![]() |
Kako da proradi analog i vibracija na Test driveu, imam gamepade kao na ps2, usb konekcija, mogu da stimam sve jednu po jednu kontrolu ali nema vibracije. Drajver za vib je instaliran i radi uspjesno u kalibriranju gamepada.
|
neznam, meni na rumblepadu 2 radi normalno. glupo pitanje, ali jel si možda probao stisnuti onu vibration tipku na gamepadu, ako tu tipku ima?daj link na gamepad da vidimo koji je to.
|
1 privitaka
Ma isti kao kod PS2, kupio sa ebaya nedavno, u visti ih prepozna normalno sve ok, instaliram drajver za vistu koji mi doda neke dodatne opcije u kontrol panelu tipa vibracije itd, sve radi u cont panelu, test vibracije i to, Ok su analozi testirao na pes08, ali test driveu mi nea vibre. Stisnem analog dugme al nista. Moram rucno sve unosit komande za kontrole jel i ti to radis?
Evo gamepada. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa moj je odentican tvome
|
ja sam imao gamepad koji je imao 2 utora-usb utor i 1 utor za ps1,ps2..
ali radio je nekih 4 mjeseca i krepo. :( a ovaj sad imam 2 godine i nista mu nije-a dao za njega 120kn. |
Citiraj:
|
radi automatski :)
|
Kako radi? Kako nastimas analog?
|
Sad mi nije instaliran da bi ti mogel tocno reci, ali mislim da moras u opcijama odabrati da ti kontroler bude gamepad, a meni je u svim igricama anlog bio defultni. Sad kak je kod tvojeg neznam. Pa kaj nije da kliknes na steering u kontrolama (bilo lijevo ili desno) i onda tapneš analog i odma ti je na analogu?
|
Ma nema u TDU opcija da odaberem gamepad, nego svaku kontrolu moram kliknut pa na analogu desno, lijevo bla bla 100 komandi nastimat.
|
nagađao sam, pa sigurno nije tako tesko to nastelat kak izgleda ;)
Pa pitaj tu nekog ko ima instaliranu igru... |
Citiraj:
Ali nije teško sve podesit , cca 5min max! :kafa: |
Dobra igra pravo... Tek je sad prelazim, nazalost...
Crkla mi je graficka pa evo pravim pauzu dok ne dodje nova... Jedva cekam da nastavim.... |
Citiraj:
Daj malo više doživaljaja :D (ozbiljno mislim) |
pomozite ljudi, kupio sam igricu i instaliro i sve sredio i ne radi,pokrene se neki crni mali window,onda postane veci i onda nestane. koda nis nisam napravio, u task manageru se pokrene proces ali ne i task.igrica je original,imam vistu na 2 ghz core 2 duo 2 gb ram,intel 384 mb graficka to je dovoljno kaj ne? svasta sam vec probo al uvjek isto dajte onda pomozite pliz
|
Citiraj:
ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended vjerojatno imas integriranu grafu za koju nisam siguran da ima navedeno, neka me netko ispravi ako grijesim. :chears: |
imam mobile intel 965 express chipset family graficku s 384 mb, readme fileu ne pise nis za moj tip graficke, e i kae to shader?
|
nece ici na integruši. sorkač :)
|
neznam ubacit skinuti SAVEGAME u igru
kako cu instalirati ili ubaciti SAVEGAME koji sam skinuo da ga koristim u igri:care::fala:
|
molim sto prije odgovor
|
savegame se nalazi u folderu igre u my docs pa tamo ubaci
|
hmmmmm
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
a ono, sta nije veci uzitak poderat sve pile tamo sam? onak, dosadno je kad imas sve otkljucano... bla
|
Citiraj:
|
pa ostalo nam je jos 8 dana i da ga ja prelazim ma da......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:48. |