![]() |
Dobar stari Top Gear opet izbacio jednako zabavnu sezonu kao i prijašnje :D
Ali me jako zanima da li vi mislite da oni rade po scenariju, tj neke stvari su namještene. Tipa u novoj epki, kad se počne kvarit vlak ili motocikl(nemrem se sjetit starijih primjera no bilo ih je), baš ono nevolje počnu baš kad oni snimaju... |
Citiraj:
|
Citiraj:
koliko se ja sjecam u cetvrtoj sezoni su bili radili power lap sa harrierom [avion za one koji neznaju]...i koliko ja znam njegova etiketa je bila doslovno na vrhu cijelu sezonu [ako se dobro sjecam]...toliko o road legally, purchaseable cars...:lol2: |
Naravno da je dosta stvari namjesteno...
Al je barem zabavno :) |
Je li ovo sada trinaesta sezona po redi? Ne znam sta da kazem teti u prodavnici. :D
EDIT: Uspio sam naci... |
Ova prva epizoda mi se nije baš svidjela....
|
Citiraj:
|
ne, rekli su da bi ibo jos brzi da nije morao raditi toliko široke krugove :D
|
Najbolji dio je ipak Stigova ( Schumacherova ili čija već ) vožnja Suzuki Liane. Na podu sam bio, pogotovo kad je kameru odvalio :D
Najava sezone daje naslutiti da će biti svega. Plavuša: Do you do anything with your hair Cpt. Slow: Well...I wash it :D |
A ne, ne, ne...najbolji dio ove epizode je bio kad je JC isao prvo ispeci slaninu koja je odletila u zrak pa zatim kad je isao isprovati jesu li jaja na "strojovođa" način najukusnije pripremljena...i onda ono inkognito bacanje kroz prozor :D
|
Citiraj:
|
Ako ponestane uglja, spalite mene, samo da stignemo prije one dvojice...
:roller: |
Ja sam vama decki reko, nema do Top geara- najjaca TV (komp :D ) emisija
Izjava: "Some people said that you know only two facts about ducks and both of them are wrong! je opaka Ferrari je moc, auto je FORMULAAA!!!! Za dvije godine kad u F1 uvedu 1.0L 250ks motor FXX ce obarat rekorde postavljene od formula :D |
za dvije godine neće više bit formule, nego samo onih jebacha u reliju i top gira :D
|
Citiraj:
Malo previše glume |
ken block kasnije? mmm :)
|
da, da ken block :D,nadam se da niste spusili foru:D,ne shumi nije stig,nego je samo special guest,:D,
|
Uh, da Šumi zna stazu ko stig, ak nebi onog Ferarija odvozijo koju sekundu brze :care:
Šumi je prizno da mu je MIka Hakkinen bi najljuci protivnik, isto kako je i Mika priznao da mu je Šumi bio najljuci protivnik u 12. sezoni top gira. btw. lik je sa Suzukijem razvalio kameru koja dođe sigurno vise od samog auta :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ferari nemože na onu listu po mome a ako se nevaram postoji još jedna lista na koju idu nekonvencionalni auti i ostala ekipa, harrier, formula, onaj auto (500kg/500ks) neznam kako se zove a neda mi se kopat po starim epizodama...
Samo 7 epizoda, premaloooo :( edit: caparo-t1 edit2: Citiraj:
|
Ma taj FXX je kramp, ocu vidjet F50GT :P
|
Zasto to po vama nejde gore na listu? Moze preci preko lezeceg policajca, postoji par modifikacija da se registrira normalno, auto je, to sto je tako poslozen je druga prica. :)
Inace video sa otkrivanja Michaela Schumachera kao The Stiga imate ovdje - http://www.mycarportal.net/2009/06/t...been-revealed/ ;) |
Može pitanje... zašto taj ferrari ne spada u cestovne aute?
|
Citiraj:
|
evo meni rss vec kupio nofu epizodu, idem sad gledat :D
EDIT: neloshe. |
Citiraj:
|
nemorate se uznemiravati oko ferrarija, obajsnjeno je u ovoje epizodi sto i kako :D
|
Epizoda je mrakkkk!! Valjao sam od smijeha cijelo vrijeme.
A ono, u pozadini ureda Stig si fotokopira glavu. :D |
Ovo je bila predobra epizoda, nasmijao sam se kao nikad dosada :P
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |