aplikacije koje imaju doata data fajlova mozes tako da ides na aplikacije-imeaplikacije-pohrana-promijeni ako se vidi opcija.
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
hvala svima na odgovorima...
da, izgleda da se po difoltu aplikacije instaliraju na unutarnju memoriju i da nema mogucnosti da se prenesu na SD karticu kad su instalirane... pomislio sam mozda da postoji neka mogucnost da se to otkljuca u onim dodatnim softverskim opcijama... lp |
Galaxy A52 5G ili Galaxy S20FE 4G (Exynos) ?
Kakva je situacija s S20FE sad nakon tih pustih ažuriranja, dali je ta fama sa pregrijavanjem toliki problem, baterija ?? Ako ima tko FE 4G, molio bih mišljenje iz prve ruke. |
Pregrijavanje jos uvijek postoji, najvise tokom koristenja npr whatsapp, viber video poziva ,nakon 10ak minuta se mobitel cak sam ugasi iz sigurnosnih razloga. Reklamacija ne riješava problem. Cekaju se sljedeca azuriranja
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Whatsapp pozivi samo ili ? Kakva je stvar kod ostalih stvari, to je baš ono pregrijavanje ili ?
Inače, hvala na odgovoru |
Ima pregrijavanja u igrama i kod snimanja 4k videa, baterija je loša za većinu, osim onih koji najviše koriste, pozive, Viber, Messenger...
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Imam ga i ja, igram Cod tu i tamo i ugrije se ali mi se ne gasi app.
Kod koristenja navedenih app tipa Viber, WA video poziva se meni ne gasi. Ono sta sam primijetio da mi gasi appove kod koristenja istih dok mi je prijenosni punjac spojen, tako da ga to "duplo" grijanje ubije vjerojatno ali opet ne svaki put. Baterija je osrednja, radni dan di mi je los signal (stalno mijenja od edge do 4g), 50ak poziva, 15ak mailova, pregledavanja razno raznih dokumenata, surfanja... Sve skupa cca 3h SOTa plus video pozivi oko 13h sam na 20ak posto batt (skinem ga sa punjaca oko 5.30 ujutro). Tijekom vikenda kad je spojen na wifi, dosta surfanja itd izdrzi dan bez problema. Poslano sa mog SM-G780F koristeći Tapatalk |
Navodno ce biti riješeno sa sljedećim updateom.
https://piunikaweb.com/2021/05/06/sa...-drain-issues/ Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk |
Mislim da ću uzet onda FE, pa kud puklo da puklo.
Opcija mi je ili to ili A52 5G, ovo ostalo mi je sve nekako previše skupo obzirom na mane/vrline. Xiaomi mi više ne igra ulogu apsolutno nikakvu, tako da mi ostaje ili A52 5G ili S20FE sa Exynosom, a da je cjenovno onako pristojno i da mi se sviđa. |
Sve se bojim kako ce to izhendlati. Konzervativije nastimati cpu scheduler i natjerati ga da cesce dropa boost frekvencije pa zavrsis s mobom koji je hladniji i sporiji? A ljeto stize, nocna mora svih toplijih telefona #nexus6p :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk |
Kolko je dobar ili loš vibracijski motor na galaxy a71. Imam taj mob i usporedba tog sa galaxy a8 2018, je da galaxy A8 2018 ima puno bolju vibraciju općenito, kod stiskanja tipka back, home, recent apps. Jel to zbog toga što taj mob ima metal frame, spram galaxy a71 koji ima plastic frame ili je jednostavno kvaliteta u pitanju..
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Kako izbrisati listu aplikacija koje sam koristio iz Zbirke Google Play?
Samsung Galaxy S10 SM-G973F, Android 11, One UI 3.1. Google Play Store 25.4.20-21. https://i.postimg.cc/JzrrFxk2/1.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |