![]() |
na 3G/GS se znalo dogoditi da napukne plastika na maski kod utora za punjenje nastala nespretnim ili grubim stavljanjem mobitela na dock..
ne znam kako je to kod iPhona 4? jel onaj njegov obrub plastika ili metal? ne može se skužit po slikama. |
Plastika je ujedno i antena koju ako primiš krivo, gubiš signal :fiju:
|
ma da, cijeli onaj obrub je antena? mislila sam da je samo onaj mali dio dolje
|
|
hvala na fotki, prvi put vidim ovo, zanimljivo... ugrađeno u okvir
|
Zato se i gubi signal jer se kratko spoje te dvije antene :D
|
@zgmmax Kako gdje, u HR sigurno ne, barem ne toliko da prekine poziv ;)
|
Ja sam isprobavo u t-centru na iblerovom i u AM i signal je pao za jednu crticu, tak da to nije zabrinjavajuce.
Narucio sam onaj bumper sa njihove stranice i nadam se da cu ga dobit, a dok on ne stigne sam kupio u algoritmu kuciste od silikona |
a ja danas iso u t-centar i moj iPhone nije jos doso a prodo svoj 3Gs :(
kaze da nece jos doci barem 2mj :(( |
Citiraj:
Pa sad ne znam kako si zamislio da plastika bude antena pošto sama po sebi ne provodi struju. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel iPhone 4 cijeli plastičan (pod tim mislim na sve vanjske dijelove kučišta)?
|
Okvir je od celika, a prednja i straznja strana od stakla
|
Citiraj:
|
treba malo duze drzat jer ne padne odmah
|
Citiraj:
Mošda iam savršenu ruku za ifon. :P |
super, barem jedna mana manje :D
|
kod nas nije to tolko izrazeno jer imamo dosta dobru pokrivenost.
|
i jel kupil ko na kraju ajfona 4 da baci koju fotku i napise nes o njemu :D?
|
Citiraj:
|
zanima me tu neko od korisnika, da su me zanimali neki engleski il nebitno koji reviewi guglo bi vec
|
Jel ima netko od vas problem sa baterijom nakon updatea na os 4.1 ili 4.0, nekako mi se čini da je sada baterija puno slabija kad imam 4.1 :s
|
jel koristis teme? jer sa tim novim update-om je winterboard malo podivljao pa guta vise baterije,ali mislim da su ga sa novim updatom cydie rjesili..
2 stvar. ako imas skype ili bilo kakvu app koja koristi net, obicno ti ostane raditi u pozadini (pogotovo skype) .. skini sa cydie onaj program di mozes pratiti procese i gasiti programe u pozadini.. |
Citiraj:
Vidio sam na netu da se dosta ljudi žali na bateriju, pa sam htio vidjet jel tako i kod vas kaj koristite 4.1... |
to se zale samo oni koji imaju JB
|
E zad bi se valjalo dočepat nekog 3GS-a. Radio sam malo na njemu i jako dobro/brzo radi iOS 4.1. Ne znam koliko i zbog čega se isplati kupovat četvorka?
|
Da se proda. :D
|
samo se nadam da ce mu do 1. 2. mjeseca past cjena
|
Citiraj:
|
Uzeti ili ne Gejfona. Nude mi ove cijene, ali sam nekako škrt da dam tolike pare za nagriženu jabuku. Žena me nagovara pa možda popustim. :p
iPhone 3GS 8GB black 598,00 kn iPhone 4 16GB black 1.398,00 kn iPhone 4 32GB black 1.898,00 kn Te cijene mi daju već u VPN tarifi od 32,90 kn mjesečno. |
Ma moraš popustit ženi :-)
|
Citiraj:
|
@AMD Postoje li možda + club bodovi u VPN tarifama?
|
Postoje, ali ne za mene jer sam ja samo korisnik u VPN-u.
Bodove dobiva firma, tak da super mobitele đabe dobivaju oni koji su bliže vrhu. Tak da uzimaju HTC HD2, SE X10, Nokia 5800, Asus 1008P Karim Rashid 3G, Tablet Dell Streak itd. |
Jabih rekao da uzmes iphone 4 16gb, ako vec uzimas
|
Citiraj:
|
AMD, uzimaj četvorku, isplati se za te pare. Nije 3gs loš uopće, ali definitivno 1400kn nije puno za četvorku!
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |