![]() |
Pa cesto je recimo Protis jeftiniji. Ili neki drugi web ducan. Ali ADM je pravi ducan sa lagerom, a to je velika razlika imho.
|
ADM je dobar kad se uzima gotovinom. Nije vise povoljan kao kad je bio u starom prostoru ali je ok jer to nadoknade kvalitetom usluge. Ak se uzima na kartice onda se iisplati pogledat u Linksu, koji ima iste cijene za sve nacine placanja i veci izbor nekih komponenti a neke su cak i jako povoljne kad se uzmu kartice u obzir.
|
Mislim da se baš i ne isplati kupovati u Protisu, pogotovo ako nisi iz Zg. Kad sam si uzimao dijelove za trenutnu konfu, Protis je bio jeftiniji nekih 80-ak kuna (ne računajući kućište jer ga nije bilo nigdje osim u Linksu) od ADM-a.
Na Protisovu cijenu se treba dodati i poštarina tako da bi me cijena ispala ista. Da ne spominjem kako su dečki u ADM-u izuzetno susretljivi, javljaju se na telefon i većinu stvari imaju odmah na lageru. Vjerojatno ima artikala koji su u ADM-u osjetno skuplji nego u nekim drugim web shopovima, ali ja znam da ću i dalje kupovati kod njih za sebe i preporučivati drugima. |
Koliko znam još uvijek prodaju otvarane proizvode...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni danas dolazi od njih gtx460, trebam li biti zabrinut? |
Citiraj:
Cijela poanta zašto im to prigovaram ja ta ne volim otvaran proizvod jer neznam dali je to neko vratio, a obično onaj tko vrati vrati s razlogom... Zato volim sealed, celofanom oblijepljeni paket pa jedini koji je papko je kinez iz tvornice... |
Da to jako iritira, pogotovo kada kažu da su otvorili proizvod da umetni jamstveni list. Kao da ga je problem zalijepiti na kutiju :(
Nadam se da će s karticom biti sve ok, ipak se radi o svoti od 1500kn. |
Citiraj:
Ja vise tamo ne kupujem bas zbog toga. |
Citiraj:
Da je djubretarski, je. Pravno me ne smeta, platim racunom i bok. No ne jednom sam fizicki slao ljude koji su *debitnim* karticama placali xyz% vise (a mogli su do bankomata pa dobiti po "pravoj" cijeni), i *to* definitivno nije OK... |
Tako je skoro svugdje, placanje karticama je cca 6% skuplje. Osim u Linksu, oni su jednako skupi. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dodavanje nekog postotka na istaknutu cijenu je PROTUZAKONITO. |
Po meni zakon nimalo nevalja jer štiti kartične kuće tako da ljudima povisi cijenu za gotovinu.
Znači sve što mi dobijemo je ukidanje jeftinijeg, a ne pojeftinjenje. Ali zakonodavac je donio takav zakon, pa ga se treba i poštovati... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja rijetko i idem na nabava.net. Otvorim stranicu ADM-a i gledam sta cu kupit. :D
|
Citiraj:
Također nikakve naljepnice na samoj grafičkoj od adm-a, samo 3 naljepnice koje standardno dolaze na svim gigabyte karticama. Ja happy :) |
Jeez, pa kak ti tek kupuješ u Konzumu ili na tržnici, povećalom tražiš bakterije po voću i povrću :D
|
Slozio sam do sada barem 20 konfa u adm-u, i fakat sve 5. Imao sam zamjenu matične nakon 4 mjeseca jer joj je otisla mreža i zamjena je bila u roku 2 dana,a opet mjenjao sam dvd-rw ne sjecam se koji cekao sam 4 tjedna :) jegiba nisu oni krivi kaj ih dobavljač *ebe.
|
Citiraj:
debitne kartice su isto kao i gotovina jer se novac transferira s racuna na racun bez odgode. |
Kakva je onda situacija glede plačanja Diners Plus karticom na 12mj. jer to je slično debitnoj kartici.Skida se s računa odmah cijeli iznos pa Diners dijeli na 12.Isto kao da si platio bilo kojom debitnom karticomili u kešu:)
Isti je princip i kod protis-a ima istaknute 3 cijene(keš,debitna,kreditna) |
Dečki iz ADM-a zaslužuju pohvalu. Skužio sam da sam izgubio račun za komponente od cca 2.5K kn, kupljene u zadnjim danima 2010., pa sam odlučio iskušati sreću i zatražiti kopiju računa. Nisam očekivao da ću dobiti, ali jesam.:goood:
|
Ne vidim tu ništa specijalno. Firme ionako moraju čuvati izdane račune više godina tako da im izdavanje računa starog par tjedana ne predstavlja nikakav problem.
|
Citiraj:
Neki isprintaju onaj slip račun koji se preslika na papir ispod i takvu rolu spreme negdje... Pa ti nađi svoj račun u nekoliko desetaka takvih rola :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrijeme je i da ostali trgovci shvate da nas trebaju. |
Ja nazalost nemam bas najbolja iskustva s njima. Da su do sad korektni bili sto se kvarova tice, jesu, uvijek zamijene cim prije mogu i nista se ne izmotavaju. Ipak, premam meni od danas vise nisu bas pristojni bili, a kvarove i dalje imam.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=208417 |
Ja kupio par puta kof njih, nikavi problemi, sve brzo i uljudno odrađeno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:34. |