![]() |
Alt+Enter je rješenje...hvala!
|
Citiraj:
|
Dali je netko imao problem u Assasins Creedu da nije čuo govor likova, npr. ne čujem razgovor razgovor doktora i glavnog lika odmah na početku igre kad se digne iz Animusa nakon neuspješnog sinkroniziranja, itd, svi zvukovi se čuju normalno samo se ne čuje razgovori, tj dijalozi- kad mi se netko obraća, čak se čuju i razgovori ljudu na ulicama, par puta se čulo al samo par riječi i onda opet ništa.
|
Citiraj:
Citiraj:
na prosloj stranici... a nije ti se dalo traziti :Machineg: :beer: |
Puno Hvala, sad radi kak treba, pregledao sam samo prošlu stranicu, nemam baš vremena za pregledavanje svih stranica, čekaju me derivacije i integrali!:respekt:
|
Citiraj:
... ooooo znam :D :beer: |
samo jedno pitanje, mozda ima odgovor ali je 24 stranice postova u pitanju.
dobih od prijatelja dvd od creda, i instalirao, i radi 5/5. ali je problem sto sam htio pokrenuti preko image-a, i napravio image, i loadam u daemon toolsu. medutim, no cd in cd device, please insert cd bla bla. jel zna mozda tko kako i dal se to moze rijesiti bilo kako? zahvaljujem |
kupi legalnu verziju :)
|
Citiraj:
|
Sorry kaj ovo dižem, al jel iko otkrio kak preskočit razgovore?
|
Neke razgovore možeš preskočiti a neke nemožeš!!
Već sam zaboravio kako preskočiti razgovor, probaj sa enter il escape, ako već nisi!! |
E drustvo, jel imao iko problema u Damasku..
Naime kad dodjem u taj grad mogu da igram igricu cca 10 min i onda zastopa tj. srusi se totalno. Nasao sam neki patch 1.02 na netu al ne pomaze.. Pa ovaj ak nek ima resenje please post it. poZdrav :D |
assassins creed 2 kratki video:
http://kotaku.com/5273220/sieve+like...ins-creed-vids odmah ispod je i video za splinter cell conviction |
A jesu dugi filmići... :D
|
Citiraj:
|
EDIT: Vidim sad da je i Izet Fazlinović imao taj problem (post #688), ali njegovo riješenje meni ne pomaže, tako da ne znam....
EDIT: Riješeno. Reinstalirao zvučnu i grafu, i sad opet radi bez greške. Jedno od toga je pomoglo. |
Assassin's Creed problem sa glasovima o.0
evo ovako imam assassins creed igru i sve mi spila super igram ju cjeli dan al imam jedan estetski problem...
dok mi likovi pricaju (pa tako i ja) nisu uskladjeni zvuk i grafika ... znaci audio on sve izbrblja a ovaj grafcki jos prica cca 30 sec i to mi jaaako vremenski uspori igricu pa kako da taj sh*t rjesim? |
Igra je fenomenalna preso sam je ,samo me sad zanima kad sam je preso sad sam memory block 7 i sad sam se mislio vratit da skupim sve zastave i templare da sve ubijem,a mogu se samo vratit na odredeni block gdje sam sva investig obavio i sad me zanima kako cu se vratit na memory block 3 locked mi je zato jer nisam sva investg obavio kako da otkljucam to kako se mogu vratit i kako sad da skupim sve zastave i obavim ta preostala investg da mi sve bude otkljucano.HVALA UNAPRIJED.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:49. |