PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

ćiber_manija 09.01.2006. 23:56

Ako vidis chitera slobodno ga prijavi adminu tog servera i on će mu dati ban na serveru i neće moći na server.

Renesis 10.01.2006. 00:19

Danas sam igrao na jednom HU serveru. i sada. na st. mere eglise, tamo di je groblje, ima mala kućica, tip je sa vanjske strane kućice, i puca kroz prozirni zid... a ja gledam na spectator... samo sam otišao... mislim, koji je to gušt...

E.T. 10.01.2006. 02:20

Citiraj:

Originally posted by Thoroughbred B
Igrao malo pred 20 min,uopce nije zabavno igrat protiv cheatera...mislim ono,dok ja njega snimim i uocim on mene vec izreseta,nevjerovatnu sposobnost primjecivanja imate :rolleyes: i lijepo me uvijek netko doceka s druge strane zida,u pocetku sam mislio slucajnost,ali kujac...

Ako u nekog sumnjas idi na spectate i pogledaj kako igra... Kad se to igralo i na koga sumnjas?
Ja sam pred tjedan dana bio meta za napucavanje, a sada ako neko izbaci samo glavu iznad zida moj je(bas i ne :p )...sve je stvar vjezbe...Tesko je igrati protiv istreniranih igraca jer se oni non-stop krecu i nemozes ih naciljati,te poznaju mape pa ako te netko skuzi kuda si prosao zna di da te doceka,ako nekoga ubijes mici se odmah jer ce te taj nakon respawna prvo potraziti na tom mjestu u nadi da ce ti doci sleda...
Za ciljanje ni problem-vec nakon par dana intezivnog igranja dobijes osjecaj... Sta se tice skakanja i varanja to nisam vidio na dozi(ne kazem da nema) no istina je da ja obicno igram kad mi all seeing eye pokaze da su gore decki s foruma npr. atha,fleks,gemmy,mrkonja,zed,veki,andeo,virus7...

Opet se malo igralo u kasne sate:
http://img421.imageshack.us/img421/2...00321nm.th.jpg
http://img366.imageshack.us/img366/4...00332nd.th.jpg

Andeo 10.01.2006. 08:33

Ima koji dobar server na koji idete a da se ne igra TDM jer mi je dosadio?

Nakon 10dana igranja više mi nije gušt stalno trčati i loviti što više killova. Ima ljudi koji imaju 64 killa a 70 puta budu ubijeni, to mi je glupo, samo trčati bez glave u bitku. Jučer sam probao 10min igrati odmah mi je dosadilo.

Thoroughbred B 10.01.2006. 08:37

Citiraj:

Originally posted by E.T.
Ako u nekog sumnjas idi na spectate i pogledaj kako igra... Kad se to igralo i na koga sumnjas?
Ja sam pred tjedan dana bio meta za napucavanje, a sada ako neko izbaci samo glavu iznad zida moj je(bas i ne :p )...sve je stvar vjezbe...Tesko je igrati protiv istreniranih igraca jer se oni non-stop krecu i nemozes ih naciljati,te poznaju mape pa ako te netko skuzi kuda si prosao zna di da te doceka,ako nekoga ubijes mici se odmah jer ce te taj nakon respawna prvo potraziti na tom mjestu u nadi da ce ti doci sleda...
Za ciljanje ni problem-vec nakon par dana intezivnog igranja dobijes osjecaj... Sta se tice skakanja i varanja to nisam vidio na dozi(ne kazem da nema) no istina je da ja obicno igram kad mi all seeing eye pokaze da su gore decki s foruma npr. atha,fleks,gemmy,mrkonja,zed,veki,andeo,virus7...

Opet se malo igralo u kasne sate:
http://img421.imageshack.us/img421/2...00321nm.th.jpg
http://img366.imageshack.us/img366/4...00332nd.th.jpg

Neznam,igrao sam prije dosta tih igrica preko neta,jednostavno imam filing da nije fer...Ma spilat cu,pa sta bude bude :rambo:

ćiber_manija 10.01.2006. 08:37

MA da igraš sd bilo bi ti drukčije,imaš još hq,ctf i itd.
Kaj se tiće ovog E.T-ovog posta, mislim da sam ja juče dokazao da se uz malo prakse i vježbe može postići dobar skill!
Jučer sam na brecourtu s garandicom pobio najmanje 10 i to na njihovom respawnu i to sam samcat!
Sve vam je u izbjegavanju metaka i kretanju!:D

atha 10.01.2006. 08:42

ajde hocemo danas nesto drugo, recimo s&d na dozi? netko je to zadnji put bio pokrenuo, i bilo je ok. da se malo izvjezbamo, ne... ;)

ćiber_manija 10.01.2006. 08:47

Možemo mi igrati i headqoutwrs i meni omljen capture the flag!
Iskreno da vam velim meni je već dosadio tdm!
@atha očemo mi na cw-u zaigrati bez dimnih navečer!:D :rolleyes:

atha 10.01.2006. 08:49

moze, veceras cw, a i volio bih probati hq i capture the flag jer josh nisam i ne znam o cemu se tocno radi... :)

Renesis 10.01.2006. 09:48

HQ je meni zanimljiv, pogotovo jer ako te koknu, imaš šanse da se opet spawnaš....

TDM je dobar, ako je ekipa dobra...

Andeo 10.01.2006. 10:42

Ajmo prvo probati HQ, večeras od 20h nadalje. Tko je za nek se izjasni.

SniperWolf 10.01.2006. 11:26

1. nikad nisam igrao HQ nek mi netko ukratko opiše plz!
2. kada kažete cw na što mislite?
3. meni je isto tdm dosadio!

D.Lucky°_° 10.01.2006. 11:36

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Ma lucky sve za tebe:
score

Več si mi dosadan s time!

E Ćiber svaka ćast , to je nevjerojatno pređeš me za 1 bod LOL:clap:

A da to nije neka foto montaža ??:rolleyes:

D.Lucky°_° 10.01.2006. 11:44

A šta da vam kažem

Dođem na dozu vidim da nisu maknute dimne granate i kako da ih nebi koristio :rambo:

I mogli bi stvarno malo igrati neki drugi mod jer Team deth mach je koma juriš uokolo i reštaš, sve je u tom modu stvar u brzini.

Shearch and destroy je legenda i capture the flag.

Isprićavam se zbog gramatićkih greški ako ih ima :p

Andeo 10.01.2006. 11:46

u 40 minuta 103 killa, pa ti kaži da je čovjek normalan! :D
To znači da si skoro svakih 20 sekundi ubio nekoga i tako 40minuta!!! Na čemu ste vi i ja bih to rado koristio... :D
Nego ajmo ostali izjasnite se da li ste za HQ večeras i ako jeste nek netko to sredi :) ?

A vas dva lucky and ćiber, jeste vi u braku jer zvučite kao muž i žena koji su zajedno samo zbog djece... :p

MisterM 10.01.2006. 11:57

I ja sam za HQ ili CTF ili S&D. Recite kada i gdje:rambo: Jedino ne kužim kaj treba radit u HQ? Može objašnjenje? THX.
M

Zond 10.01.2006. 11:59

Re: A šta da vam kažem

Citiraj:

Originally posted by D.Lucky°_°
Dođem na dozu vidim da nisu maknute dimne granate i kako da ih nebi koristio :rambo:

I mogli bi stvarno malo igrati neki drugi mod jer Team deth mach je koma juriš uokolo i reštaš, sve je u tom modu stvar u brzini.

Shearch and destroy je legenda i capture the flag.

Isprićavam se zbog gramatićkih greški ako ih ima :p

Sad si priznao macane , a? Kao ja ne koristim , ja neee a sad "kako da ih nebi koristio" ??!??! PA AKO SE REKLO NE DIMNE KAJ SI TI UMIŠLJAŠ??!? Kako si mi j***** dignuo tlak.

Andeo 10.01.2006. 12:05

Nema razloga za prepucavanje, ako ti smeta kako netko igra nemoj u to vrijeme igrati jer server je javni a ne privatni. Zna se zašto Lucky i drugi koriste dimne, jer se snajperisti poredaju po prozorima i samo skidaju, da nema dimnih onda bi bili laka meta.

Ja ne koristim dimne iz dva razloga a to je zato jer imam GeForce4600 koja zašteka na prvu naznaku dima i padne ispod 15fps-ova dok se dimne ne pogase. A drugi jer ne koristim oružje uz koje idu dimne :) . Inače bi ih i ja koristio ali samo kad se snajperisti ugnijezde a ne kao neki dan da je cijela mapa bila u dimu, to nije gušt...

Zond 10.01.2006. 12:11

Procitaj mojih par postova ranije pa ces vidjeti sto mislim o Dimnima. 2-3 dimne su dovoljne da pokriju pola mape od snajpera - NA VELIKIM MAPAMA. A kad igramo neku malu mapu stvarno dimne nisu (toliko) potrebne. Pogotovo poludim kad cujem pššššš ,pššššš, pššššš i tako bace 3 dimne na par metara razmaka a meni fps padne na 10-15 ... KAKO DA JA ONDA IGRAM? Jos kazemo , ok ajmo bez dimnih ... pššššš pššššš .. cisti bezobrazluk koji zasluzuje ban.

Newbie Pro 10.01.2006. 12:44

Citiraj:

Originally posted by Zond
2-3 dimne su dovoljne da pokriju pola mape od snajpera - NA VELIKIM MAPAMA.
Nekim snajperistima ni to ne smeta, fino vidiš kako cilja kroz najgušći dim i headshot:D :rolleyes:

SD zvuči super, malo kvalitetnog igranja napokon :beer:

A i kad će više taj punkbuster :fuming:

Thoroughbred B 10.01.2006. 12:51

Citiraj:

Originally posted by Newbie Pro
Nekim snajperistima ni to ne smeta, fino vidiš kako cilja kroz najgušći dim i headshot:D :rolleyes:

A i kad će više taj punkbuster :fuming:

To care,nisam jedini koji je primjetio :rolleyes: :beer:

atha 10.01.2006. 13:08

ma lucky i ostalim bombashima ako ih uopce ima, bi jednu cusku fino zdimio, i ban sa servera. ako nitko nije za dimne, i kaze se ne dimne, ti iskipash tri. i to u par metara razmaka. c c....

Renesis 10.01.2006. 13:13

Brecourt, Moskva ok dimne. iako ih ja mrzim iz dna duše. vi zbilja mislite da se kroz rubna područja ne vidi? Pa neka vidim samo neku sjenu da se miče, pucam :D

Ili recimo jedna fora dobra. kada se gleda nadaleko bez snipea, igra ne renda svo raslinje, pa se vidi igrač, a recimo kada stavim scope, onda ga nevidim od raslinja, ali znam di je pa pucam napamet, često i skinem....

Lucky, sorry ali ja ne znam koji je tebi s tim dimnim, i onim porukama, pa ti nonstop samo poruke postaš ingame...

Inače HQ imaš dvije pozicije na mapi gdje na jednu staviš radio i onda treba čuvati tu poziciju...

Ja sam večeras in, za bilo kakav oblik napucavanja :)

Virus7 10.01.2006. 13:23

Kad cemo veceras???
Ja od 21:00 do 22:00 nemogu jer imamo war protiv HV al nema veze vidimo se kasnije na cw serveru!

D.Lucky°_° 10.01.2006. 14:22

Citiraj:

Originally posted by Andeo
u 40 minuta 103 killa, pa ti kaži da je čovjek normalan! :D
To znači da si skoro svakih 20 sekundi ubio nekoga i tako 40minuta!!! Na čemu ste vi i ja bih to rado koristio... :D
Nego ajmo ostali izjasnite se da li ste za HQ večeras i ako jeste nek netko to sredi :) ?

A vas dva lucky and ćiber, jeste vi u braku jer zvučite kao muž i žena koji su zajedno samo zbog djece... :p

E ovo je bio niski udarac :grrr:
Poznajem Ćibera iz razreda idemo u 3B u 1. Tehnićkoj školi Tesla i to je sve :fuming:

Ok Ok !!! Znam pretjerujem s dimnim , ali nemogu si pomoći kad ju vidim dođe mi da ju bacim :smoke:

I nešto u zadnje vrijeme gadno ne valja sa Dozom 1vs1 protiv ZED-a njemu ping 999 LOL :eek:

I pogledajte ove slike i animirani guf (gif): što se događa kad je nekom ping 999

http://img206.imageshack.us/img206/7...00133wn.th.jpg

LOL mon walk :eek: :confused:
http://img206.imageshack.us/img206/2...ping2rp.th.gif

D.Lucky°_° 10.01.2006. 14:27

Citiraj:

Originally posted by atha
ma lucky i ostalim bombashima ako ih uopce ima, bi jednu cusku fino zdimio, i ban sa servera. ako nitko nije za dimne, i kaze se ne dimne, ti iskipash tri. i to u par metara razmaka. c c....
Obićno dođem kasnije na server i ne vidim da ste se dogovorili da nema bacanja dimnih, i to kaj bacim 3 na par metara razmaka je tako da dim bude ljepo gust LOL :clap:

I kaj vas muči igrajte onda na serveru na kojem nema dimnih i tako je doza u zadnje vrijeme koma, evo vam IP od jednog našeg servera bez dimnih : 84.19.177.45:28965

atha 10.01.2006. 14:28

Citiraj:

I nešto u zadnje vrijeme gadno ne valja sa Dozom 1vs1 protiv ZED-a njemu ping 999 LOL :eek:

I pogledajte ove slike i animirani guf (gif): što se događa kad je nekom ping 999

zed pije, zato je to tako.

atha 10.01.2006. 14:29

Citiraj:

Obićno dođem kasnije na server i ne vidim da ste se dogovorili da nema bacanja dimnih, i to kaj bacim 3 na par metara razmaka je tako da dim bude ljepo gust LOL :clap:

I kaj vas muči igrajte onda na serveru na kojem nema dimnih i tako je doza u zadnje vrijeme koma, evo vam IP od jednog našeg servera bez dimnih :
84.19.177.45:28965

hvala, bash si drag. :)
ionako nije bitno, gledam preko oka kada te nema pa onda uletim malo zaigrati. :) da igram sa pravim igrachima. :)

Zond 10.01.2006. 14:42

Citiraj:

I kaj vas muči igrajte onda na serveru na kojem nema dimnih i tako je doza u zadnje vrijeme koma, evo vam IP od jednog našeg servera bez dimnih : 84.19.177.45:28965

Kako bi ti ja nekad zavaljao lijepo nogu u glavu .. onako no hard feelings :p ;) Ne glumataj da nisi vidio da nema dimni kad sam pisao nekoliko puta, Mrkonja , atha i jos par ljudi je j***** mater onome koji baca dim a ti si jos lozio.

SniperWolf 10.01.2006. 16:45

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf
1. nikad nisam igrao HQ nek mi netko ukratko opiše plz!
2. kada kažete cw na što mislite?
3. meni je isto tdm dosadio!

*bump*

Virus7 10.01.2006. 16:51

Citiraj:

Originally posted by SniperWolf
*bump*
1.imas radio kojeg moras cuvat ili obrnuto:D
2.mislimo na server od klana crazywarriors
3.I meni isto:beer:

Red Worm 10.01.2006. 16:54

Citiraj:

Originally posted by atha
evo i malo od veceras...poglech kako .::pce::. rastura... nice team. :smoke:

http://img412.imageshack.us/img412/3852/cod29ln.th.jpg

Kaj me je prasio kamfor a i mrkonja nije los.

Red Worm 10.01.2006. 16:58

Kak se uzima neprijateljska granata s poda??? Na dozi ??

MRKONJA 10.01.2006. 17:02

Pređeš preko nje;)
Može cw hq večeras
I pasword nedajte luckyu:fuming:
Jel zbilja potrebno na carentanu i leningrad-u bacat dimne:rolleyes:

Hrconja 10.01.2006. 17:07

Citiraj:

Originally posted by Renesis

Ili recimo jedna fora dobra. kada se gleda nadaleko bez snipea, igra ne renda svo raslinje, pa se vidi igrač, a recimo kada stavim scope, onda ga nevidim od raslinja, ali znam di je pa pucam napamet, često i skinem....

To je explot, i to se ne događa na cod1 jer je tamo drugačiji engine.

Ali bit će to sređeno patchom, ja mislim da su najavili tako:D

E.T. 10.01.2006. 17:09

Ajde dogovor-odgovorom na pitanja:
-sta se igra (HQ,TD,captur the flag)?
-kada se igra?
-di se igra(koja je adresa-crazywarriors servera)?

Pa da nas dode sto vise... :beer:

D.Lucky°_° 10.01.2006. 17:12

Citiraj:

Originally posted by MRKONJA
Pređeš preko nje;)
Može cw hq večeras
I pasword nedajte luckyu:fuming:
Jel zbilja potrebno na carentanu i leningrad-u bacat dimne:rolleyes:

E ak meni nedate pasword, skinut ću taj server s neta :fuming:
Samo se šalim, nego cerentain ima 3 strojnice (potrebne su dimne) ,a u leningradu kad ti se rus zaleti s ppsh i tamo je potrebno.

Hrconja 10.01.2006. 17:12

s&d je najkvalitetniji mod. Tu je čisto taktiziranje i timska igra, a ne bezglavo napucavanje. CTF sam igrao 2 puta, zgadio mi se život. Ko UT u ww2:smoke:

Ja sam za s&d, koji je defaultno stavljen na cw server. pass je cw, ja mislim :D

Virus7 10.01.2006. 17:14

IP od cw 84.19.177.45:28963

D.Lucky°_° 10.01.2006. 17:15

Citiraj:

Originally posted by E.T.
Ajde dogovor-odgovorom na pitanja:
-sta se igra (HQ,TD,captur the flag)?
-kada se igra?
-di se igra(koja je adresa-crazywarriors servera)?

Pa da nas dode sto vise... :beer:

Prvo koristite The All-Seeing Eye pa vam neče trebati adrese, a ako ste još uvjek tvrdoglavi evo adrese CW servera 84.19.177.45:28963 i defolt password je : cw

i s&d je dosadan već , stalno se vrti na Face clan serveru- adresu sam dao gore u jednom postu, daj capture the flag i hq

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:01.