![]() |
Citiraj:
Što se tiče bodova nisu željeli apsolutno ništa riskirati i nikakvo natjeravanje po stazi nije dolazilo u obzir! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Budući da već godinama ne uspijevaju naći dovoljan downforce na stražnjoj osovini (i ovaj bolid je takav) mislim da neće ići na evoluciju sadašnjeg bolida (jer je smeće) tako da bi mogli opet krenuti ispočetka sa razvojem jer nikako da naprave dobru platformu što opet može rezultirati velikim FAILOM (Mercedes npr. ima odličnu šasiju i provjeren paket koji će samo evoluirati). Tko misli da serem bezveze neka samo pogleda gdje se sada nalazi Mclaren sa odličnim Mercedesovim motorom...Williams i Force India ih šamaraju što je za momčad sa takvim resursima sramotno. I na kraju smatram da sa trenutnom vozačkom postavom moraju napraviti bolid koji će dominirati da ova dva jazavca uspiju ostvariti neki normalan rezultat. |
Citiraj:
Sjeti se samo kako su im zabranili upotrebu Berilija u leguri s Aluminijem za konstrukciju klipova jer je materijal kancerogen iako je opasnost postojala samo prilikom izrade odnosno u tvornici. Da ne govorim kako Berilij i dan danas ima široku primjenu u industrijama diljem svijeta. |
|
Citiraj:
http://38.media.tumblr.com/a78b52227...kneko1_500.jpg :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A nije i struja od renaulta? :)
|
Citiraj:
|
Prilicno sam siguran da cijela pogonska jedinica dolazi od jednog proizvođača... Druge kombinacije nemaju smisla.
|
Citiraj:
|
Pa napisao je Direktor gore, u postu #1095...
Inače, čitam danas izjave ovog Laude o panici koju im je kao stvorio Williams u Austriji. Koji je to lik, cudo jedno. A da ne pricamo o drugim izjavama. Ovakvu kolicinu gluposti skupa ne mogu izvaliti ni Beusan i Vlaović. |
A tko to funcionira ok?
|
squirrel stream vise nije u "hd"-u ? ima neko bolji link za gledanje ?
|
Koje fantastične kvalifikacije i rezultati.....već dugo nisam ovo gledao. Bit će dobre borbe po cijelom gridu od začelja pa sve do prvog mjesta.
|
Citiraj:
Kvalifikacije zanimljive. Za mi Hamiltona, ali opet bi moga bit spektakularan ka na A1 Ringu :) |
Volim što je Vettel drugi na qualama više nego išta. Isto tako što je konačno brži od Riccia.
:) :) :) Međutim, ovo je rezultat samo zbog kiše. Sutra će sve doći na svoje mjesto.. A i pitanje je hoće li Vettelov auto preživjeti utrku. :) |
Citiraj:
Uglavno bit ce sutra jebeno ako bude vrime ka danas 😍😍😍😍 |
Citiraj:
|
Bit ce slucajni prvak kao i tata mu Keke.
|
Zalosno, ali istinito. Rijec je o vozacini, ali eto...
|
Citiraj:
|
Uzmite u obzir da je utrka u zemlji u kojoj je kiša normalnija pojava nego sunce i ne samo to - kišni uvjeti se ovdje mogu mijenjati svakih 10 minuta kao i na kvalifikacijama. U ovakvim situacijama čak i netko iz Ferrarija može pobijediti, jer će utrka biti u potpunosti nepredvidiva ukoliko uvjeti budu kao i danas.
Nevjerojatno je kako su ferrari i williams ispali samo zato jer su stavili slick gume u istom krugu u kojem je počela netom padati kiša (iz ferrarija su izjavili da su promašili strategiju za jedno 10 sekundi nakon odrađenog boksa jer su vidjeli da je opet počelo kišiti) , a Vetel je postavio najbrže vrijeme jer se u zadnjem sektoru staza u potpunosti osušila te je usput u prvom sektoru izgubio čak 2.6 sekundi koje je itekako nadoknadio u posljednjoj trećini staze. Nije ni sam vjerovao da će to moći učiniti, no ionako nije izlazio u treći stint kvalifikacija i išao je na sve ili ništa. Ricciardo je mislio da je staza mokra i da neće popraviti svoje vrijeme po mokroj stazi (početak trećeg stinta je bio u vrijeme kada kiša nije padala, pa je staza bila malo brža). Nakon toga je Hamilton kočio Rosberga koji mu se morao zabiti u mjenjačku kutiju (kako je sam izjavio) kako bi stigao ući u brzi krug i doslovce čim je prešao ciljnu ravninu pojavilo se crveno svjetlo i uspio je dobiti priliku za leteći krug. Hamilton je ovdje izgubio bitku jer je pogriješio u svom letećem krugu i rosberg je uzeo prvo mjesto ispred Vettela. Svašta se sutra može desiti, jedva čekam utrku. Ako bude kiše, kvaliteta bolida više ne dolazi toliko do izražaja. |
Evo za svaki slučaj pravi HD link. Nekad zna prekinut ali brzo se popravi.
|
Maloprije gledam i nije bio dostupan :D Ali namjestio sam skvirel i skroz mi je ok :) Dok ne zasteka, ne gasim ga :)
|
Citiraj:
|
Nije mi lik jasan, u Lotusu i više nego dobre predstave. U konjiću apsolutno ništa. Njegov sam veliki fan, al ovo nije na nivou ove sezone.
|
Lotus je bio auto s kojim se ako ne useru strategiju, moglo i pobijediti u ponekim utrkama. U ovoj kanti se jedva moze doci do 5. mjesta, a i to je kad odustanu ovi najbrzi ili ih sreca posere na drugi nacin...
|
O hebala ih ograda sada će to popravljati dva sata. Kolike su šanse da će se netko opet baš zapucat u to mjesto :)?
|
O ljudi, lik ručno šarafa ogradu. Tragikomično. To ekipa s pravim alatom promjeni cijelu sekciju za 10 minuta. Puno sam i rekao.
Citiraj:
Izgleda, moguće da ga boli k jer zna da je bolid bezveze pa ni nema neke želje. |
I to vjerojatno. Na kraju bi ispalo isto i da je u Lotusu ostao. Ali tamo ga nisu placali na vrijeme.
A Alonso ce pobjeci u McLaren po svemu sudeci. Mislim da je i njemu vise pun k svega. |
Citiraj:
|
Pa s obzirom da ovdje godinama nema pomaka, to mozda i niej losa ideja. Uz to, mozda i Honda iznenadi. Dva naslova je spusio i uz to je morao cekati da Vettel odustane, a ovi nisu bili u stanju poraditi na autu... A pored svega, nije da ima godina na bacanje, pogotovo jer je u F1 veliki baby boom...
|
A i ovi bi bili šupci da ga opet prime nazad nakon što su spušili kaznu od 150 milijuna zbog njega kada ih je izdao. Ovo sa ogradom sada postaje smiješno. Koda se utrka vozi u HR.
|
Citiraj:
|
Hehe, taman tio napisat da ima i gorih od nas ... kvaka i je u tome šta je sad napregnuto / škicano pa vijci baš ne surađuju ... a da su trebali imati kamiončić sa zračnim alatom to stoji ...
eto restart za 3 min |
I onda onaj Lauda kuka kako je vrijeme za uzbunu. Prokleta starudija, treba ga isamarati skupa sa Lujs Felipe Skolarijem.
|
Eto ga :D
|
Losa srica za Rosberga :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |