![]() |
omg sahktar fulo penal :(
|
Olympiacos poveo...odgovara,Šahtar ove godine bolje da se skoncentrirao na Ukrajnski kup neg na ligu prvaka tetke im....al kak je Lausanna uspjela podojit 2 gola u minuti,to nikad nece bit razjasnjeno :D
Lausanne......double facepalm! |
ma Shaktar će dobit ovo.
|
Nek ostane on ovak a nek Porto i Lausanna dobiju :D
|
bojim se da nista od porta..
|
evo ti Shaktar , možeš počet otvarat pivu :D
|
tako blizu a tako daleko.... no ima jos pol asta a ja kutiju Marlbora :D
|
neda mi vrag mira, idem 2 hiljade na zenit x2@1.65@SS live, sretno meni :)
|
znaći da zbaksuziram,ima šanse za Porto i mene hahaha...šala mala...aj sretno
|
sretno!
|
a ili ja ili ti cemo slavit, posto je danas vec proso listic nece bit katastrofa da porto dobije ;)
|
Lausanneeeeeeeeeeeeeeeeee 5-3! Yebalo mayku....trebaju mi Porto i lijepo raspoređena 2 gola na tekmi Genk Lever.....
|
ma leverkusen prokletnici proslo kolo cekam chelsea.x2 za milione i leverkusen napravi cudo a sad genku nemogu gol dat
|
Ma,pišem kući propalo.... zabetonirali su se i jedni i drugi... a Portu je ovo za biti ili nebiti... biće da neće bit... :D
|
a kakvu mi je tek ranu Porto ostavio, protiv sirotih ciprana izzjednacili u 90-toj, i primili gol u nadoknadi a ja imam X2, neka sve cu im naplatit :D
|
Pošto su šanse da i Genk i Lever daju gol jednake šansama da se HDZ u ponovljenim izborima vrati na vlast...želim ti sreću s tim Zenitom :)
|
Lever Leverrrrrrrrrrrrrrrrrr!"!!!!!!!!!!!
2 fakin gola do šećera.....al zgutat ću sol :D |
Ali Porto...pa nebi dali gol da sami igraju....
|
legla lova :D i WTF dortmund, valjda im se nije dalo vise igrat kad su skuzili da oly kanta topnike :D
|
dortmund 1/2 :)
|
Citiraj:
|
Dobro je,palo i na Dortmundu :D
|
ja san pa na vise frontova :D porto dortmund i milan, zadnja 2 pri kraju :D
|
Razmisljam danas na lyon i real , koeficijent je 5
|
Ne znam kaj s unitedom. I njima treba pobjeda..
|
Citiraj:
|
bacite oko na Cska - Zagreb košarka. Hendikep u HL da Zagreb gubi sa više od 30 koševa je 3.30 :D a znamo kakav je Zagreb , ne može dobit svoju mlađu ekipu , ako je uopće ima , a s druge strane CSKA se neće previše trudit , ali ako su u ZG prije točno mjesec dana tukli Zagreb 89:47 , uopće ne sumnjam u lagan prolaz ovog.
Plus faktor da CSKA ima stvarno podršku domaćeg terena i publike , dok "mravi" imaju oko 15 navijača u domaćim utakmicama i da će bit ludilo na tribinama. Na jedan poseban listić s ovim zajedno s hednijem na Lyon. Sića ulog. Isto treba kombinirati hendy Lyon i Real. Mislim da to ima velike šanse. |
Ma meni dosta da ubodem 500 kn na real i lyon ...mislim stvarno bi bio red :d
|
moji
Evo nakon dugo vremena mojih:
Zagreb <66 koša Lyon 2 Real 2 srednji ulog |
Lyon
Napoli United Real Pa bumo vidjeli. :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |