![]() |
Citiraj:
Znači psovanje, prijetnje fizičkim obračunom, korištenja cheatova i iskorištavanje exploita je znak dobrog odgoja.: nono : BTW1 - pitaj svakoga ko igra kakva je dobra zahebancija kad igramo - nekad ima i zle krvi ali to se odmah riješava. BTW2 - ako ti u igri i izleti neka psovka (a misliš da je svi moraju vidjeti ili čuti) ljepo se ispričaš i to je to - ali to več spada u "fašistička" pravila. |
Da, nismo mi krivi sta smo mazohisti. :rolleyes: Nema veceg gusta nego obuci crni kombinezon, uzeti bič i doci na server. :D
PS MM posalji mi mail od Raka na PM please. |
Citiraj:
Bez brige...imam svoje drustvo s kojima igram... A ovo sam mislio cisto za razonodu dok sam doma...ali jednostavno nemogu to prihvatiti... No hard feelings... Sve ok... |
Citiraj:
|
ma mislim da je ono prestrogo napisano možda
ljudi se prestraše :D u stvarnosti ti nije ništa strogo tako :D |
Citiraj:
Nisam mislio na to ne varaj ne vrijedjaj...nego na one djelove cekaj par sekundi, budi odobren, ime i prezime, bindanje tipki, obavezni pozdravi,"Njemci uvijek brane ciljeve a ostali ih napadaju" :confused: WTF? nisam okorjeli gamer da se pokoravam ovim pravilima...jednostavno cu igrati sa svojom ekipom i gotovo...rjeseno i nema ljutnje... |
MOrdecai83 - ne pizdi.
@ostali ... jeste naspamali... :p |
Citiraj:
tako to je u cod serijalu. u mp dijelu alleisi postavljaju bombu a germani ih defjuzaju. nije se to rak sjetio : cheers2 to je tako ugrađeno i igru get it. a pozdrav si zbindaš na tipku i pozdraviš kada dođeš na server pozz : cheers2 |
Citiraj:
|
Go Fasizam, Go Rak, Go MM! :rolleyes:
Reci koje ti to pravilo ne pase? Ako ti ne pase pravile u kojem mozes korisniku servera yebati obitelj, onda se odmah okreni. Toga nema. Pravila su jednostavna, a drze se osnovnih zivotnih principa i kulture. Za***************ancije ima. I uvijek ce je biti. Ja Raku kazem da je budala. On se nasmije. On meni kaze da volim nabadati straga. Ja se nasmijem i nabodem ga. Mi smo jedna velika sretna obitelj. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a050.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a054.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a054.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a050.gif |
oh atha tako sexy :D
|
Citiraj:
pozz : cheers2 |
Mordecai, vidim da nisi upoznat sa konfiguracijom igre.
Alliesi napadaju, Axis brane. Postoji komanda za bindanje. Lijepo je pozdraviti ekipu sa kojom igras svaku vecer kada dodjes i kada odes. Kultura se to zove. Z je za Team Speak. Sa mousem se pomices po ekranu, lijevom tipkom misa pucas...i da ostane ne nabrajam. Slanje imena i prezimena i nicka sa kojime igras? Pa cisto evidencije radi covjece, a posto je placanje na dobrovoljnoj bazi, ime i prezime sluzi kao znak za raspoznavanje tko je platio preko uplatnice ili kako vec. Time se izbjegava dodatno pitanje "Mordecai jesi ti uplatio, pise ime i prezime Neven Ciganovic...Jesi to ti? Ili je netko drugi". Jel ovo bilo fasisticki? Ako ti je vec u startu nejasno ovo, i smatras ovo fasistickim rezimom, predlazem da nastavis igrati na drugim serverima, jer si mi vec nakon ovih par poruka i razmisljanja cinis problematicnim. bez uvrede. Citiraj:
A takodjer to je i pravilo u igri. A igra je zabava. Ali ako kazes, You get it. |
alo ljudi! dosta! prekinite sa svadjom i ne trebate se vise odobravati i objasnjavati! pravite se kao da nisam niti pitao nista...mozete slobodno i obrisati moje postove...
stvar je rjesena! uzivajte i igrajte do mile volje... ja cu drugdje... i gotovo! cak me je prosla i volja za igranje...i mislim da ce sada pasti uninstal... |
Ok. Still friends? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a074.gif
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
P.S. vise sam Unreal tip...totalni kaos... Citiraj:
|
kako cesigrat drugdje ako ces ga sad uninstal....lol
ajmo mi na jutarnje napucavanje ,rak pokreni se i ti i mm |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slazem se.
Nego Mordecai. I ostali. Zavrsimo tu pricu oko njega i dolaska na server, covjek nece i amen. Dosta. Bezveze spamamo. Mislim stvarno... A sada malo On Topic. :D Super je bilo jucer, i bila je odlicna za***************ancija. Pogotovo u Rusiji. Masni, lesa, RAK, MM i ja smo bili izueztno raspolozeni. Neko vrijeme sam provodio nepokretan jer sam se lomio od smijeha. I de lesa, sredi vise taj zvuk u igri. Naime, on ima problem da cuje igru, ali ne cuje TS. Zna li netko od cega je problem? @m4d covjek je na poslu. ;) btw, dao sam mu mail. |
Citiraj:
|
LOL jucer sam umro od smjeha , naime verceti poludio kao sto je rak rekao "verceti prestani spamat" covjece nisi u 2 mjeseca nista progovorio tj napisao i danas pises ko lud:D
|
Citiraj:
|
Svakih 15-20 sec cod mi zasteka uzasno, pa opet normala i tak stalno
(jucer, cijelu vecher tijekom igranja...) Jedan od razloga zasto sam onak blesavo izgubio sinoc u sd, kad smo ostali samo MM i ja na mapi, a madmax je dobio zivcani slom : evil : Necu previse brbljat, da ne dobijem upozorenje od raka opet... : sweating |
ova tema ne završava, ona je beskonačna. i to dvaput :D
jučer čak nisam ni kempao, nego sam vrijedno trčao na relaciji njihova zastava-naša zastava... |
Sve je super kad se super svrsi. Nego Mad na poslu sam i nema ASE instaliran a htio sam Raku poslati mail. Srecom je atha na raspolaganju 24h na dan da nam udovoljava, hm... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |