PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Ramses_III 29.05.2006. 17:11

LOL, ja SP nisam ni pogledao :D

terminator 29.05.2006. 17:32

mrkonja, netreba to napravit.

Zmaj000 29.05.2006. 19:37

ajmo gore svi i to u velikom broju!!!

Hrconja 29.05.2006. 20:55

http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...9/0118006.html

jao šta ubodem teme :D

a ovo je fakat ono malo zabrinjavajuće..kaj se žena baš toliko narajca da može 7 puta dnevno...lol bolje bi bilo da se je telefom gurala...promijenila bi putanju za šake rofl

malo OT, jelte :D

Amdejac 29.05.2006. 21:37

Citiraj:

Autor Hrconja

Vezano za temu pogledajte tko je bio glavni doktor:
..........
Dr. Sharlip nije direktno sudjelovala u ovim istraživanjima koje je predvodio dr. Anthony Atala, direktor Instituta za regenerativnu medicinu na sveučilištu Wake Forest u Winston-Salemu. O svom otkriću izvijestio je na godišnjem sastanku Američke urološke organizacije, koji je prošli tjedan održan u Atlanti.
..........

A istraživanja je vršio na zecu. :D

baterija 29.05.2006. 21:39

Jadni Hazi. R.I.P
: lol2 :

Darth Vader 29.05.2006. 23:48

Evo jedna od maloprije. gubili smo ak se nevaram 6:0, onda je Komadant Masni organizirao redove stavivsi zmajceka na snajp i malo smo popravili rezultat. pri ponovnom naletu Gey ratnika uzeo sam stvar u svoje ruke i s 4 uzastopna planta na b momci nisu znali sta ih snaslo. bio je to jedan od boljlih preokreta.

http://img425.imageshack.us/img425/1...00000eg.th.jpg

zippo 29.05.2006. 23:54

Citiraj:

Autor Darth Vader
Evo jedna od maloprije. gubili smo ak se nevaram 6:0, onda je Komadant Masni organizirao redove stavivsi zmajceka na snajp i malo smo popravili rezultat. pri ponovnom naletu Gey ratnika uzeo sam stvar u svoje ruke i s 4 uzastopna planta na b momci nisu znali sta ih snaslo. bio je to jedan od boljlih preokreta.

Bas vam zavidim. Ja opet "radim" nocnu :(

atha 30.05.2006. 00:18

Opet "radis" zippo. :D ;)

Amdejac 30.05.2006. 00:21

Citiraj:

Autor zippo61
Bas vam zavidim. Ja opet "radim" nocnu :(

Odi na bolovanje. :)
Ako nemožeš mi ćemo ti pomoć.

Zmaj000 30.05.2006. 01:09

Citiraj:

Autor Darth Vader

http://img425.imageshack.us/img425/1...00000eg.th.jpg

lol bilo je ludo i odlicno veceras...darth ko sto je rekao planta b a tko god dolazi defjuzat skinem ga sa snajpom ...dok me nisu skuzili LOL:D

Andeo 30.05.2006. 08:22

Bas cudno da ste napravili preokret cim smo ET i ja otisli iz teama. :D Grozno je to da se takve bitke odvijaju za vrijeme Sainfelda. : nono : A sad kad pocme svjetsko prvenstvo vidati cete me samo izmedu utakmica, u poluvremenima i kad bude igrala reprezentacija Toga. :(

notorious da pa 30.05.2006. 08:50

Evo bash gledam jos prve postove o CoD 2 ..
ajme kakve ste vi gluposti prićali..
Ćak je netko pitao oce mu ici dobro na 9800GT,1 gb rama,p4 3 ghz
a dodju jedan: nema sanse,trzat ce ti jako !!!!!!
--(taj komentar popraćen jos nizom slićnih)--: goood :

MOrdecai83 30.05.2006. 09:06

odigrao sam sp cod-a 2 cim je izasao...ali nisam se bas bavio multi-em jer nisam imao vremena... pa me zanima...kako se spojiti na private server? gdje upisati ip? imam verziju 1.0

Zmaj000 30.05.2006. 09:24

imas u sticky-u sve opisano..:D

RAK 30.05.2006. 09:26

Citiraj:

Autor MOrdecai83
odigrao sam sp cod-a 2 cim je izasao...ali nisam se bas bavio multi-em jer nisam imao vremena... pa me zanima...kako se spojiti na private server? gdje upisati ip? imam verziju 1.0

Prvo moraš staviti verziju 1.2. Onda moraš proučiti sticky i pronači zzz_PCEmod_v5 ili zzz_PCEmod_v6 i postaviti ih u main direktorij. Usporedo s tim radnjama se javi na mail MisterM-u sa potrebitim podacima. Zahtjevane podatke pronađi u stickyu. Jedino od njega možeš dobiti password za server.

Nakon što imaš pass, verziju 1.2 i PCEmod, spreman si za spajanje na naš server. Za jednostavnije spajanje na bilo koji server možeš koristiti AllSeeingEye ili u samoj igri. U igri je glupo napravljeno i morao bi svaki puta upisivati IP, pa je bolje osloniti se na ASE.

Dobro prouči pravila koja ćeš dobiti od MM-a na maili i striktno ih se drži.

Darth Vader 30.05.2006. 09:31

Citiraj:

Autor MOrdecai83

nas server je 1.2 tako da nis od 1.0, za sve potrebno procitaj sticky lijepo pa se javi MM-u te ces dobit sve potrebne podatke kad ti MM da zeleno svijetlo.

:beer: : goood :

Darth Vader 30.05.2006. 09:34

hebote jeste me pretekli svi skupa, hihii.

Andeo 30.05.2006. 09:37

Ako atha digne moj setupic na rapid share mogao bi ti i on posluziti da ga dignes na verziju 1.2. Samo je malo nedoraden recimo moras sacekati 10tak sekundi na pocetku i onda kliknuti na uredu da te pusti dalje u instalaciji jer ti on u pozadini instalira intel patch. Ali sve u svemu nije los setup jer si nakon 30tak sek i klikanja next, next ... spreman za napucavanje s nama a boli te briga sta se gdje ubacuje i trpa. :smoke:

MOrdecai83 30.05.2006. 09:38

Citiraj:

Autor RAK
Prvo moraš staviti verziju 1.2. Onda moraš proučiti sticky i pronači zzz_PCEmod_v5 ili zzz_PCEmod_v6 i postaviti ih u main direktorij. Usporedo s tim radnjama se javi na mail MisterM-u sa potrebitim podacima. Zahtjevane podatke pronađi u stickyu. Jedino od njega možeš dobiti password za server.

Nakon što imaš pass, verziju 1.2 i PCEmod, spreman si za spajanje na naš server. Za jednostavnije spajanje na bilo koji server možeš koristiti AllSeeingEye ili u samoj igri. U igri je glupo napravljeno i morao bi svaki puta upisivati IP, pa je bolje osloniti se na ASE.

Dobro prouči pravila koja ćeš dobiti od MM-a na maili i striktno ih se drži.

LOL! Ona pravila su fashizam.... Mislim da cu preskociti MP s vama...: hello2 :

Zmaj000 30.05.2006. 09:42

Citiraj:

Autor MOrdecai83

onda trazi neki drugi server gdje smijes radit ono sto na pce serveru nesmijes....vidio si listu ljudi koji su na serveru,svi s pridrzavaju i svima je super!!:D

RAK 30.05.2006. 09:43

Citiraj:

Autor MOrdecai83

Lijepo je kada netko odmah zaključi kako se neće znati kulturno ponašati i odmah odustane. Kada bi to bilo pravilo ne bi imali problema sa nekim igračima.

MOrdecai83 30.05.2006. 09:46

Citiraj:

Autor RAK
Lijepo je kada netko odmah zaključi kako se neće znati kulturno ponašati i odmah odustane. Kada bi to bilo pravilo ne bi imali problema sa nekim igračima.

Uopce nije stvar kulture...stvar je striktno vojnog rezima, fashizam kao sto rekoh...sto je meni besmisleno... Ja igram iz zabave, a ne da si kidam zivce i da pazim sto smijem sto nesmijem...

Hrconja 30.05.2006. 09:49

gg then

MOrdecai83 30.05.2006. 09:51

Citiraj:

Autor Hrconja
gg then

naravno...sa vise zahebantski nastrojenom ekipom... : hello2 :

MisterM 30.05.2006. 09:55

Citiraj:

Autor notorious da pa
Evo bash gledam jos prve postove o CoD 2 ..
ajme kakve ste vi gluposti prićali..
Ćak je netko pitao oce mu ici dobro na 9800GT,1 gb rama,p4 3 ghz
a dodju jedan: nema sanse,trzat ce ti jako !!!!!!
--(taj komentar popraćen jos nizom slićnih)--: goood :

Postove počni pratiti od momenta kad se počne spominjati ovaj naš server.

BTW - na 9800 GT full detalji, dx9 trza.

RAK 30.05.2006. 09:55

Citiraj:

Autor MOrdecai83
Uopce nije stvar kulture...stvar je striktno vojnog rezima, fashizam kao sto rekoh...sto je meni besmisleno... Ja igram iz zabave, a ne da si kidam zivce i da pazim sto smijem sto nesmijem...

Ajde kada tako kažeš... I mi igramo iz zabave i dobro nam je. Zapravo nimalo ne pazim da nekome ne skrešem cijelu familiju, zaprijetim mu ubojstvom i obečanje ispunim. Valjda je to nekome teško i ne može se priviknuti. Ne razumijem, ali poštujem.

MOrdecai83 30.05.2006. 10:00

Citiraj:

Autor RAK
Ajde kada tako kažeš... I mi igramo iz zabave i dobro nam je. Zapravo nimalo ne pazim da nekome ne skrešem cijelu familiju, zaprijetim mu ubojstvom i obečanje ispunim. Valjda je to nekome teško i ne može se priviknuti. Ne razumijem, ali poštujem.

Ne mogu se priviknuti i zamisliti zabavu s toliko pravila...nisam u vojsci da je netko iznad mene i daje naredbe i nisam niciji rob da radim sto netko naredi...sorry...
Dobro vama igrajuci zajedno, dobro meni ne igrajuci s vama...
Over and out...: hello2 :

Andeo 30.05.2006. 10:00

Mislim da vece za***************ante neces naci nego ovdje medutim pravila mora biti ako se svi koljemo bez reda onda nema smisla. Zamisli kad ti doleti 10godisnjak i pocme pizdarije raditi, ili recimo doleti zule i nemozes ga upozoriti na pravila.

Darth Vader 30.05.2006. 10:03

Citiraj:

Autor MOrdecai83

cuj mi smo bez naseg fasistickog rezima probali 1 dan dok nam se jedan od admina malo srdio na nas pa smo kukali ko mala djeca da nam se vrati taj nas rezim jel je bio totalni raspasoj. Hihih, volimo disciplinu i fasisticki teror i ima nas oko 100 koji uzivamo u toj psihickoj tiraniji koju smo si sami nametnuli, volimo patiti.: lol2 :

eh, da tebi : hello2 : !

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29.