![]() |
LOL, ja SP nisam ni pogledao :D
|
mrkonja, netreba to napravit.
|
ajmo gore svi i to u velikom broju!!!
|
http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...9/0118006.html
jao šta ubodem teme :D a ovo je fakat ono malo zabrinjavajuće..kaj se žena baš toliko narajca da može 7 puta dnevno...lol bolje bi bilo da se je telefom gurala...promijenila bi putanju za šake rofl malo OT, jelte :D |
Citiraj:
.......... Dr. Sharlip nije direktno sudjelovala u ovim istraživanjima koje je predvodio dr. Anthony Atala, direktor Instituta za regenerativnu medicinu na sveučilištu Wake Forest u Winston-Salemu. O svom otkriću izvijestio je na godišnjem sastanku Američke urološke organizacije, koji je prošli tjedan održan u Atlanti. .......... A istraživanja je vršio na zecu. :D |
Jadni Hazi. R.I.P
: lol2 : |
Evo jedna od maloprije. gubili smo ak se nevaram 6:0, onda je Komadant Masni organizirao redove stavivsi zmajceka na snajp i malo smo popravili rezultat. pri ponovnom naletu Gey ratnika uzeo sam stvar u svoje ruke i s 4 uzastopna planta na b momci nisu znali sta ih snaslo. bio je to jedan od boljlih preokreta.
http://img425.imageshack.us/img425/1...00000eg.th.jpg |
Citiraj:
|
Opet "radis" zippo. :D ;)
|
Citiraj:
Ako nemožeš mi ćemo ti pomoć. |
Citiraj:
|
Bas cudno da ste napravili preokret cim smo ET i ja otisli iz teama. :D Grozno je to da se takve bitke odvijaju za vrijeme Sainfelda. : nono : A sad kad pocme svjetsko prvenstvo vidati cete me samo izmedu utakmica, u poluvremenima i kad bude igrala reprezentacija Toga. :(
|
Evo bash gledam jos prve postove o CoD 2 ..
ajme kakve ste vi gluposti prićali.. Ćak je netko pitao oce mu ici dobro na 9800GT,1 gb rama,p4 3 ghz a dodju jedan: nema sanse,trzat ce ti jako !!!!!! --(taj komentar popraćen jos nizom slićnih)--: goood : |
odigrao sam sp cod-a 2 cim je izasao...ali nisam se bas bavio multi-em jer nisam imao vremena... pa me zanima...kako se spojiti na private server? gdje upisati ip? imam verziju 1.0
|
imas u sticky-u sve opisano..:D
|
Citiraj:
Nakon što imaš pass, verziju 1.2 i PCEmod, spreman si za spajanje na naš server. Za jednostavnije spajanje na bilo koji server možeš koristiti AllSeeingEye ili u samoj igri. U igri je glupo napravljeno i morao bi svaki puta upisivati IP, pa je bolje osloniti se na ASE. Dobro prouči pravila koja ćeš dobiti od MM-a na maili i striktno ih se drži. |
Citiraj:
:beer: : goood : |
hebote jeste me pretekli svi skupa, hihii.
|
Ako atha digne moj setupic na rapid share mogao bi ti i on posluziti da ga dignes na verziju 1.2. Samo je malo nedoraden recimo moras sacekati 10tak sekundi na pocetku i onda kliknuti na uredu da te pusti dalje u instalaciji jer ti on u pozadini instalira intel patch. Ali sve u svemu nije los setup jer si nakon 30tak sek i klikanja next, next ... spreman za napucavanje s nama a boli te briga sta se gdje ubacuje i trpa. :smoke:
|
Citiraj:
LOL! Ona pravila su fashizam.... Mislim da cu preskociti MP s vama...: hello2 : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
gg then
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW - na 9800 GT full detalji, dx9 trza. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro vama igrajuci zajedno, dobro meni ne igrajuci s vama... Over and out...: hello2 : |
Mislim da vece za***************ante neces naci nego ovdje medutim pravila mora biti ako se svi koljemo bez reda onda nema smisla. Zamisli kad ti doleti 10godisnjak i pocme pizdarije raditi, ili recimo doleti zule i nemozes ga upozoriti na pravila.
|
Citiraj:
eh, da tebi : hello2 : ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29. |