![]() |
Da. Ja uzeo do sada samo 1 monthly prošle godine i sve igre stoje na mjestu.
|
|
Uh, hvala na ovome, uzimam full bundle cim dodem doma! :chears:
Sent from my LG-M250 using Tapatalk |
Monthly Humble Bundle za Dark Souls III + DLC za 12$ i jos dobijete 10% popusta.
|
Paradox Bundle mi izgleda kao navlakuša. POI, Stellaris i CK2 nude samo bazne igre, ništa ekspanzije i add-oni?
|
Humble Best of 2017 Bundle
FNAF Sister Location, Goat sim, Hacknet\ Verdun, Sins of a Solar Empire: Rebellion, Death Road to Canada, Turmoil \ Dead by Daylight |
|
Citiraj:
|
Tko voli RPG i slicno, ovaj classics bundle je dobar. Uzeo odmah cim mi je stigao promo mejl :D
https://www.humblebundle.com/games/c...-return-bundle |
novi Humble Bundle Monthly: Deus Ex: Mankind Divided, Mafia III, GOD EATER 2 Rage Burst
|
https://www.humblebundle.com/monthly
Play Get new games every month. Every game is yours to keep. ne razumijem dobro ovo,znači 12$ mjesečno i mogu zadržat igru,recimo danas uplatim 12$ i dobijem Deus Ex: Mankind Divided, Mafia III, GOD EATER 2 Rage Burst a sljedeći mjesec kad istekne članarina ne želim produžit??mi ostaju ove igre?onda za par mjeseci neka izađe neka igra i ponovo uplatim 1 mjesec i onda više ne. |
Tako je. Ono što dobiješ je stalno tvoje
|
znači dobijem 3 ključa za steam?recimo za ove 3 igre ovaj mjesec Deus Ex: Mankind Divided, GOD EATER 2: Rage Burst, and Mafia III + Mafia III: Sign of the Time
|
Citiraj:
Ako ne otkazes pretplatu, sljedeci mj. ces opet dobit neke igre (obicno ih krajem tekuceg mjeseca najave) i tak dok ne odkazes... Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
The Darkness II free još malo manje od dva dana.
|
Spec Ops: The Line free
|
Super!Odlična igra!
Odigrao je na "fuber" težini,i baš mi je legla! |
Humble Bundle - Festival of Speed
https://www.humblebundle.com/store/p...ival-of-speed/ |
Humble Strategy Bundle
|$1 Dungeon of the Endless, Endless Space Collection, Planetary Annihilation TITANS, CoH 2 DLC |ABOUT €4.78 Empire Total War Collection, Endless Legend+Tempest |$12 Endless Space 2, Tooth and Tai |
|
http://www.guru3d.com/news-story/fre...ni-ninjas.html
nije humble bundle ali su free ključevi pa tko treba navalite |
Humble CRYENGINE 2018 Bundle
$1 Rolling Sun, Aporia: Beyond The Valley, The Land of Pain + Cryengine dodaci ABOUT € 6.86 Miscreated, SNOW DLC, Sniper: Ghost Warrior 2, Ryse, UAYEB + Cryengine dodaci ABOUT €12.42 Sniper GW 3, Homefront: The Revolution + Cryengine dodaci |
Destiny 2(BLIZZARD BATTLE.NET) za 12$ preko humble monthly-a.
|
Jel se isplati uzimat Destiny 2? Mislim, ovo je core za 12$.
Ima li zabave bez expanzija, il svi igraju DLC content a sirotinja je u Activision sistemu lockana od mnogo toga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da ću to uzeti onda.
Može se igrati bez DLC-ova ili treba konstantno nešto kupovati? |
za to treba pitat u temi od destinya da nedem u off, ali navodno kao diablo 3 dode jedan trenutak kada su potrebni DLC-ovi za daljnje farmanje...
|
Zanimljivo je i bez ekspanzije , ali kad dođeš do plafona s grajndanjem fale ti expanzije
|
Free THE FLAME IN THE FLOOD
višak key: 2GNQ0-H4VNZ-T7N4D |
|
|
Odlican Bundle Arma 2018
|
Shadowrun Returns Deluxe je trenutno besplatan na Humble storeu.
|
Humble Monthly August 2018 Bundle
Early Unlock: Pay $12 for A Hat in Time, The Escapists 2, Conan Exiles |
|
Sports Bundle
To start with, paying $1 or more will unlock copies of GRID 2, Sega Bass Fishing, and Eastside Hockey Manager. While paying more than the average (currently $5.66) will add Motorsport Manager, DiRT Rally, Super Blood Hockey, and a coupon for 75 percent off Football Manager 2018 to the bundle. Finally, paying $12 or more will unlock everything above, plus a copy of F1 2017. |
Ako nekome treba Sega Bass Fishing + Eastside Hockey Manager ili kupon za popust od 75% na FM2018 neka šibne PM.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |