![]() |
masva fala na linku triba mi zato ako mi se sto mob pokvari a posto jos iman garanciju da ga samo vratin nazad i svi sritni
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kamera - orginalni 5.3 driveri, moze govorit da su neki bolji, meni su ovi najbolji! Menu - ikonice , djelo mojih ruku :goood: itd, uglavno je sve moje vlastito! Sad se bavim sa k810 ;-) |
Zamolio bih nekoga tko ima da stavi link od: SuperCam drivera za kameru
UNAPRIJED HVALA |
e ljudi
pomagajte idem flashat mob i ovo mi se pokazuje stalno vec nekih 40-50 min i nist dalje imam verziju X++ 2.2 i nije me pitao kakvu metodu hocu sto da radim jel to normalno ljudi pomagajte oce li mi se sad mob s***at ak ga iskljucim ?? http://img147.imageshack.us/img147/9...blemkx9.th.jpg molim vas ljudi pomagajte... |
Citiraj:
|
Citiraj:
DRUGO customizacija FS Start > connect > označiti Customize File System > izabrati phone model w800 > označiti CDA and Region EMEA_2 > flash > disconnect > reset prema tome zašto si opet učitao FlashFileSistem kada to netreba u te dvije kućice ništa nemećeš samo ovaj drugi korak kao što je opisano:goood: |
Citiraj:
|
e sada modificirao sam četri moba i na tri sam stavio Blizzard acoustic MIX, hiper,i RaKisTa____f1naL__MonsterBass.rar i sa sigurnošću mogu reći da je: RaKisTa____f1naL__MonsterBass.rar najbolji od ponuđenih i stvarno se jače čuje od ponuđena od ova druga dva zvuka za one koji preferiraju zvučnik.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uradi to sa vec isprobanim verzijama X++ a to su 1.2 i 1.5 meni je za CID49 bolja i stabilnija verzija 1.2 , jer 1.5 hoce zakazat! I da te jos nesto pitam, da nisi probao ubacit softwer od nekog drugog modela (osim K750 i W800)? |
moze li se k610i flesat u w800
|
nemam bas nekog prevelikog iskustva sa flashanjem moba, al ono uspio sam stavit softwer od w800i. Zast mi sad kad spojim ugaseni mob na komp on se upali sam i onda naravno nemogu radit snjim u xs++? Koristim windows vista ali mi oni driveri usb flash driver koje sam skinuo nece radit kaze da se nemoze tak instalirat. Dali mi moze netko pomoc?
|
Citiraj:
http://www.4shared.com/file/23719943...sh-driver.html |
|
:stoopid:Ljudi pomagajte.Flesovao sam svoj mob.SE k750i u W800i i sve je radilo super do juce kada sam ubacio drajver za cam.Sad mi nece da radi tastatura i ne mogu opet da ga flesujem.U cemu je problem
|
ima li ko originalni driver od w800 za cameru?
|
shebani su nest driveri od cam-a(kriomag)
ja vise nemogu slikat,gasi mi se kamera,probat cu s nekima drugima |
meni je isto kriomag i kad slikan ne da mi se cekat po 3 sec da slika bude dobra,uvik mi bude mutna pa san mislija stavit originlane sa w800 ako ko ima neki link bija bi zahvalan.
|
1 privitaka
evo origigi :D
|
stopalo9 fala
|
Dajte MOLIM VAS: SuperCam Drivere za kameru tražim ih već tjedan dana i nigdje ih nemogu nać. PLEASE POMOZITE:care::care::care:
|
3 privitaka
Evo super camera driveri ,sarmadovi te orginal w800 driveri za kameru i zvuk.Privitak 7974
Privitak 7975 Privitak 7976 |
VELIKI PROBLEM
Evo ovako probao sam fleshati mob,i nije mi baš išlo i konaćno kada sam nešto napravio uđem u mob i nemogu ući piše kao da se javim svom operateru a i u muziku mogu ući ali samo poslušati 3 pjesme.Išao sam to popraviti i nakon par pokušaja mob se s***ao i nemogu ga više upaliti da li možda znate u ćemu je problem i imali netko iz Zagreba kome bi mogao dati mobitel ali da nije da će ga maznuti da mi ubaci taj softer ja sam sa trešnjevke molim vas OĆAJAN SAM nemam što slušati do škole:care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care:
|
Opet ja
Ako ima netko blizu Trešnjevke i ko mi ne bi htio maznuti mob hehe da li bi mi mogao staviti softer od w800 oćjan sam nemogu ni mob upaliti unaprijed HVALA:care::care:
|
Citiraj:
http://rapidshare.com/files/68250574/XS__.rar stavi kvačice u MAIN(nađes firmware na kompu EMEA2.mbn) i FS(opet nađeš firmware EMEA2.fbn),označi customize i izaberi CDA EMEA 2 i klikni "flash" |
ima li neko preporuku za driver od kamere?
|
Citiraj:
HVALA LEGENDOOOOOOOOOOOOOOOOO:respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |