![]() |
u jednu ruku režu si granu na kojoj sjede - nek prestanu plaćat enormne svote onim "influencerima" pa neće terebat forsirat reklame i tjerat ljude da gledaju te prevare od reklama...
|
Izgleda da je odzvonilo ilegalnim prijavama te da će sada ovce plaćati punu cijenu. I neka.
A u onom trenutku kada integriraju reklame u video ili kada blokiranje reklama neće više raditi, tada prelazim na konkurenciju koja će se sigurno pojaviti uz one koje već postoje. |
Citiraj:
Ruku na srce - Youtube nema pravih alternativa. Da, postoje alternativni video portali ali nijedan ne nudi tu kolicinu sadrzaja (ili neki odredeni sadrzaj). Iskreno mene vise od reklama smeta spamanje algoritma sa 1000 rezultata koje me ne zanimaju ako sam jednom pogledao neki video (tipa jednom cekiram 2 videa o tehnologiji kazeta i sad me spama sa svim mogucim videima na tu temu iako lupam na "not interested"). To je prije par godina puno bolje funkcioniralo i Youtube algoritam je cesto ponudio sadrzaj za koji nisam cuo ali je bio ok. Drugo ogromna kolicina AI kanala i sadrzaja koja se gura. I trece - politicki populizam. Da se to sve popravi nebi me iskreno smetalo davat 6 Eura kolko kosta Premium Lite al placanje inferiorne platforme nema veze sa zdravom pameti. Zbilja nam treba kvalitetna alternativa Youtube-u - cak i da nije besplatna. |
Citiraj:
|
Malo se zaletio, dogadja se. Nema konkurencije, samo alternative uz dosta velike kompromise
|
Citiraj:
|
jel dobio jos netko mail da im prekida yt premium pretplatu preko ukraine iz cista mira?
|
Meni maloprije također došao mail o otkazivanju premium pretplate ali imao sam preko Argentine, u mailu nema detalja zasto je otkazano, ali kad kliknem na obavijest u ipad aplikaciji piše “ Your YouTube Premium membership was canceled because we believe the signup country of Argentina was inaccurate.”
|
|
Da se ne ureknem meni se juče Ukrajina produžila.
|
Pa kad ukinu, pretplata ti nije suspendirana. Traje do kraja obračunskog roka...
|
Citiraj:
|
Jos da si napisao koji service koristis ;)
|
Citiraj:
sad vidjeh poskupilo na 40 eura godina dana, bilo 25 dosad |
A bas i ja gluposti pitam :D Vidim da ima svasta nesto i drugih streaming servisa.
Budes u obitelji sa nekim iz uzbekistana pa dijelite pretplatu? |
Citiraj:
|
Kako mozes biti tako bezojecajan prema svojoj yt obitelji?! :D
|
Citiraj:
|
I koliko vas je u sretnoj obitelji? Ne vidite playliste i history medju sobom?
|
Ne bi trebali, ako pricamo o google familiji. Ni ja ne vidim nista od svoje zene, a dijelimo vise od yt-a :D
|
Yt argentina ovaj mjesc 3,70€
Zduplali mi cijenu Mamicu im |
turska 3,33
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni prosli tjedan 2 eura argentina uzela,dok ide ide
|
Tako je i meni u indiji, 2.1€
Dok traje posli ce ici 15€ i dobro... |
Citiraj:
ja cu nastavit jer gledam i koristim svaki dan,tako da...ukinuo sam tv koji sam placao puno vise gfodinama...tako da nema problema...lijepo je bilo dok je trajlo |
ja plaćam 9.55€
|
15€ je family
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam valjda jedini necigan koji plaća cijenu za državu iz koje dolazi :D |
Jesu nekom Ukrajinu ugasili?
|
Prije 4 dana doslo mi da je prekinuto i da ponovo unesem podatke.
Opet isto ponovio i vozim dalje. E da bez VPN |
Gdje?
|
Ukrajina
|
|
Youtube premium
Jel ima indijaca ovdje, a da su mijenjali karticu nedavno? Zaba me zeznula s ovom promjenom na Master i nemrem dodat karticu, javi mi OR-CCSEH-26 error.
Probao dodat i od Revoluta, nju mi doda ali ne mogu odabrat kao primarnu ili backup karticu, kaže mi "unable to make this update" za to. Nemre nakon 5 godina samo tak vrisnut :D Edit Ništa od tog, treba indijska kartica. Našao dobar prikaz, Gana i Pakistan šljakaju još jedino izgleda https://www.rh-itsec.com/blog/youtub...cheap-via-vpn/ |
Meni prosla Ukraina na 2.29 Eura
|
Prošla turska , i Google storeage prosao
Poslano sa mog |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |