![]() |
Dobro Donnie Darko je bulšit, ni autor priče ne zna o čem se radi. Fasinantno je da stvari koje ljude ne razumiju dižu u nebesa, pogotovo kad je to bez razloga ko u navedenom filmu, neke stvari jednostavno su zadivljujuće glupe
|
Donnie darko je meni jedan od boljih filmova. Jest da ga se teze malo skuzi, al odlican je film... 9/10 , jer mi je trebalo da ga skuzim :D
|
Pogledao:
The Pact (2012) - 7/10, meni vrlodobar triler, horor. |
Citiraj:
|
donnie mi je bio tako dobar, da sam nakom filma mora ici na wiki da skuzim o cemo se radi :roller:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Project x - wannabe hangover ali ni blizu , ukratko gledati samo ako nemate sto raditi. 4/10
Wanderlust - rijetko kad kazem da je film smece ali je ovaj uz iron sky(koji je ipak bolji al svejedno drek na sibici) , smece godine, uvjerljivo na prvom mjestu.Odavno tako glup film nisam pogledao. Zali Boze tih sat i pol ili koliko vec 2/10 i to zbog one plavojke :) Sad bih molio ako mi netko moze dati preporuku par filmova kao Shawshank redemption, Green mile itd ... :chears: |
Ivane77 ja te volim :)
Usput receno Doni Darko i Oldboy su mi oboje u top20 filmova svih vremena :) |
Citiraj:
|
a kaj velite za k-pax-a? Stari film mislim da 2001, al meni takoder jedan od boljih.
Recimo svida mi se jos i snatch i rock and rolla. Al definitivno najbolji mi je pulp fiction. |
Meni je K-pax odličan film.
|
Citiraj:
|
a trainspotting? i inace nisu filmovi vise crtici... svi koji nisu pogledali nek pogledaju princess mononoke, howls moving castel i spirite away..
|
Trainspotting je genijalan. I Donnie Darko također, ovaj gore komentar da je film sranje nije ni vrijedan spomena ni živciranja. -.-
Princess Mononoke sam samo jednom gledala, mogla bih opet. |
Wrath of the titans - blage nemam odakle mu ovih 6 od 10 na imdb-u. Vjerujte mi da nisam ocekivao previse, tocno znam kakva je ovo vrsta filma i sto moze isporuciti. Ali ovo je s*anje nad s*anjima. Totalna plitkoca, losa gluma, dialozi kao da ih je covjek s iq-om 48 pisao (da ponovim - ovo sve pisem vec sa stajalista da se od ovog filma ocekuje ne pretjerana dubina, osrednja gluma i dialozi koji ce onako usputno ici)...
Po meni 3/10. |
Citiraj:
|
Ovaj howls moving castle i spirited away su takoder poprilicno dobri. I njih pogledaj :D
|
Puklo mi u glavu da pogledam The Matrix. S obzirom na to da je film izasao 1999 i da je od tada proslo 13 godina a moj mozak je sigurno bio drukciji :D ,stvarno je odlican film, i svaka cast onome koji je izmislio scenarij ako ga nije odnekud kopirao.
|
Citiraj:
|
Matrix, što reći? Dovoljno govori moj nick :D
|
Citiraj:
|
Baš sam prije tjedan, dva opet gledala Matrix i prvi dio mi je još uvijek odličan, al druga dva su mi lošija nego su mi bila prije kad sam ih gledala. Ne znam zakaj. :/
|
Isto kod mene. Valjda jer sam tada bio u fazonu pa sam bio malo popustljiviji kaj se tiče nastavaka jer sam htio da priča završi, a sada ih gledam sa distance pa sam objektivniji.
|
Gledao nedavno Dark City (1998) - 8/10
Matrix triologiju gledam 2 puta godišnje, to je jednostavno remek dijelo i za mene ga nikada niti jedan film neće nadmašiti. 2. i 3. dio jednostavno savršeno upotpunjuju 1. dio i ne mogu se izostaviti nikako. Danas pogledao: Riverworld (2010) - 4/10, uzalud potrošenih 3 sata. Matchstick Men (2003) - 7/10, Nicolas Cage, ne znam kako sam ovaj film propustio. Vidio sam ga par puta na TVu, ali nikada pogledao od početka do kraja. Mnogo dobar film. |
Citiraj:
La vita è bella Breaking the Waves 12 Angry Men Mar adentro Once Upon a Time in America Crash There Will Be Blood Rain Man Driving Miss Daisy |
Zahvaljujem :chears:
|
Ma to stoji, ali jednostavno mi više nisu toliko napeti koliko su mi bili prije. A bome nisu ni tolko dobri da bih ih gledala dva puta godišnje. :D
|
Citiraj:
...čega u zadnje vrijeme čitam sve više i više. jer više nema normalnih ljudi koji gledaju filmove. Svi su evoluirali u filmske kritičare :D Kad se u nekoj sredini pljuca po filmu , bilo bi opasno po život imat neko suprotno mišljenje pa je lakše pljucat ... btw , meni je Donny dobar ali samo ti viči "car je go" !!! Citiraj:
|
Meni je isto Wrath Of the Titans = Immortal. Čak sam pomislio da je sniman paralelno-
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, nek ti je dobar, gledaj ga i divi mu se |
Gle, bez uvrede, al to kaj ti ne kužiš film, ne znači da je film loš i da ne zaslužuje ni 1/10. -.- Isto tak, mi kojima je film dobar se nemam kaj tebi opravdavat zakaj nam je dobar i zakaj smo ga skužili niti ti prepričavati kaj se u njemu događa. Pogledaj ga još jednom, ovaj put pažljivije, pa možda shvatiš.
|
Čitaj postove...nisam ja napisao da mu dajem 1/10. Hvala
Nemoj se ni ti uvrijedit, film je glupost i nema se šta skužit pametno iz njega Edit: Ne trebaš mi se opravdavat, a to što iz inata ne želite objasnit što se shvatili u filmu mi samo izaziva smijeh...al dobro. I ne hvala, ne bih ga gledao opet, dovoljno sam trpio |
Citiraj:
S obzirom na tvoje mišljenje o Doniju u ovoj sredini zaista ne vidim razloga zašto se osječaš prozvanim. ( ti bi trebao bit zadnji koji bi se trebao osječat prozvanim.) :D Jednostavno ne vidim razloga ovakvoj reakciji osim površnog čitanja u kojem slučaju mi je jasno zašto ti se nije svidio spomenuti film. Usput , ne mislim da je potrebno film u potpunosti shvatiti ...ili bit oduševljan glumom ..ili kadriranjem , režijom i opčenito onim što gledaš da bi ti bio dobar ali sve to pojedinačno su važni djelovi jednađbe... Meni Mulholand drajv ima dobrih i zanimljivih scena ali ga ne mogu prožvakat da me hebeš. Upravo zbog tog razloga sam se potrudio da ga pogledam 3 puta i svaki put mi je ostavio osječaj tupila. Kroz večinu Mit joe blacka prevladava pitova loša gluma a 'klara' mi je previše ...kao da če se rasplakat svaki momenat* ali sama kombinacija to dvoje na kraju na zabavi mi je nešto genijalno. Inače ,kraj mi je jednostavno loše izveden (a uz to mi se više sviđa kraj 'orginala' iz '34) , no sami film mi je u globalu odličan.! Kad sam več kod plakanja , njena gluma na kraju Flešbekova budale mi je fenomenalna :) Srpski Film nikako nemam želju pogledati još jedan put u životu i baš zbog tog osječaja koji ostavlja smatram ga odličnim i opčenito puno boljim od 120 dana sodomije iako određene scene u 120 dana ( mislim na one s "velikom nuždom" ) ostavljaju osječaje istog inteziteta kao što to radi Srpski film...Naravno , 'ludilo' se može prikazati i puno blaže ( npr. kad u bronsonu tip u ludnici kenja u ruku pa se maže po licu ) kao i 'odvratno' (npr. u procesom probave u Ljudskoj gusjenici te u nastavku istog filma proljevom koji štrca po zidu) ali su ljudske izlučevine u Salo puno bolje iskorištene. Hm... Kad od Mulholanda dođem do govana kroz kinematografiju onda je vrijeme da prestanem kuckat za večeras. :D |
Santa Sangre.
Za bijeg u fikciju nadrealnih okolnosti, raspoloženja i karaktera u ovom vrlo dobrom uradku Jodorowskog. Nadrealizam i bizarno naturalističko nasilje definitivno nije za veliku većinu ali možda se ovdje nađe pokoji štovatelj. Meni vrlo dobar. |
Memento, Beautiful Mind, The Fountain, Silence of the Lambs, Fracture, 28 Days Later, Ink, Magnolia, The Boondock Saints, Bad Ass -- neki od filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, sve do jednog zabavni i vrijede utrošenog vremena.
|
Tangled - odlican crtani film za sve uzraste, odlican humor i pozitiva kroz cijeli film. Cistih 8/10, preporuka :)
Citiraj:
|
Prometheus - koje govno od filma, američki trash SF, ali radi efekata i atmosfere eto 5/10.
|
Prometheus - odličan film, ocjena: 8/10. Najbolji SF zadnjih desetak godina, dobra priča, ok glumačka postava, efekti i atmosfera super. Za svakog ko voli SF žanr ima ponešto ... i da se ne pišu sranja ovdje i drugdje na netu, ima poveznice s Alien franšizom strašne. Preporuka samo da odgledate film bez 3D, ja sam općenito nezadovoljan tehnologijom ... da sam ga gledao non 3D ocjena bi bila 9/10.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |