![]() |
Zasto svađu mogli bi se nači u varazdinu i popiti koju:beer:
|
Citiraj:
|
Inter - Pula Staro češko 1:4
Cibalia - Međimurje 0:0 Slaven Belupo - Zagreb 3:0 Osijek - Kamen Ingrad 1:0 Varteks - Rijeka 1:0 :) |
Joj kaj je Dudu fulao, sad ce drugo poluvrijeme-nadam se ponekom pogotku.
|
pa da pogotku al ne dinama nego jajduka (nazhalost)
|
Koje njesra, treba ih sve za jaja objesit, fulat s 5 metara,: nono : ajduk jednom doso do gola i zabio:rolleyes:
|
Hajduk Dinamo- 1 : 0
|
evo napokon dobar derbi,prvi put nakon 5-6 godina da je derbi bio stvarno na nivou u splitu,dinamo previse promasuje i to mu se opet osvetilo nazalost da iz jedne glupe situacije primi gol,danas nisam mogao na gostovanje i zao mi je jer je navijanje bilo odlicno s nase strane bez obzira na poraz,ali zato je undo ziher bio hehe,on bude po svom obicaju cijeli izvjestaj napisao,steta sto je samo jedan gol pao bila je stvarno dobra tekma,a i utjecalo je na igru i to kaj se bez pritiska igralo i bez onih novinarskih prepucavanja i nabrijavanja ali budimo realni nisu ni imali o cemu srat jer 30 razlike je bilo u bodovima,malo me zivciraju ovi prekidi cijelo vrijeme s bakljama taman krenes na gol i stisnes ih a ono baklja leti kao i svake godine razbije se nas ritam s tim prekidima,ali dobro cestitke ajduku,evo i bonacic nevjeruje da su pobijedili hehe
|
Anderson care!
: hitthewa |
Citiraj:
|
da smo dobili Vateks bili bi na -5....smrc,smrc...
|
uz sve one nase promasaje na zadnjim tekmama i uz rasipanje bodova bilo bi previse jos i ovo,ustvari to je manje bitno neka te ne zabrinjavaju bodovi u prvenstvu,nego razmisli o finalu kupa,cini mi se da se vartex dize u formi opet...
|
Svaka cast Hajduku te posebno Bonacicu jer bez njega bi ovo bilo nemoguce, ma koliko vi srali po tom covjeku on je hajduka izvuko iz lige za ostanak.
BTW dobar vam je ovaj Costa nakon 20sec pokaze mu čiko crvendaca bez jebemti!!! |
Citiraj:
valjda ga je Kuže poslao ne vježbe uklizavanja a ovaj je malo pretjerao: quake : : lol2 : : hitthewa |
Citiraj:
kao prvo nitko ne sere po bonacicu nego ga se postuje ovdje kolko ja znam,ili imam krive informacije : stoopid a covjek je bar priznao kako ni sam nevjeruje da je dobio tako da to nije bilo podcjenjivanje nego RESPECT!!! zato ga i postuje dosta ljudi jer je iskren,a costa jebiga bar je covjek đentlmenski podnio crveni karton bez jebemti!!! i takvih sranja sto bi se moglo ocekivat od drugih igraca :clap: :clap: bar neki plus :D |
Joj ovaj Anderson je takav tikvan.
Bravo Hajduk, dobro su igrali. |
Imam jednu zamolbu,pošto ovdje ima dosta navijača hajduka,a meni fale 2 njihove pijesme,dali bi netko od vas mogo biti tolko ljubazan i stavit na net pjesme:Dalmacijo(ona šta se pušta dole na poljudu) i ona druga sa melodijom na we will rock you(ali nje ona stvar Landeka - torcida ,nego neka druga).Ako ih netko stavi na net neka mi pošalje linkove na pm!!!!
|
|
Ma registracija i te gluposti,a te pijesme mi trebaju isključivo za kolekciju navijačke muzike koju imam doma...pa sam mislio ovako ako se nađe
|
Eto i mene s gostovanja pa da napisem nekaj,tekma stvarno ok za razliku od zadnjih par derbija,otvoreno s obje strane pogotovo s nase,steta kaj dinamo opet primi gol iz situacije koja je totalno glupa i definitivno realizacija mi nije bas jasna - onak ciste prilike eduarda pa carlosa 2 puta....to se jednostavo treba skucat u gol,ali dobro sta je tu je cestitke hajduku i idemo dalje,nadam se da ce ih napokon ta nesreca zaobici u slijedecim kolima sto se golova tice.
A sad nas kutak :D nas kavez pun skroz,znaci negdje iznad soma ljudi + 200-tinjak nasih je moralo ostati ispred,ono jebeno nevjerojatno glup potez organa reda mamu im j...m!!! koreografija s nase strane jebeno dobra + prigodni natpis i jos neke stvari....navijanje svih 90 minuta jasno i glasno! uglavnom jebeno dobar provod tako da bez obzira na poraz dinama bilo je super s navijacke strane,zabavili smo se jako dobro....uglavnom jedva cekam opet: nuts : |
Jučer
Inter-Zagreb 1:0 Danas Kamen-Dinamo (18h) Varteks-Osijek (18h) Ajduk-Rijeka (20.15 HTV) Međimurje-Pula(16.30h) Slaven-Cibalia (16.30h) |
Kamen - Dinamo 1:3
Varteks - OSijek 3:0 Medjimurje - Pula 2:0 Slaven - Cibalia 1:0 |
67-ma minuta Ajduk-Rijeka 0:2
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, hajduk-rijeka 0:4 u 83' |
Grdi je ovaj Vugrinec nema kaj , ima tip odlicnu zavrsnicu , taj bi meni u repku .
i btw. kaj je sa Dragsijem Zilicem? vidim da je ovaj Radman na golu . |
Neeeee HAJDUK je izgubio
|
Zilic ima malu ozlijedicu pa se cuva za Varteks,a Radman mi nije djelovao bas sigurno danas....
ovaj Hajduk je sramota, cak nije bed u rezultatu koliko u (NE)igri...totalna bezidejnost, trkacki neraspolozeni, ma uzas! Jos imam dojam da smo igrali s pola gasa, Novakovic bas nije probijao ali je imao dvije asistencije...A Sharbini je mogao ono i zabiti... A gol Vugrineca i asistencija Novakovica pogotovo ovaj drugi je bio prelijep! Forza Fiume! |
Po četiri :beer: za svakog hajdukovca (po jedna za svaki gol) :D
Forza Fiume! :) |
Ja sam mislio da nisu Dragsija privremeno smjenili jer su po novinama se dosta napisali da je dao pobjedu Varteksu .
jer ste vidjeli ocijene igracima Hajduka u Vecernjem ? one opisne , uz Kranjcara pise Grozno . jer se to odnosi na igru ili frizuru? |
Citiraj:
|
A jeste vidjeli Kranjcara kako pada sam od sebe?I to mi je igrac reprezentacije.
Taj mali je u repki samo zato jer ga tatek zeli dobro prodati : nono : Inace,tekma je bila totalna sprdnja...komedija,Rijeka je jos jednom dokazala da igra odlican nogomet :) Valjda ce bit nesto u Europi ove godine,uvijek smo bili blizu i protiv puno jacih (Celta npr,i sad oni turci...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Važ je naš!
Fenomenalna tekma,na tribinama totalno pozitivna atmosfera.... |
Neznam vise sta da kazem,svaka cast skocicu i ekipi,fenomenalni rezultati ove sezone!!!!!!!!!! : sweating : sweating
|
Svaka čast RIjeci na odličnoj pobjedi, Šafarića je trema i nervoza natjerala na igranje rukom-šteta.
|
Ma to od ŠAfarića je instikt koji se u ovom slučaju pokazao kobnim,nekada ce taj instikt poslužiti za neke pozitivne stvari...mislim da mu je ruka sama poletjela,iako nisam vidio TV snimku...
|
Eto danas je derbi, pa ćemo vidjeti.... Sam se nadam da vremenske neprilike neće biti na putu. Kak je u Rijeci-jel pada?
|
Pada ko blesavo već dva dana
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |