![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim inace igrice normalno se vrte jos nijednom se nije crashalo nista.. ali neznam zasto se pojavljuje taj window.. |
Ljudi jedan offtopic,neznam di da pitam al mi je glupo radit novi topic
Evo ovako u speedfanu ja gledam temperaturu i zanima me sta je od ovoga temp graficke? Temp1:-55C Temp2:-2C Temp3:31C Temp:0C HDO:43C Core:45C Ambient:0C Po meni je ovaj temp3 jer HDO je valjda hard a core procesor a ova prva 2 su neka u minusu boo...plz help Ambient: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni svi programi pokazuju identicnu temperaturu kartice, ne vidim zašto bi bila razlika. :) |
i meni pokazuju svi jednako sa svakom grafickom sa senzorom koju sam do sada imao. ali, ima ljudi kojima ne pokazuje jednako i tu je onda rivatuner nekako najvjerodostojniji iz cistog razloga sto sve ostalo pokazuje obicno preniske temperature.
|
Citiraj:
Pogle Riva tuner i Everest npr... Citiraj:
|
Citiraj:
Evo, samo za tebe: http://shrani.si/t/2e/17/gq2gqg9/2008-03-09123907.jpg Sa Gregom se naravno slažem. :) |
Citiraj:
Koji Everest i koje drivere imaš? |
Mislim da su rijetki ovi drugi koji se ne znaju služiti programima i zdravom logikom.
Na SS-u vidiš everest, driveri su zadnji službeni. |
Citiraj:
Jer su Riva, a i Everest pokazivali točnu temperaturu na _svakoj_ nVidijinoj/ATi-jevoj kartici koju sam dosad imao (a da je imala temp. senzor, naravno). Koja verzija/driveri nemaju nikakve veze. AFAIK driveri nikad nisu imali lapsuse takve vrste, da krivo pokazuju temperaturu kartice... |
Meni riva pokazuje okolnu temperaturu u farenhajtima, dok everest u celzujusima, ali je isto sve između rive i everesta.
Također potvrđujem da je meni everest i riva sa svakom karticom jednako pokazivalo. E sad točno ili ne :D ovisi o senzoru :D |
evo kod mene, potpuno jednako kao sto se moze vidjeti na slici. ali kad smo kod netocnih mjerenja dovoljan je pogled na core 1 i 2 procesora da bude jasno kako netko tu jebeno laze....no grafa je ok, dodir na cooler potvrdjuje ova mjerenja, jedva je mlak
http://img168.imageshack.us/img168/7965/tempkm5.th.jpg |
Citiraj:
|
Evo skino sam riva tuner i everest ultimate,i oc sam grafu preko riva tunera (7600gt) sa 560/700 na 600/800,ali kad upalim onaj monitor on mi kaze sve temp grafe i to ali overclock sa 800 stoji no ovaj sa 600 (core clock) je na 576 a pise da je stavljen na 600 tamo kad dizem sad me zanima dal je overclockana na 600 il ne?
btw.temp mi je 43 ovako a u loadu dok igram igrice mi je 63-65? je to dobro il je previsoko? |
pitanje:
jel moze Tagan Easycon 430W izdrzati ovu XFX 8800GT? |
Trebal bi bez problema to vuci.
|
Citiraj:
P.S. koje su razlike u svim tim XFX 8800GT? na sluzbenom siteu vidim dosta "verzija" iste, jedne su OCane, druge ne ili...? IMHO, ova je "default", jel tako: PV-T88P-YDF4 ? |
Moze neko meni odg plz?
|
Citiraj:
|
Jel može netko premjerit i javit koliko su 8800gt i accelero s1 (kada je spojen) široki?
|
Ako je Accelero bez ventilatora na sebi onda ti zauzima i ona slot do PCI-E slota, a ako je montiran i vent na Accelera onda zauzima jos jedan dodatni slot (sto bi znacilo 1 PCI-E za graficku i jos dva ispod njega).
|
ajde da vas ovdje pitam da ne otvaram novi topic.imam xfx8800gt xxx grafu i ubrzo uzimam samsung od 20" widescreen pa me zanima kako će ta grafa vrtiti novije igre na jačim rezolucijama prvenstveno cod 4 i takve stvari.mislim da nebi trebao imati problema ili...
|
ti zajebavas ili?
|
ne zakaj bi zajebavo, ljepo pitam
|
vrtit ce bez problema. na 22"(1680x1050) monitoru je sve lijepo igralo na gt-jki....
|
Uzmi si normalnu xfx 8800gt ima postavke ak se ne varam 600/1900 i digni ju na 670/1950 dobiješ xxx i još ti ostane para za :chears:!
|
Citiraj:
|
ne nisi skužio već imam xxx samo monitor kupujem pa me samo zanimalo jel bu ti kak spada sve šljakalo čist informativno:chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |