![]() |
Citiraj:
http://stores.ebay.com/Rocky-Mobile |
Može li mi netko preporučiti gdje uzeti neki USB kabel da šljaka normalno, a da nije neki orginal po 100kn, haha. Naime imam 2 kabela sa ebaya i imam neki Sbox što sam uzeo u pevecu ili negdje i niti jedan mi ne radi kak spada. Problem je taj što mi preko tih kabela samo puni mob, a nemogu dobiti data konekciju :( Iste kablove sam probao i na Note 3 i na nekom HTC-u i isto se događa. Jesu li to neki kablovi kojima fali neka žica za data konekciju ili kaj, hehe.
|
Nema do originala. I onaj koji radi sada,prestat ce raditi ubrzo.
Osim onima koji ce se sada javiti da imaju ebay kabel vec 16 godina i radi super :) |
Citiraj:
|
Ima mozda koji od vas eksperta visak doma da mu ne treba da obavimo neku trgovinu ?
Ne vezano za ovo da li netko zna kako da maknem mcafee antivirus app sa G3 ? Bez root-a. Hvala. |
Pa kaj nisi dobio kabel uz G3?
Mcafee nije stigao na mom :D ali kaj nema disable opcije u postavkama? |
Pa dobio sam al trebam jedan za posao... Opcija disable je onako zatamljena i nemože se kliknuti...
|
Najbolje bi bilo nabavit takav isti kabel.
E onda je root jedina opcija da maknes. Moj je odmah bio rootan, custom rom gore i smanjio sam DPI. To kako ogromno sve izgleda sa stock DPI je cudo, al ajd, svaki mob je tak. |
A ima netko prijedlog di bi mogao uzeti isti tako kabel, a da znam da je orginal ? Mislim na e-bayu za sve piše orginal :D :D :D
I još jedna stvar, može li mi preporučiti netko foliju za G3 da zna da je dobra, naime naručio sam preko njuške foliju za G3 iz Osijeka (primusmedia) i folija je prevelika. na samom vrhu ekrana na sredini ječudno zaobljena i predugačka za 1mm, čime ona ne sjedne točno na ekran, nego bude taj 1mm preko ruba i naravno da se cjeli taj gornji dio ne zaljepi kak spada... Ako ju pak naštimam da gore u sredini bude ok, onda se ista stvar dogodi na dnu ekrana :( Ma nisam iz OS-a sam :D |
Si pogledao Njemacki Ebay? Kod takvih stvari svabima najvise vjerujem.
Kaj se tice folija, meni stizu sljedeci tjedan dva paketa pa cu vidjet. Ak si iz ZGa mogu ti dat. |
Zna li netko apk lg g2 tipkovnice? Skinuo sam dvije, jednu ne mogu instalirati, druga mi nevalja
Ono sto bi htio dobiti na svom lg l90 su brojevi iznad tipkovnice |
Vlasnici G3, jesu li price o cestim pregrijavanjima telefona (ne govorim o visesatnom igranju zahtjevnih igara, vec o normalnoj upotrebi - youtube, surfanje, fotkanje i sl.) pretjerane ili problem uistinu postoji?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@fcz - nikakvo pregrijavanje nisam primjetio. |
Imati će. Rocky štanca protectore čim bude skupio cca 2000 upita i onda naštanca 1000 komada jer mu je to ulazni minimum. Od njega uvijek kupujem i imam već 40tak trgovina sa njime, što sebi što drugima pa sam ga jednom pitao za neki mob. Tad mi je rekao ove brojke. Za puno mobitela nikad na kraju ni ne stavi u ponudu.
Eto, mali OT ali čisto da imate info kako čovjek radi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitao sam Rocky Mobile i kaze da ce za tjedan dana biti dostupna.
@xulos - od tog proizvodjaca sam bio narucio za Nexus 5 i uputa za stavljanje je bila da se koristi voda. A protectori su gumeni. Ne bi vise nikad uzeo od njih. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stigao mi Spigen slim armor i bas nije tako slim kako sam mislio :D
Case je dobar, no meni debel malo. Morat cu se priviknut na to i da su tipke slabije dostupne nego. Bas su u rupi velikoj tipke. |
Ako narucim ovaj nexus 4 s mobicityja, jel imam pravo na garanciju u RH? Zvao sam LG i kaze zena da misli da nema garanciju ovdje jer je refubrished ali da provjerim u agram servisu,ali kako to vec obicno biva, ne mogu ih dobit
|
to me i odbilo od kupovine kod njih koliko god bili povoljni....
Izričito piše da oni servisiraju, a kad pogledaš uvjete garancije malo me uhvatio smjeh, kod nas su lihvari ali ovi su ajme ajme... |
...da li se nexus 5 jos uvijek isplati uzeti?
...kod nas je oko 3000kn ...bozic i novu godinu provodim u stuttgartu...da li bih tamo prosao jeftinije da ga uzmem? |
Citiraj:
Bolje ti je da ga uzmeš s oglasnika (1800-2000) se kreću ili s Mobicitya 16GB je 2300kn 32GB je 2500kn Gledaš cijene bez VAT-a na Mobicityu. |
hvala na brzom odgovoru!
pogledat cu! za kameru znam da nije bas nesto...vise me brine baterija?...izdrzi cijeli dan? |
Kamera je dobra. Mene je odlično bila služila svrsi.
Baterija ti izdrži cijeli dan. Pošto si gore pogledaj cijene u Mediamarktu i sličnim dućanima. |
ok...jos jednom hvala!
|
Ak misliš žešće koristit mob, onda ti N5 ne bu doživio večer, odnosno trebat češ ga punit dva put na dan...
A za umjereno korištenje izdrži jedan dan, naravno ak pripaziš.. Baterija mu nije jača strana i to je jedan od razloga zakaj sam ga prodao... Fotic je ok, sve dok ima svijetla, nakon tog se već vidi šum na slici.. Najveći aduti su mu performanse, dizajn tj ergonomija uređaja i AOSP.. |
Izdrzi baterija i 3 dana :D Naravno da sve ovisi kako ga koristis. Moze se reci da je baterija jedna od boljki N5 ali jbg, kad je buljenje 4 sata na dan u mob postalo "umjereno koristenje" ;)
|
A 4 sata SOTa će dobiti. Uz igranje sa softom može i više.
Kako mi je Spigen slim armor predebel case odlučio sam se i naručio sam službeni LG Slim guard. Case zamijeni poklopac od baterije i ide skroz oko ruba. Maksimalno je minimalan i manji case ne postoji :D Evo kako izgleda u praksi: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=172 Javim dojmove kad stigne. |
Citiraj:
|
Svaki LG mobilni uredjaj kupljen u EU vrijedi garancija kod nas.
Mozete pitat Agramservis putem maila, na fejsu ili pozivom i dobiti potvrdni odgovor. Samo pitanje jel ti refurbished dolaze s garancijom uopce. |
Znam ja to,al stvar je kaj je refubrished
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgled i feeling u ruci su odlični. Tekstura je malo hrapavija od čistog back covera tak da je rizik od ispadanja iz ruke malo manji. Možda je malo puno dati ~90kn ($10 + $5 shipping) za običan skin, ali mi nije žao ni lipe. Preciznost izrade je nevjerojatna, ni milimetra lufta nema oko kamere ili zvučnika, a sastrane ide skoro skroz do ekrana (ostane malo one srebrne lajsne vidljivo). Dosta sam pažljiv kod rukovanja sa mobom (u cca 4. god korištenja mobitela sa većim ekranima, nijedan mi nije ispao iz ruke), tako da sam se ipak odlučio uzeti skin koji, ruku na srce, ne pruža baš neku zaštitu od pada na pod, ali meni je bitno da se uređaj ne ogrebe prilikom normalnog korištenja. Naprijed Orzly tempered glass, otraga skin i meni dosta. :D |
Dečki, ne mogu naći jedan podatak za mob pa bih vas zamolio za pomoć.
Znam da postoji kod koji upišeš u brojčanik kod poziva kako bi provjerio jel ti mob otključan na sve mreže. I sad to trebam pronaći za Lg optimus L5, ali mi ne ide za rukom. Za Samsunge sam relativno lagano nalazio ali ovaj ne baš. Hvala unaprijed |
@T0m3K - koristio sam i ja te skinove, od Slickwrapsa al fora su mi ovako no dopi*de brzo :D
@explorer 4 - probao 2945#*71001# ? |
2945#*400# ili 440 ovisi koji model imas
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |