![]() |
Pozdrav. Kupio bi ženi za poklon iPhone 13. E sad,našao sam refurbished model i ovo mi je upalo u oko: Zdravlje baterije: cca 99% | Stanje: Grade A | 6 mjeseci jamstvo. Pa me zanimaju Vaša iskustva,dali ga uzeti ili ne? Cijena mu je 690 eura.
|
Na njuškalu su ti novi, vakumirani od 700 do 750, tako da ne. :)
|
ekipa trebam preporuku za mobitel. Kupujem ga ćaći koji je 70 godina.
Fičuri koji su poželjni: - što veći ekran - tipa 6,7" - što veća baterija Gledao sam Redmi 12C ili Samsung A14. Budežt max 200EUR. |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.theregister.com/2023/05/...mobile_phones/ Pomalo ocekivano... |
Citiraj:
|
Tema je zakljucana za htc, pa da javim.
https://www.gsmarena.com/htc_u23_pro...news-58598.php Htc se probudio iz mrtvih. |
Kako se najbolje dici iz mrtvih nego bezobrazno kopirajuci rivale, malo imenom, malo dizajnom :D Neka im je sretno, makar ne pamtim da se ijedan probudjeli mrtvac uspio uzdignuti vise od vlastitog nadgrobnog spomenika.
|
Flagship bez ijedne zoom kamere. Joj Htc...
|
Kakav pobogu flagship kad ima SD Gen7? To je čipset za midrange mobitele.
|
Kaj je da je, al volio bih da htc izbaci flagsip, imali su odlicne smartfone, kao i softver.
|
Imam Galaxy note 10 lite.
Prezadovoljan sam bio sa mobitelom, nakon 2 i pol godine korištenja prestalo mu raditi brzo punjenje. Promjenio bateriju, brzo punjenje mu i dalje ne radi, , prosječno je trošio 13,4 % baterije po satu, dakle nije ga se moglo koristiti. Treba mi preporuka za neki mobitel red veličine 500 eura+ PDV. Bitno mi je da ima što bolju bateriju, i kvaliteta zvuka tj razgovora da je dobra. Ostao sam šokiran koliko ženin Xiaomi ima bolje zvučnike od mog samsunga. :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
3.5mm headphone jack, wifi punjenje, fast charge 30w (rekao bih pola sata za 60+ posto baterije), fingerprint reader na bocnoj tipki za paljenje, microSD slot. Jedina mana bi bio sd7gen1. Steta sto nije 7+ dvojka jer je dosta efikasnija. Rekao bih bravo htc. Mozda se i uspiju vratit iz mrtvih. Sent from my HD1913 using Tapatalk |
@colop
Baci oko na Pixel 7a ili ako na oglasniku nađeš A52s u dobrom stanju. |
Kakva je situacija sa Huaweiom? Oće ić Harmony 3.0 globlano? Vidim telemach je spustio cijene jel se isplati uzet?
|
Ovisi o tome koliko si vezan za GMS i appse kojima je on neophodan za funkcioniranje.
|
od GMS-a najviše koristim Gpay i Maps. Čuo sam Curve ima problema u zadnje vrijeme.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledao sam bio i Xiaomije, ali ispada da je Note 13 lite previše bugovit, Note 13 ima istu cijenu kao Samsung S23. Odbijam dati 1000+ euraz a mobitel :nono: |
To da HTC je izbacio novi model nije nikakva novost. Tu i tamo i dalje znaju izbacit koji mobitel, ali daleko je to od one ponude kakve su imali prije. HTC je bio jedan od boljih proizvođača, šteta što su propali. Ja se nadam da će se jednog dana vratiti kao što su nekad bili.
|
Nisu oni propali nego su prije par godina prodali svoje odjel za proizvodnju smartphona Googlu.
Prvo su za Google proizvodili Pixele, da bi Google na kraju kupio većinu njihovog osoblja, sve njihove licence i ostalo intelektualno vlasništvo. Poslije toga je HTC nastavio drugim putem i počeo razvijati i ulagati u neke druge tehnološke stvari. Sumnjam da tu ima više bilo kakvog povratka u smartphonove ali eto, možda će tu i tamo nešto izbaciti samo što to nije relevantno za tržište, nešto kao i Nothing phone. |
Pozdrav ekipa !
Za stariju osobu , mora biti Samsung, za 200 eura. Samo iz trgovine. Hvala ! |
Pa tu ni nemaš šta birat, odeš u prvu trgovinu i tražiš samsung za 200 eura, svi imaju 1-2 modela samsunga za tu cifru.
|
Citiraj:
https://aloalo.hr/samsung-m23-5g-4-1...roizvod-21223/ |
Zahvaljujem! :chears:
|
Imal šta bolje od xiaomi 13 za 720e kod nas u trgovini? Oglasnici nisu u igri. Tnx
Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
eKupi je bilo 20 posto plus 10 na PBZ visu
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk |
Znači nema? 😂
Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
Citiraj:
da se stavit gms da sve radi samo je pitanje koliko ce to dugo trajat. Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može se napravit da sve radi. Malezijci rasturaju ... gpay, android auto sve. Nije da je sve 100% funkcionalno kao na telefonu sa GMSom ali 98% je.
|
Citiraj:
Osim toga, meni osobno nije svejedno Google usluge postavljati preko aplikacija koje traže dopuštenje ama baš svemu, dolaze iz nepoznatih izvora i zatvorenog su koda. Sve aplikacije koje obećavaju instalaciju Google servisa na Huawei mobitele (osim Gspace; ta radi na drugačijem principu), koriste LZplay, odnosno baš takvu aplikaciju. Isto kao što random osobi s interneta ne bi trebao dati sve svoje podatke, tako ni tim potencijalno opasnim aplikacijma ne bi trebao dati pristup uređaju i svemu što je na njemu. Za LZplay se ne zna tko ga je napravio, a i onaj tko ga je napravio očito je znao da Huawei u svojim uređajima ima backdoor pa ga iskorištava za ilegalnu instalaciju Google aplikacija. Zbog toga ti uređaji ne prolaze Safety Net i Google Pay ne radi. Ovo što spominješ Malezijci, sumnjam da i njima radi. Mislim da, radi, staviš Curve aplikaciju i u nju svoju karticu, i radi. Ali to nije zamjena za Google Pay. |
Pozdrav,
Moći ću na firmu kupiti novi mobitel. Moram vidjeti budžet. Trenutno sam na Samsung A6. Apple mi nije prioritet. Koji je "best buy" mobitel trenutno? Kaj mislite o S23? Ono što tražim da je nešto manje dimenzijama od A6, ako je moguće.. Hvala. |
Je li ti baš potreban flagship? Hoće li ti ga firma kupiti? A6 i S23 su mobiteli koji su svjetlosnim godinama udaljeni jedan od drugog kada su u pitanju performanse (i cijena).
|
Citiraj:
Da, na firmu, kao službeni mobitel. Mobitel koristim, primarno, za hrpu poziva, fotografija i bitna mi je baterija. Bzina i fluidnost su vjerojatno slični na svim novim mobitelima? Trenutni A6 posjedujem skoro 5 godina (isto službeni), te će mi sljedeći mobitel vjerojatno slično trajati. P.S. Zaboravio sam reći da bih preferirao dual sim, za privatnu i službenu karticu. |
Ako firma časti, uzmi S23 iako tebi takav mob nije potreban. Više bi ti odgovarao npr. Pixel 7a, ali njega nema za kupiti kod naših operatera.
|
Citiraj:
Koliko sam gledo nema, jedino zna naletit s23 po oglasniku Ja sam ga isto pikno na toj akciji, i mob je :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |