![]() |
Citiraj:
Možda je taj custom pun "fičera" i svaka čast tom b-radu na trudu, ali nakon ovakvog iskustva ostajem pri originalu. Ono što me muči je da nisam naišao na slična iskustva ovom mojem, pa izgleda da imam tu sreću družiti se sa "osjetljivim" :stoopid: wdtv live-om. lp |
jedno pitanje koje ću postaviti kod svih media player-a :
da li podržava 24p reprodukciju, odnosno, da li može slati 24hz na HDMI izlaz? tnx |
Citiraj:
@novi1 -ni meni ne radi Movie sheets i zna se zbrejkat......... |
mislim ništa ne znači...
ako je netko provjereno probao, neka javi, ili ako može probati |
Da. Može dati 24Hz pri rezoluciji od 1080p.
|
hvala, evo upravo sam pronašao taj info na kutiji od uređaja
|
Konačno sam dobio Movie sheets i ostale korisne funkcije.
Upalio ga i vidio da ima mogućnost novog update-a onih skripti i nakon toga voila! Radi ko urica. Nadam se da će tako i ostat.... |
događa li se još nekom da WD ne odvrti film do kraja, nego jednostavno prekine reprodukciju pred kraj (cca 10-15% ranije)??
|
da li uređaj može pognati najzahtjevniji 1080p u 24hz bez trzanja i zastajkivana, i problema u sinkronizaciji audia i videa.
molim one koji geldaju tako nešto na njemu neka pišu, znam da 1080p u 60hz normlano radi. |
nisam sad kod kuce da provjerim tocno detalje filma,
ali najveci file koji sam pokrenuo na njemu je bio oko 45 GB, iso, radio je bez problema |
Dva dana sam se mucio sa sheranjem i mrezom. Koji god sam nacin pokusao, nisam uspio.
Jednom sam pokusao uraditi update i nije pomogao, bila verzija 1.3. i nesto. No danas slucajno stavio jos noviju, 1.4.10 i odmah usao. Iako mi je doslo da ga puknem, uspio sam se suzdrzati. :D Ali evo jedno pitanje, koja je zadnja pustena verzija? Nudi mi mogucnost da odem na 1.4.17, ali kako mi sve radi nisam bas siguran da cu i na tu otici. Edit: ipak gore vidim da je to zadnja verzija. :D |
Ne pratim baš ovaj segment hardware pa jedno pitanjce - zanima me za 500-injak kuna koliko je dobar izbor WD TV mini?
Koje su mu mane ukratko? Ima problema sa hrv titlovima? |
najvece mana mu je sta ne podrzava mkv mislim..doduse podrzava npr flac audio format..
|
Evo gledam vamo u Ronisu piše da podržava mkv dok sam na par mjesta naletio da ne podržava...
Pitam se je li to možda do novijih verzija... |
Po onome što piše ovdje, ne podržava mkv.
|
Bit će ipak da ne podržava pošto na gro mjesta u specifikacijama nema mkv...
|
Generalno pitanje....
Imam HDReady telku trenutno, u nekoj tamo buducnosti FullHD.. Nemam prevelikih zahtjeva, sviranje MP3-ca, pustanje DivX-a, mp4, mpeg, mkv i slicnih video formata, pregledavanje slika sa godisnjih i krstitki i tako... ponekad ubost stick sa raznim sadrzajima... i to je to... Sve bi se te stvari nalazile na D-Link DNS-323 NAS-u u Gbit-noj mreži. Hoće li WDTV Live zadovoljit moje potrebe ili ima boljeg rjesenja u cjenovnom rangu od cca 600 kn? mislim, za toliku protuvrijednost u HW ga mogu dobit, cca par tjedana starog... |
Ako nisi jako zahtjevan, onda hoće. Ja ga koristim uglavnom kako si ti naveo i sve radi. Mislim, nađe se tu pokoji bug ili nelogičnost, ali navikneš se i ide dalje :). Sve u svom cjenovnom rangu (kol'ko para toliko muzike :fiju:)
|
al ruku na srce - daljinski je očajan...nepraktičan i malo zbunjujući; npr. ako hoćeš pretraživati po čapterima - moraš prvo odgonentuti koja kombinacija tipki omogućava traženje po čapterima... :((
|
Da li je netko pokušavao izbrisati nešto s harda/sticka ubodenog u WD sa njegovim file managerom? Meni ne uspijeva. Možda griješim jer pokušavam izbrisati cijeli folder sa filmom. Glupo mi je da hard moram spajati na komp da bi pobrisao pogledani film.
|
nisam probavao sa harda ubodenog u njega, ali jesam preko mreze. iako account ima read/write permission nije mi htio izbrisat.
|
Brisao sam file-ove i foldere sa usb-a. Preko mreže također, ali u par navrata se znao resetirati nakon što obriše file. Daljinac je kao igračka ali koristim univerzalni koji sam programirao po svom ukusu tako da :goood:.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna li tko koja je zadnja verzija službenog FW-a prije nego što su zakenjali s ovim novijim verzijama.
Problem jer taj što sad sa par zadnjih verzija prilikom učitavanja filea, čekam dobrih 5-6 sekundi da počne playback i premotavanje je dosta bugovito. Znači, ova verzija prije fejsbooka i sl... je li to 1.2.21? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam cisto zadovoljan i sa ovim zadnjim, kompatibilnost na prvom mjestu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
ljudi, jako sam se razočarao u WD...
skinem neke dokumentarce (.mkv 720p ili 1080p) i na PCju fino rade, ali na WDlive neće, dakle očita film ali kad treba krernuti ne ide...samo vrti krug i tako bez prestanka...no da stvar bude gora, nakon toga ne mogu pokrenuti više nijedan film a koji je inače radio na WD. Tak nakon što napravim "brutalni" reset onda ponovno mogu pokrenuti stare filmove ali ne i ove dokumentarce (jer će opet blokirati uredaj) U čemu je kvaka, kako da znam unaprijed koji file mogu pokrenuti a koji ne - iako se svi vode kao .mkv 720P/1080p kad ih nađem na netu FW je original kako je bilo sa novim aparatom (ne znam napamet broj) ali sve je radilo kak treba tako da nisam experimentirao... any idea??? |
Probaj staviti zadnji fw. Mkv-ovi slozeni novim verzijama mkvmergea nece raditi na starim verzijama WDTV live fw-a.
Meni je kutijica odlicna, imam >4 TB svega i svacega i jos nisam naletio na nesto da ne radi. |
Problem je u mkvmerge ver.4.0.0 i noviji (ili WD fw. kako uzmeš :) ). Mora se isključiti "header compresion for audio and video tracs". U verziji 4.4.0. to imaš u opcijama za staviti pod default tako da si onda miran. Ili možeš upucati zadnji fw u WD (1.04.17) kojega ta opcija ne bi trebala smetati.
|
Citiraj:
|
Evo i kod mene jednog Live WD TV-a :chears:
Mkv, mp4, vob, avi, divx... 720p, 1080p... mogao bi unedogled! Čudo RADI! :care: |
Citiraj:
nisam još probao flashat... jučer sam probao neke m2ts fileove (cca 15GB) i prvih par sekundi radi al onda počne trokirati....:stoopid: (sa starim m2ts cca 500MB - 1GB sve radi OK) |
dal da stavljam 1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.5.3 ili 1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.5.3? od b-rada?
znam da1.03.49 rjesava one fajlove koji nece playat zbog mkvmergea..zanima me jel to rjeseno i na 1.02.21 jer kolko vidim izasli su isti dan..jedino sta mi je bitno su movie sheetovi i da ispravim taj bug sa ne playanjem nekih fajlova.. |
pozz!
sinoć flasha sa službenim 1.04... sad i oni .mkv rade, m2ts veći od 1GB radi...dobio i još neke aplikacija za net, (facebook, live 365, net radio...):care: |
Citiraj:
|
Hvala kruno!
To sam si i mislio..za sad taj problem rjesavam mkv wd fix-om http://www.chumpusrex.com/junk/MKVFix.exe (potreban je i mkvtoolnix)dok ne izadje b-radow na kojem ce radit u potpunost msheetovi..nije to sad neka masa fajlova,nadje se poneki pa nije problem.. |
koji wireless dongle radi provjereno sa WD live?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |