PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

MisterM 30.05.2006. 10:04

Citiraj:

Autor MOrdecai83
Uopce nije stvar kulture...stvar je striktno vojnog rezima, fashizam kao sto rekoh...sto je meni besmisleno... Ja igram iz zabave, a ne da si kidam zivce i da pazim sto smijem sto nesmijem...

Naša "fašistička" pravila u osnovi: ne varaj, ne vređaj - to tebi nije stvar kulture?
Znači psovanje, prijetnje fizičkim obračunom, korištenja cheatova i iskorištavanje exploita je znak dobrog odgoja.: nono :

BTW1 - pitaj svakoga ko igra kakva je dobra zahebancija kad igramo - nekad ima i zle krvi ali to se odmah riješava.
BTW2 - ako ti u igri i izleti neka psovka (a misliš da je svi moraju vidjeti ili čuti) ljepo se ispričaš i to je to - ali to več spada u "fašistička" pravila.

Andeo 30.05.2006. 10:07

Da, nismo mi krivi sta smo mazohisti. :rolleyes: Nema veceg gusta nego obuci crni kombinezon, uzeti bič i doci na server. :D

PS MM posalji mi mail od Raka na PM please.

MOrdecai83 30.05.2006. 10:08

Citiraj:

Autor Andeo
Mislim da vece za***************ante neces naci nego ovdje...

Bez brige...imam svoje drustvo s kojima igram...
A ovo sam mislio cisto za razonodu dok sam doma...ali jednostavno nemogu to prihvatiti...
No hard feelings...
Sve ok...

RAK 30.05.2006. 10:10

Citiraj:

Autor MOrdecai83
Ne mogu se priviknuti i zamisliti zabavu s toliko pravila...nisam u vojsci da je netko iznad mene i daje naredbe i nisam niciji rob da radim sto netko naredi...sorry...
Dobro vama igrajuci zajedno, dobro meni ne igrajuci s vama...
hello2 :

Nisam baš sklon mijenjanju nekih stvaqri ali bi volio znati s kojim pravilom imaš problema. Možda uvidim da bi ga trebalo maknuti i dopustiti neke stvari da bi se povečao užitak u igri. Za takve promjene sam uvijek zainteresiran. A i dvije su pameti bolje nego jedna.

Hrconja 30.05.2006. 10:12

ma mislim da je ono prestrogo napisano možda

ljudi se prestraše :D

u stvarnosti ti nije ništa strogo tako :D

MOrdecai83 30.05.2006. 10:15

Citiraj:

Autor MisterM
Naša "fašistička" pravila u osnovi: ne varaj, ne vređaj - to tebi nije stvar kulture?
Znači psovanje, prijetnje fizičkim obračunom, korištenja cheatova i iskorištavanje exploita je znak dobrog odgoja.: nono :

Nisam mislio na to ne varaj ne vrijedjaj...nego na one djelove cekaj par sekundi, budi odobren, ime i prezime, bindanje tipki, obavezni pozdravi,"Njemci uvijek brane ciljeve a ostali ih napadaju" :confused: WTF?

nisam okorjeli gamer da se pokoravam ovim pravilima...jednostavno cu igrati sa svojom ekipom i gotovo...rjeseno i nema ljutnje...

MadBoY 30.05.2006. 10:16

MOrdecai83 - ne pizdi.

@ostali ... jeste naspamali... :p

Hrconja 30.05.2006. 10:19

Citiraj:

Autor MOrdecai83
Nisam mislio na to ne varaj ne vrijedjaj...nego na one djelove cekaj par sekundi, budi odobren, ime i prezime, bindanje tipki, obavezni pozdravi,"Njemci uvijek brane ciljeve a ostali ih napadaju" :confused: WTF?

nisam okorjeli gamer da se pokoravam ovim pravilima...jednostavno cu igrati sa svojom ekipom i gotovo...rjeseno i nema ljutnje...

eeerrrmmm... ok..LOL

tako to je u cod serijalu. u mp dijelu alleisi postavljaju bombu a germani ih defjuzaju. nije se to rak sjetio : cheers2 to je tako ugrađeno i igru
get it.

a pozdrav si zbindaš na tipku i pozdraviš kada dođeš na server

pozz : cheers2

MOrdecai83 30.05.2006. 10:21

Citiraj:

Autor MadBoY
MOrdecai83 - ne pizdi.

LOL! : cheers2

atha 30.05.2006. 10:21

Go Fasizam, Go Rak, Go MM! :rolleyes:

Reci koje ti to pravilo ne pase?
Ako ti ne pase pravile u kojem mozes korisniku servera yebati obitelj,
onda se odmah okreni. Toga nema. Pravila su jednostavna, a drze se osnovnih zivotnih principa i kulture.

Za***************ancije ima. I uvijek ce je biti. Ja Raku kazem da je budala. On se nasmije.
On meni kaze da volim nabadati straga. Ja se nasmijem i nabodem ga.

Mi smo jedna velika sretna obitelj. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a050.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a054.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a054.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a050.gif

Hrconja 30.05.2006. 10:23

oh atha tako sexy :D

MOrdecai83 30.05.2006. 10:24

Citiraj:

Autor Hrconja
tako to je u cod serijalu. u mp dijelu alleisi postavljaju bombu a germani ih defjuzaju. nije se to rak sjetio : cheers2 to je tako ugrađeno i igru
get it.

I get it...i to je totalno jadno...i svaka igra je takva...sto je jos jadnije...uvijek su njemci kao bad guys...a ameri veliki osloboditelji... bas totalna bljuvotina... : finger : : suicide

atha 30.05.2006. 10:26

Mordecai, vidim da nisi upoznat sa konfiguracijom igre.
Alliesi napadaju, Axis brane.
Postoji komanda za bindanje.
Lijepo je pozdraviti ekipu sa kojom igras svaku vecer kada dodjes i kada odes. Kultura se to zove.
Z je za Team Speak.
Sa mousem se pomices po ekranu, lijevom tipkom misa pucas...i da ostane ne nabrajam.
Slanje imena i prezimena i nicka sa kojime igras? Pa cisto evidencije radi covjece,
a posto je placanje na dobrovoljnoj bazi, ime i prezime sluzi kao znak za raspoznavanje tko je platio preko uplatnice ili kako vec.
Time se izbjegava dodatno pitanje "Mordecai jesi ti uplatio, pise ime i prezime Neven Ciganovic...Jesi to ti? Ili je netko drugi".

Jel ovo bilo fasisticki? Ako ti je vec u startu nejasno ovo, i smatras ovo fasistickim rezimom, predlazem da nastavis igrati na drugim serverima,
jer si mi vec nakon ovih par poruka i razmisljanja cinis problematicnim. bez uvrede.

Citiraj:

to je jos jadnije...uvijek su njemci kao bad guys...a ameri veliki osloboditelji... bas totalna bljuvotina...
Ovo je tvoja osobna filozofija, i filozofija nekoga drugoga, nije bitno.
A takodjer to je i pravilo u igri. A igra je zabava. Ali ako kazes, You get it.

MOrdecai83 30.05.2006. 10:26

alo ljudi! dosta! prekinite sa svadjom i ne trebate se vise odobravati i objasnjavati! pravite se kao da nisam niti pitao nista...mozete slobodno i obrisati moje postove...

stvar je rjesena! uzivajte i igrajte do mile volje... ja cu drugdje... i gotovo!

cak me je prosla i volja za igranje...i mislim da ce sada pasti uninstal...

atha 30.05.2006. 10:28

Ok. Still friends? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a074.gif

MisterM 30.05.2006. 10:29

Citiraj:

Autor MOrdecai83
Nisam mislio na to ne varaj ne vrijedjaj...nego na one djelove cekaj par sekundi????, budi odobren, ime i prezime OSOBNI PODACI SE DAJU SA DOBRIM RAZLOGOM - I ONOG TRENUTKA KAD PROČITAM MAIL SA PODACIMA DOBIVAŠ PASS I UPUTE , bindanje tipki NIKO TE NE TJERA DA BINDAŠ BILO KAJ - AKO TI JE LAKŠE PISATI SVAKI PUT PIŠI, obavezni pozdravi KAD DOĐEŠ KOD NEKOGA NIJE TI NORMALNO DA POZDRAVIŠ MISLIM ONO BAR BOK, DOBAR DAN....,"Njemci uvijek brane ciljeve a ostali ih napadaju" :confused: WTF? MY FAVOURITE: lol2 :: suicide ILI OČITO NISI NIKAD IGRAO COD 2 ILI... NAIME TAKVA JE IGRA - U S&D NJEMCI UVIJEK BRANE A OSTALI NAPADAJU.
DODUŠE POSTOJI SADA JEDNA MAPA (BETA) U KOJOJ SAVEZNICI BRANE A NJEMCI NAPADAJU, ALI JE MI NE KORISTIMO ZBOG NEDOVRŠENOSTI MAPE.

KHM,KHM...

MOrdecai83 30.05.2006. 10:31

Citiraj:

Autor atha
pise ime i prezime Neven Ciganovic...Jesi to ti? Ili je netko drugi".

LOL!

Citiraj:

Autor atha
Jel ovo bilo fasisticki? Ako ti je vec u startu nejasno ovo, i smatras ovo fasistickim rezimom, predlazem da nastavis igrati na drugim serverima,
jer si mi vec nakon ovih par poruka i razmisljanja cinis problematicnim. bez uvrede.

bez ljutnje...i bez uvrede svakako...none taken...i shvacam sve...ali shvatite i svi vi koji pisete sada tu da necu igrati s vama i prestanite pisati i objasnjavati...bezveze se trudite...pravite se kao da nisam ni pitao...

P.S. vise sam Unreal tip...totalni kaos...

Citiraj:

Autor atha
Ovo je tvoja osobna filozofija, i filozofija nekoga drugoga, nije bitno.
A takodjer to je i pravilo u igri. A igra je zabava. Ali ako kazes, You get it.

I get it! Do YOU get it? Just stop explaining...

Zmaj000 30.05.2006. 10:32

kako cesigrat drugdje ako ces ga sad uninstal....lol
ajmo mi na jutarnje napucavanje ,rak pokreni se i ti i mm

MOrdecai83 30.05.2006. 10:32

Citiraj:

Autor atha

Of course! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a074.gif : roller :

MOrdecai83 30.05.2006. 10:34

Citiraj:

Autor Zmaj000
kako cesigrat drugdje ako ces ga sad uninstal....lol

LOL! koji si ti lik! : roller :

MisterM 30.05.2006. 10:34

Citiraj:

Autor MadBoY

Mirko ti misliš da je lako bilo napucati preko 7000 postova:rolleyes: težak je to posao: sweating

Zmaj000 30.05.2006. 10:36

Citiraj:

Autor MOrdecai83
LOL! koji si ti lik! : roller :

Jesam!!

maX 30.05.2006. 10:36

Citiraj:

Autor Andeo
PS MM posalji mi mail od Raka na PM please.

Ides u All Seeing Eye, kliknes jedanput na ime naseg servera i imas dole u desnom kutu _Email1 i lijepo ti pokraj pise mail :p :D

atha 30.05.2006. 10:38

Slazem se.

Nego Mordecai. I ostali. Zavrsimo tu pricu oko njega i dolaska na server, covjek nece i amen. Dosta.
Bezveze spamamo. Mislim stvarno...

A sada malo On Topic. :D

Super je bilo jucer, i bila je odlicna za***************ancija. Pogotovo u Rusiji. Masni, lesa, RAK, MM i ja smo bili izueztno raspolozeni. Neko vrijeme sam provodio nepokretan jer sam se lomio od smijeha.

I de lesa, sredi vise taj zvuk u igri. Naime, on ima problem da cuje igru, ali ne cuje TS. Zna li netko od cega je problem?

@m4d
covjek je na poslu. ;) btw, dao sam mu mail.

MisterM 30.05.2006. 10:40

Citiraj:

Autor MOrdecai83
I get it! Do YOU get it? Just stop explaining...

Gle ušao si u vojarnu (topic) okorjelih ubojica, ljubitelja dobro građenog muškog tijela ( evo Andeo oblači crni kožni kombinezon kad ide igrati sa nama - ima i bič ) i sličnih nepoželjnih i necivilizacijskih osobina - to nije moglo proči bez opakog spama.:smoke:

Zmaj000 30.05.2006. 10:40

LOL jucer sam umro od smjeha , naime verceti poludio kao sto je rak rekao "verceti prestani spamat" covjece nisi u 2 mjeseca nista progovorio tj napisao i danas pises ko lud:D

MOrdecai83 30.05.2006. 10:43

Citiraj:

Autor atha
Nego Mordecai. I ostali. Zavrsimo tu pricu oko njega i dolaska na server, covjek nece i amen. Dosta.
Bezveze spamamo. Mislim stvarno...

Ja pokusavam zavrsiti temu...ali nitko me ne slusa... :rolleyes:

vercetti 30.05.2006. 10:51

Svakih 15-20 sec cod mi zasteka uzasno, pa opet normala i tak stalno
(jucer, cijelu vecher tijekom igranja...)

Jedan od razloga zasto sam onak blesavo izgubio sinoc u sd, kad smo ostali samo MM i ja na mapi, a madmax je dobio zivcani slom : evil :

Necu previse brbljat, da ne dobijem upozorenje od raka opet... : sweating

Renesis 30.05.2006. 10:53

ova tema ne završava, ona je beskonačna. i to dvaput :D

jučer čak nisam ni kempao, nego sam vrijedno trčao na relaciji njihova zastava-naša zastava...

Andeo 30.05.2006. 10:53

Sve je super kad se super svrsi. Nego Mad na poslu sam i nema ASE instaliran a htio sam Raku poslati mail. Srecom je atha na raspolaganju 24h na dan da nam udovoljava, hm... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24.