![]() |
pa ovo se i kupuje zbog pasive, ćemu trpat ventove kad u pasivi hladi bolje od aktivnih stock coolera :)
|
Jedno pitanje...
Kaj sa grafom 8600GT koja ima ventilator u sebi, kaj jeli onda može taj S! rev. 2 ići normalno na nju? I jeli onda trebam kupovati ona dva coolera koja se kupuju za S1 ili je bolje uzeti neki tihi 120mm cooler i bok? |
Moze S1 rev.2 ici na tvoju grafu,bolje je kupit neki 120mm vent tisi nego ona dva venta za S1..
|
Za 8600GT ti uopće ne treba ventilator.
|
Na mojoj 3870 TOXIC temp u idle je 38, a load 60, potpuno pasivno, znači bez venta gore. Glupo mi je stavljat gore vent "tek tolko da pirka" jer ću skinut temp za možda par stupnjeva a smetat će samo...
Btw, imam 2x 120mm na 5v za usis i ispuh, te load nisam mjerio nikakvim testovima nego samo igro GRID i COD4 3 sata |
Za 8600gt je i S2 dovoljan , pasivno , samo je bitno da imas neki vent u kucistu da je propuh
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo uzeo sam je i ja. Bye, bye X1950GT :D
Nego, jel ide na to Accelero S1 ? Ako ide jel se isplati stavljati ? Mislim da se isplati stavljati ali opet neka mi svejedno netko potvrdi. |
Na sva tvoja pitanja je odgovoreno već 14135 puta...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je bilo namijenjeno pod CLUB 3D HD3850 OC, 512 MB u HGspotu za 699 kn ! Jel može netko ovo prebaciti tamo ... hebemu boli me trbuh od smijanja. Ili da se briše ... isuse kako sam smotan :roller: Dečki žao mi je. :D |
Evo ljudi zadatak za ljeto... S1 i HD4850?? :)
Pošto su kartice navodno skoro pa potpuno iste kao HD3850, pretpostavka je da ide. Al trebalo bi provjeriti... :) Mogao bi onda napokon zamijenit svoju X1950PRO sa novom karticom... ;) |
Nemaš kaj provjeravat, rupe su na istim mjestima tak da ide 100%.
|
Citiraj:
|
Da li netko ima S1 rev2 na radeonu X1600Pro PCIe, zanima me da li pase jer cu ga vjerovatno uzeti.
|
Citiraj:
pasivno drzi na idle 50c dok je load oko 60c no svi znamo kak se 4850 grije... sa stock coolerom je 75c idle, to dovoljno govori |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimaju me voltage regulatori na kraju kartice.. stock cooler na njima ima sam onaj pasivni dio za disipaciju. Da li S1 bilo kako pokriva to - da li si stavio neke jezice gore ili nisi stavio nista? Ako nista - su vruci na dodir ili nesto? |
Citiraj:
|
Citiraj:
sta se tice voltage regulatora, ima jedan poseban dio koj se moze stavit na njih, ali ne izgleda bas ko da hladi nes previse, nesto slicno kao stock cooler sta se tice memorije, stavio sam gore one male HS-ove koji se zaljepe, ali nisam probo kolko su vruci jer nije bas lako doc do njih buduci da su ispod samog coolera za jergru kartica jos nije bila overclockana, ali bit ce i to uskoro pa javim temperature |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo uzmi u obzir da nije uopce lako stavit ga, bilo bi super kad bi imo nekog da ti pomogne drzat grafu dok ti serafis ili slicno...4 ruke su bolje od 2 :) sretno |
zna li ko jel pase S1 na 8800 gts, 320 mb
|
Citiraj:
:kafa: |
Citiraj:
no inace sumnjam da je kompliciranije za montirat od Zalmana ZM80D ... prvi put kad sam ga monitro trebalo mi je 2 sata :wtf2: |
Rev.2 je teže montirati od rev.1 jer je ono postolje više podignuto pa moraš baš k'o sivonja stisnuti i grafu i S1, inače ne možeš zašarafiti. Dva para ruku bi bilo poželjno kod montaže iako se može i s jednim, ali prijeti opasnost od oštećenja (da ne kažem drobljenja) GPU-a.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:43. |