![]() |
Citiraj:
Apsolutno uvažavam tvoje mišljenje,reko bi ti ćiro,hvala sine na intervenciji:D:D:D:D:D. Ali misliš stvarno da će to zaustaviti budale po jarunu? Ma živio sam tamo 19g,ništa mi ne pričaj. Sad sam u finaguzakvartu-Gračanima, sad nemamo lemans24 ko na jarunu,samo mcrae rally 09 inačica. Tu bi valjda na svakih 20m trebalo zid metnit a ne ležeće. Mislim osobno da je u ovom plemenu zvanom rvacka predugo vladalo mišljenje ko jači taj kvači,u skladu s tim i prometna preslika i sve te crne statistike,ali korijeni idu mnogo dublje bojim se od tajkunskog sina koji ubija curice sa BMW sedmicama. Bolje da ništa ne govorim..to je prezačaran krug,a tema je dobra,šteta da ode pod lokot,dreamovom greškom.:fuming::D ugodna večer kolege..:fala: |
Sinoć ja se malo zamislio i prošao kroz crveno, tj. gasilo se zeleno, mislio sam da ću stići ali eto nisam. Policajac bio iza mene, nažalost. Odmah rotirka, kaže on 2000kn, 6 mjeseci, 3 boda. Jebote, mene skoro noge izdale. Nakon malo nagovaranja dao mi čovijek neku najmanju kaznu od 300kn, za nekakvo nepropisno pretjecanje ili tak nešto, kao ovo mi je prvi prekršaj pa će mi oprostit, evo svi pljuju po njima ali ja sam oduševljen i hvala tom policajcu. :chears: :chears: :chears:
|
Ma dugo žuto je bilo.:D:D:D
|
a jbg. , znam da sam kriv što nisam imao prometnu kod sebe....
ali ispalo je tako da "stari" je slučajno ostavio ju kod sebe u novčaniku....neznam zašto i kako...ali murjacima se to nije svidjelo......normalno, provjerili su auto i sve je bilo OK samo to što je nisam imao kod sebe. što ce se dogoditi ako npr. ne platim to ??? može li murja doći po mene...ali nisam u mjestu prebivališta, već studiram u drugom gradu....ili onaj dobrovoljni rad ???? |
Probaj ne platit. :D
Raspisat će tjeralicu za tobom zbog prekršajne odgovornosti, a kad te prilikom subotnjeg izlaska zaustave završit ćeš u buksi i čekati božju milost dok ne pošalju prekršajne naloge. Pa se ti skrivaj u drugom gradu. :D |
hehe, to bi bilo zanimljivo... :D
a dajte ljudi, kaj nema nikakvog drugog rješenja??? |
Citiraj:
Izvukao si se sa samo 500 kuna, sad bi jos i to pokusao izbjeci, ganjao se s policijom itd.? :nono: |
Citiraj:
Ne vidim svrhu represivnoga aparata. |
Za 500kn se ne isplati izvlacit....dok za vise hmmm :D
|
pa jel se nemre uzeti onaj dobrovoljni rad ?
kaj se uopce tamo radi (ako se radi) ? |
Mislim da za ovako male iznose nemožeš (više), osim toga napravio si prekršaj i jako si jeftino prošao u cjeloj priči, IMHO plati to i gotovo...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakve nebuloze neću ovdje sve pročitat. |
Citiraj:
Samo za tebe bi trebalo neki specijalni zakon uvest .. :dobartek: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ni jednom nisam spomenuo ukidanje policije i zakona, ili ostatak gluposti koje si nadrobio gore.
Uostalom, samo se ti nadaj i uvjeravaj šta god ti odgovara. Još sa prvim postom si zaradio EOD. Citiraj:
btw: A da nisi možda pripadnik mup-a? |
sada ste se sjetili prestati sa spamanjem xD
ajde smao da pitam, vidim da ima ljudi koji prate Kako Hyundai deklarira snagu, a kako Renault (ovo na kotaču i diferencijalu što ste pisali) ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slažem se s EOD, dapače, ideš na ignore listu. Citiraj:
|
Citiraj:
|
kad buden kupija auto necu nikog prestizat auto je sranje...
po meni auto je samo prevozno strestvo da ne pokisnes i da te ne bude zima ako ides od tamo do tamo... sve se mislin kupit peglu bis.... al zato cu kupit neki motor koji leti a kad nekog puknes sa njim onda i ti letis heheheheh |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e decki, dajte molim vas ak je ko imo iskusta sa gubitkom vozacke...
sad u utorak, sam vozio i zaustavili su me, napuhao sam 0.7....i uzeli su mi vozacku i 1100kn kazne one njihove papire nis ne kuzim. pise da mogu podic vozacku za 8dana, a na drugom pise da mi ju uzimaju na 6mjeseci... ugl, sad mi nije jasno kaj se dogada, dal ja idem prvo na sud, pa ak na sudu odrede da gubim vozacku onda gubim vozacku il odma gubim vozacku? posto mi je prvi put, i samo je 0.7 mislio sam neku zalbu napisat pa da ne izgubim vozacku na 6mjeseci nego na manje, ovo sa 1100kn mi nije tolko problem kolko pusenje vozacke, al ak mogu i tu kaznu smanjit bilo bi super, jer kao student sam pa ne radim i te fore, ajde molim vas da mi velite kaj da delam sad i kaj se desava? |
Citiraj:
Da se mene pita ja bi tu zapalio pred ocima i naplatio ti kaznu pljenidbom auta. |
Sad će ti vozačka bit u postaji tih 8 dana, onda je možeš uzet i vozit se ko da se ništa nije dogodilo. Za 2-3 miseca će ti stić poziv sa suda, tamo odeš i kažeš svoju verziju događaja, uglavnom budi ponizan i umiljat :D, smanjit će ti novčanu kaznu najvjerovatnije, ali za vozačku i kaznene bodove ti ne garantiram. :banned:
Ako ti "oduzmu" vozačku, onda se moraš u određenom terminu pojavit u policiji (a i to je obično nakon nekoliko miseci :D) i onda ti oni u vozačku upišu "Zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije od xx/xx/200x do xx/xx/200x" |
Citiraj:
neznam dal bi znacilo kaj kad bi reko da mislim da onaj uredaj nije pokazivao adekvatno stanje? Znaci da kaznu ne placam prije suda? i cuo sam da kad ti to napisu u vozacku da je onda najbolje dat radit novu vozacku, jer ti onda svaki put kad te zaustave vide da to pise. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da ionako od iduće godine idu nove vozačke, nalik na osobnu. |
Citiraj:
Citiraj:
Dakle 0.2, a ti si imao 0.7 I nemojmo zaboravit da si mladi vozač, tako da... Citiraj:
Kako god - sjebao si i sad snosi posljedice :smoke: |
Ovo je fakat nevjerojatno. Piješ, imaš hrabrosti sjest u auto i izać na cestu, zaustavi te murja i kazni te zbog toga i još na kraju imaš muda tražiti način kako da se iz toga izvučeš. Trebao bi se zavuć u mišju rupu i bit zahvalan nekome gore što nisi nikog ubio na cesti.
|
0.7 promila ... ako se dobro sjećam jedna piva je dosta za 0.5
Pa toliko neki imaju po defoltu u krvi :smoke: |
Citiraj:
|
Mene nije trebalo opravdavat nijednom u zadnjih 10g kojih vozim svaki dan.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |