![]() |
Igrat 4. dio igre bez da odigraš prva 3 dijela.. ne razumijem, a sve povezano pričom.
|
Citiraj:
Nikako pocet od kraja, meni je fantasticna al to se igra 1 2 3 4 inace nema smisla |
Jebiga decki dobio sam igru uz ps4 :D
|
Kupi trilogiju na njuskalu ili kako god i odigraj kak spada, super je igra
To i The Last of Us su dvije super exkluzive za plejku |
Eto, prika posudio Horizon Zero Dawn, a godisnji poceo. Kupio sam PS4 slim i ovako na prvu mi se cini bucan dok je disk u njoj. Na starom PS4, a i na mom Xbox One-u buka je minimalna. Valjda je ovo izoliran slucaj.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Možda je izoliran, ali dosta ljudi se buni na buku kod slima.
|
Citiraj:
no ja sam svoj ps4 pro stavio na plasticne cepice od Cole sto se tice buke kada disk nije unutra drasticno se smanjila no kada s disk okrece s obzirom da su cepici plasticni dolazi do buke (cudan prijenos vibracija valjda) ali nista strasno. |
Citiraj:
slim je najtisi, vjerovo ti ili ne. imao sam slim prije ps4 pro i razlika je https://www.youtube.com/watch?v=MNNR0FnHtmQ |
Kažem, možda je izoliran slučaj, jer i frend ima problema s bukom kod SLIM-a.
Ima i pro, i puno je tiši pro od slima. |
Citiraj:
imas tonu videa gdje se vidi kako je slim najtisi. pro teoretski ne moze biti tisi ako je sve u redu s slimom. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Ja sam odigrao 7 sati i tek na 13%. kud ces bolje..
|
Citiraj:
Nikad dočekat da kupim telku sa HDRom i ubost PRO i udri.. |
Ma je, pro je glasan za pop* sa horizonom unutra :D
Jedva ruku drzim na njemu dok radi. Mislim da je preko 70c. Kod ostalih igara nisam primjetio takvo grijanje ni buku venta. Isto igram na 4k@hdr. Igra izgleda bolje od zadnjih naslova na piceku. Da vas ne mučim još kako se lijepo čuje DTS 7.1 sa istom :P |
Citiraj:
Investicija u komp se isplati ako se na njemu i zarađuje. Onda uz gaming je win win situacija samo što mi radni i obiteljski ljudi imamo manje vremena za igre. |
Moj Chasis C sa TB diskom uopce nije glasan...dapile ful je tiho...koju god igru da sam igrao....samo ruzi malo kad učitava igru s cda...
|
Citiraj:
Ali za ps4 pro nije bio super, tj za gaming mi se cinilo da nije baš bajno. Nedavno sam ga prodao i kupio (unatrag 10 dana) 55" Sony 4k s HDR-om. Novi model 2017. Osim što ima odlicnu sliku i ofc HDR, motionflow je nešto što bih htio dodatno napomenuti to je perfekcija. Dakle Horzion ti daje 30 fps-a na 4k rezi s HDR-om no tv ti radi te kao "fejk" fpse i samim time sve radi super glatko. Kod Horzona je baš predivan osjecaj i zaista uzivam. Uglavnom rezime, isplati se uzeti dobar TV ako već kupuješ TV a ps4 pro na takvom tv-u je samo extra veliki benefit. |
Koji model od sonija si uzeo? Znam da imaju odlican motion.
To je ono kaj me zanima, hdr telka i ps4 pro=nezaboravno iskustvo:D Sent from my HTC 10 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Stvarno radi tiše kad se podigne malo makar je već na ful otvorenom sa svih ostalih strana, hvala za hint!
|
Ja svog drzim od prvog dana na vrhu AV police. Niti u ove vruce dane ne radi nista glasnije a nemam upaljenu klimu. Preferiram znojenje.
https://drive.google.com/file/d/0B9e...w?usp=drivesdk |
Koji headset preporucate za ps4? Najbitnije je da ga ne osjecam na glavi
|
odigro sam life is strange, i sad igram until dawn, to sam sve ''free'' dobio
iako sam mislio da nevolim takav tip igara, nije mi lose..onak fora je cak |
Citiraj:
https://en.sharkoon.com/product/1696/18284#desc Neću tvrdit, nisam ga dugo imao na glavi, al učinilo mi se jako udobno. |
Ja nažalost nemrem Siberiu koristit za chat na plejki jel ima posebno izlaz za mic i za sluške..a samo je jedan konektor na gamepadu. Jedino mogu sa onim sranjem kaj ide i jedno uho i ima mic na kablu, što je došlo sa plejkom...
|
Kupi si ovo
http://www.ebay.com/itm/Mini-Headset...8AAOSwiDFYQqDb Slušalice ubodeš u ovo, a adapter ima ugrađen mikrofon. |
Citiraj:
Ja sam naručio inear sluške od Xiaomija (inače za mob, one kaj idu na oba uha) koje imaju i mic ali eto ovo je bolje jel Siberia daje sigurno bolji zvuk... |
Inače, bilo koje sluške za mob možeš ukopčat u gamepad. No nemrem se naviknut na in ear sluške dok igram nešto.
|
uskoro stiže igra, evo malo gempleja
a za 10ak dana novi uncharted lost legacy, spin off ali kažu da će bit dugačak ko prava igra |
Velik sam fan GT iako je vjerojatno Project cars nešto realniji bio....
ali treba investirat u pošteni volan a za PS4 su skupi... |
Citiraj:
|
hm na webu piše 1-2 igrača, znači mogo bi bit split screen
http://www.gran-turismo.com/au/products/gtsport/ |
Treba vidit kakav ce biti career mode
|
Sviđa mi se GT.
Postoji li kakva igra za PS4, a da je split screen utrka s napucavanjem? Nekad je toga bilo kao kenje na starim konzolama, no sad sam ili izašao iz štosa ili ne mogu naći... |
@Guls....mislim da bas i nema neki izbor....
@Mamut da vidim da piše za 1-2 playera ali nigdje bas nije navedeno da ce imati splitscreen... Jel ima uopce koja autoutrka a da nije cista arkada za PS4 da ima split screen? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prekjučer instalirao PES 18 betu i nemrem se spojit....kliknem na online play i kaže "testing network bla bla" i onda me vrati u meni. Jel to bilo ograničeno vrijeme kad se mogla igrat beta ili je neki drugi problem?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |