![]() |
Citiraj:
Kod Konzuma na križanju Av. Dubrava i Aleje javora, a odnedavno i u Sesvetama Industrijska cesta 117. |
Dali su proteini u mesu i oni u povrcu isti ili ima razlike?
|
Citiraj:
|
Slažem se quidzz ali gle zobene imaju aminokiselinski profil 85 a mlijeko ( kazein) 97 tako da nije to prevelika razlika,ali da nemaju sve esencijalne aminokiseline
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel čemu vrijedi bcaa ujutro nataste prije kardio treninga za očuvanje mišića navodno ili bolje odraditi bez kupovanja toga pa odmah mjerica wheya?
Vidim to svi bb portali predlažu naravno uz njihove suplemente bcaa |
Pa naravno da predlazu kad im je cilj prodaja istog. Ne treba ti dodatan unos bcaa.. unosis ga ionako kroz hranu i whey.... Mislim, nece ti nista odmoci ako ga koristis,ali da ce ti nesto donijeti, i nece. Tako da, radije cuvaj te pare za hranu ili whey..
trenirat mozes kad god zelis i kako god zelis, na taste, poslije obroka,navecer. nebitno je. kako tebi pase. meni osobno najvise pase na tasta. kava i trening, tada imam najvise snage. |
di kupujete proizvode izvana od muscletecha ako kupujete?
|
Vozdra,
moze preporuka nekog kvalitetnog_slash_ best buy proteina. Kako da uopce unosim kreatin u tijelo s obzirom na ritam treninga (3x tjedno)? |
Myprotein, 5kg bez okusa ~400kn, s okusom ~500, neznam u kunu cijene na njuskalu, uzimam direkt iz GB
|
stvarno sam panj :D mislio sam na kreatin, ne na protein. btw koliko ti vremena treba da dodje iz gb, i posto te izadje?
|
Zadnju posiljku narucio prosli cetvrtak, stigla je u utorak :)
5kg vanilija, 2.5kg banana, 1.5kg kreatina, 2kg peanut buttera, 1x choco nut flavouring, 1x shaker - 107Ł (uz popust od 20%) - postarina besplatna jer je 100+ Ł |
šta mislite o proteinima iz DM-a. Najjeftiniji su
|
i najgori vjerojatno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne vjerujte sranjima o tome da će vam narasti cice i slično, to je bullshit. Proteini soje su jedni od kvalitetnijih i kompletnijih. |
Al prdiš ko zvijer od soje!
|
Citiraj:
1% ti uzme paypal, carina ne postoji iz UK... ako ti nije hitno, pricekaj, uvijek se da nac 15-20% popuusta, kos na to ubacis 5% popusta na prvu kupnju i za 100£ kupis cuda :) |
Naruceno, kapla mi je neka extra lova pa mi se nije dalo previse yebat s popustima :D Uglavnom, za 105 funti uzeto 5kg proteina, 2 kila kreatina, alpha men tablete 240 kom, 2 kila peanut buttera, 2.5kg dexa i 2 shakera.
Fine by me :) |
Jesi uzeo myprotein 5kg bezokusni?
Ako jesi, javi ako ti nije problem kakav je za pit, jel ti se gadi, bljuje itd. |
uzeo sam bezokusni :). Koristit cu ga ujutro sa mlijekom, bananom, zobenima i medom, a nakon treninga sa deksom ili necim slatkim tako da ne vjerujem da ce bit problema :)
|
ja rokam od vanilije.. jednostavno je prefin :D
A pogotovo ako radite domaće proteinske pločice or smthn. |
Di gledati popuste tj.ko objavljuje za 15-20 % ?
Uzeo bi si bezokusni 5 kg,lijepo bi sjelo 20 % popusta :D |
Meni su choco smooth i vanilija izvrstni.
Nego gdje ubosti taj cod za popust? |
Pa evo http://www.myprotein.com/home.dept
trenutno su aktivni apr2uk i timings...samo za suplemente koji nisu zanimljivi... |
Fino se da ustediti,15 % popusta iznad 60 funti i nakupis do 100 funti suplemata koliko kod nas neki whey jedva kupis od 2.5 kg ...
Nego,ekipa akcija vam u Polleo sportu,MyProtein Impact Whey 5kg bezokusni za 400 kn sa 600 kn pa brze bolje ako planirate uzmite jer guzva je prosli put bila kad je bio popust 40 kn a kamoli 200 kn :) http://www.polleosport.hr/proizvodi/...z-okusa-5000-g Samo je meni okus bljutav,nekome ce odgovarati,biti ce red neku aromu uz to uzeti |
Tnx blava, nego koju aromu uzeti ili s čim poboljšati okus?
|
Ja pijem bezokusni i čisto mi je ok. Čak mi okus i odgovara, a bolje i tako nego piti nekakve kemije uz protein.
|
Citiraj:
Ja si planiram uzeti,imas tamo odmah pitas decka arome u kapljicama i prahu pa koji ti okus vise odgovara,imas 10-tak okusa tako da neces pogrijesiti i onda si sam doziras koliko ces,70 kn kapljice i 50 kn mislim prah i da je dostatan za 5 kg ... Subjektivno je zapravo govoriti o tome,meni se gadi jer imam osjecaj da pijem 1ml obranog mlijeka razrijedjenog sa 4dcl vode tako da |
Bezokusni je sa 40-50 grama grozdanog fin, ono ko slatko mlijeko. Al bez secera je odvratan, jedva ga popijem. Al secer je obavezan, pa nije bed :)
|
To cu uskoro vidjeti,problem je ujutro kad se probudim,slatko tražim i onda kad me šokira ovaj okus hehe.
|
Kako mjerite grozdani secer ako nemate vage ili mjerice?
I koliko ga treba uzimati s 30g whey poslije treninga |
Obicno ide 2x grozdani na whey. Znaci nekih 60 grama na 30 grama wheya. Ja sam jednom izvagao, pa svaki put stavim tolko cca od oka. Ne mora sad to u gram tocno bit, nismo profici.
I bit ce Vam bolji okus ovih myproteina bez okusa ak manje vode stavite. Tipa 200ml, to je taman. Lad se vise stavi je nekak razvodnjeno. |
Gemmy ne znam meni je to previse dekstroze kao post-workout,ja stavljam 10-15 gr max,imam digitalnu vagu,ajd da si na masi,ali na defki toliko secera odjednom,znam prazan ti glikogen i pitanje koliko ti je ispraznjen i nadopuniti ces hranom,a koliko znam ovo je dosta da digne inzulin ( 10 gr dekstroze ) ....
|
omg. sta ce vam toliko secera poslije treninga. 60 g? cemu?
|
Bas citam, ja stavim jednu cajnu zlicicu :)
|
sve ovisi o intenzitetu treninga. Ako si ga odradio kako treba i ubio se, omjer grozdanog i wheya u postworkoutu bi trebao biti 2:1.
|
Citiraj:
u biti je glukoza nepotrebna :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |