![]() |
Jel netko može objasnit čemu banke služe u WoW? Jel ima nekih kamata ako se drže pare u banci ili tak nešt:D?
|
Novac uopće ne možeš držati u banci, samo predmete.
|
banke sluze d au njih stavis sve stvari koje ti trebaju ali ne svaki dan, tipa...setovi opreme, biljke, matsi za enchatnove ili sto vec...nisu za drzanje love :)
|
Citiraj:
To sam GM-u rekao taj dan...i kaže: "Yeah, that's a nice way to transfer stolen gold. Unfortunately that's the only gold we could track, so that's all you'll get." Nakon toga mi ih poslao mailom te još iteme vratio... |
tako se prodavao gold, likovi sa web stranica ti kazu da stavis neki bezvezni item na ah za onoliko golda koliko hoces kupit, uplatis na njihov racun lovu i onda ti oni dodju i kupe taj item sa AH.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Po meni su s***ali to kaj su stavili shamane alijama i paladine nama. Gust mi je bio klat alije sa shamanom jer nitko nije znao igrat protiv njega
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a osim tog,ko jos voli loladine :kafa: |
Je ...dani Tareen Milla i mass world PVP-a su prošli ...
|
...ja igram resto shamana i mogiu reci da me je jako tesko zatuć:fiju:...
ne mislim da je to bila loša ideja, na ovakav način su svi ravnopravni zar ne? horda ima decursera a alijaca bufera u raidu :) ja volim paladine jer mogu puno pomoći u raidu. kakav je omjer snaga u pvp me ne zanima jer ne igram igru radi pvpa (makar sam na pvp serveru) |
pa dobro,ja sam na pvp serveru samo zbog klanja :suicide:
|
Citiraj:
Nisu nas bezveze zvali hrvatska mafija :kafa::fiju: |
Ajde da te utješim ja i frend smo napravili pravu strku u Undercityu neki dan..on rogue 70,ja pala 47..živi lom..negdje 30 ljudi smo smaknuli:D:D:D...onda je ekipa počela dolazit sa mainima..tipa 10x lv70...živi lom je bio..put pod noge..:chears::chears:
ma pally rula..zato ga svi i mrze..jer se napuše balonkom i nahila..i moš se hebat..:D:D:D..uz to ima par brutalnih talenata... po meni ipak frost mage daleko najjači lik u igri..i fury warr...nešto prebrutalno..il arms..svejedno.. |
mi smo pred mjesec dana Darnassus opustošili i skinuli Tyrande Whisperwind,a kaj se tice loladina uopce me ne zabrinjavaju,jedostavno je ostala ta crta iritiranja u mom mozgu jos od doba prije TBC-a :D imam zakon tim - frendica furry war,ja destro lock i frend shadow prist,arena ownage
|
|
Heh ... svašta. Čitao sam nešto o tome i dalje mi nije jasno koji ga je qurac spopao da baci 7000 € u vjetar.
Međutim valjda dripac ima dovoljno love - pa ga briga. |
Slažem se sa Paskeom, osoba stvarno mora biti idiot (bez obzira koliko para imao) da da 7000€ za WoW account. Da ne spominjem kako taj char za godinu dana (tj. izlaskom expanzije) neće vrijediti ni 100€ (pošto je rečeno da će T4 biti ekvivalent lvl 80 green itemima, dakle T6 bi trebao biti malo iznad lvl 80 dungeon setova) :lol2:
|
@demon hunter
tako bi i ti trebao postići cijenu, barem upola. Ja sam svoj prodao za 600hrk. Ali uzimam u obzir da nisam imao t4 + legend weapon :D |
Napokon novi patch :)
I naravno, Orc's ftw :D |
Citiraj:
a ima i par dobrih stvari npr novi flaskovi, 3 epic dopa od tk/ssc boseva... |
Evo došao sam ja na 40lvl sa hunterom(orc) pa imam 3 pitanja i nadam se da će mi netko odgovorit na njih
1.Šta trebam napravit da dobijem da mogu jahat one životinje(mount) i di ih ima za kupit za Orc-a 2.Na 40lvl sam dobio mogućnost nosit mail,a šta je sa plate-om? 3.Di unaprijedit leatherworking sad mi je na 225 a di unaprijedit skinning sad je na 300? |
Citiraj:
2. Hunter nemoze nosit plate 3. odi do expert leatherworking trenera pa ce ti on rec di je za dalje il ce ti netko ko zna odgovorit jer ja nemam pojma |
Citiraj:
ako još netko drugi može odgovorit na treće pitanje |
Citiraj:
|
sad sam vidio 81g mi treba za naučit mount šta si oni misle:( Kak da najlakše zaradim takve pare?
|
Prokurvaj se :D Prodavaj stvari koje radis s profesijama i one zelene iteme kaj ti padnu.
Ja sam trenutno 33lv s novim likom i imam preko 50g, a cijelo vrijeme kupujem na aukciji i trosim pare, al i zaradujem prodavajuci bar-ove koje dobijem miningom i enchentam okolo ekipi |
nitko nije rekao da moras odma na 40. imat mounta, moj hunter je cekao lvl 60 iako sam tada vec imao podosta golda s prijasnjim likom ;)
aspect of cheetah i trckaraj okolo. sa skiningom ces zaradit BRDO love, naravno ako grindas mobove koji se daju skinat, rugged leather u azerothu i knothide i ostale TBC koze poslije 57-58 u outlandu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |