![]() |
Citiraj:
|
Kaj je tamo takva navlakuša? Nikada nisam igrao ni jedan FM. Jel tovoli ekipa sklonija klađenju i slično?
|
Citiraj:
|
Nemam ni vremena i nevolim nogomet, mislim ono nisam fan neki nijednog kluba. No ljepo mi vodit onako klub i onda te to navuce kako se ti igras igracima, klubom i tako. I onda bi ja sve to citao, svaki report, gledao svaku tekmu, prostudiravao svakog igraca, ma kamo ces, mislim da je ta igra tesko zlo koje nema kraja, bolje se drzat nekih onih igra gdje je sve gotovo za 20 minuta. Tipa ove pucacine, dodjes sletis 3 puta te naguze u roku 20 minuta i lijepo rage quitas, ovo sa FM 20, opasno, trebalo bi pisat na njoj da ta igra trosi vrijeme abnormalno.
|
Citiraj:
|
Ima kutija FM u muzeju prekinutih veza u zagrebu sa porukom, ova igra nam. je unistila vezu :D
|
Hahaha ja i buraz smo ko klinci igrali na jednom kompu, svako session po 2h, uvijek je netko imao još samo jednu partiju epizodu. Onda je išao klik na power button pa onda mini tuča jel ovaj nije sejvao. Takes me back:-D
|
Još jedan veteran menadžera s Amige. Igrao tad s 2 frenda, to su bili epski okršaji. Znam da sam na jednoj verziji probio formaciju s hrpom napadača pa smo sve ostale u ligi dobivali po 6-7 razlike, a jedino neizvjesne bile međusobne utakmice.
FM20 sam uzeo prije par mjeseci u nekom Humble Bundleu. Počeo s Touch verzijom, kao nemam vremena, to je brže. I naravno da sam se navukao i prešao na punu verziju nakon jedne sezone. Touch je okej za nove igrače, da pohvataju mehanizme, jer puna verzija može bit malo too much na prvu. |
Claimao sam to al znate kaj, neću ni počinjat :D
|
Citiraj:
Ja sam inače ES davnih dana instalirao zbog UT bete ili tako nešto. I još se sjećam da je prva free igra bila meni odlični Shadow Complex (prijašnja x360 ekskluziva) koji je jedina igra koju sam odigrao sa njihovog storea, a imam ih sve koje su ikada dijelili free. :D |
Neka bace malo novaca i na neke osnovne fičure launchera.
|
Još i da ubace Age of Empires :)
Отправлено через SM-G975F |
Rocket league free + kupon od 10€ za kupnju iznad 15€
|
Citiraj:
Tnx! Bas gledam. RDR2 sa kuponom 13$ u Moldaviji. |
Citiraj:
Kostaju ko čunga lunga. Horizon zero dawn isto bio 13 dolara :goood: Crysis 6 dolara sa kuponom. Cyberpunk 30 dolara. |
Obzirom na standard, i ovdje bi trebalo biti blizu tome ..
ali neee, oni nas strpaju s Njemačkom :) |
Šta ima na rvackom iznad 15€
|
Da odgovorim sam sebi - preko 15€, (a sve ispod 20€) na koje se može iskoristiti 10€ kupon - Assasins Creed Odyssey, Metro Exodus, te što je meni zapalo na oko od Quantic Dreama - Heavy Rain i Beyond two Souls
|
Imam 2 kupona od 10 ojera, već se poveselio uzeti RDR2 za 20 ojera kad ono ne mogu kombinirati 2 kupona istovremeno, smola... :zdero2:
|
I ja ću čini se piknut Odiseju i Exodus. najisplativija kupnja čini se.
Imam 2 kupona, šteta da propadnu. |
zašto se nemože uzet cyberpunk sa kuponom?
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
U opisu kupona piše da ne vrijedi za pre-purchase igre kao što je Cyberpunk tako da za njega ne vrijedi kupon
|
Heroes & Generals WWII free
RollerCoaster Tycoon 3 free Magic: The Gathering Arena free Dauntless free |
Awwww <3
https://www.eurogamer.net/articles/2...dreds-of-fixes Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
free je i DLC za Total War Troy ako ste ga pokupili dok je bio free.
Ovdje samo treba login i preuzeti code i aktivirati ga na epicu |
Spotify, Basecamp, Deezer, Tile, Epic Games and a number of other companies have formed a coalition to jointly lobby to regulate Apple's monopoly over the App Store. According to the companies, Apple is abusing its power.
https://appfairness.org/ |
Ima li koja novost u vezi Epica?
Vidim da je Division 2 na popustu i sad kad iman kupon ispalo bi me oko 9$. https://www.epicgames.com/store/en-U...trial-weekend# Međutim kaže mi da nisam u mojoj matičnoj zemlji. Što je i logično jer mi je Epic iz Indie i bez obzira što sam stavija VPN na Indiu opet ne prolazi. Plačam sa Revoult virtualnom karticom. Jesam nešto propustija-zaboravija ili se nešto minjalo? |
Citiraj:
a ionako ćeš ga morati s uplayom povezati i pokretati |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: iako nije važno, bitno je zašto ne mogu kupovat više. Prije je radilo bez problema |
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Iz nekog razloga proradilo :/
|
|
Citiraj:
Rollercoaster mi se cinio bas za opustit mozak :D |
Citiraj:
Pa jos se uvjek moze claimati ili? Ja sam upravo claimo sve osim roller coaster (njega sam prije imao) |
|
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |