![]() |
Ruke prekrižene na prsima, lotosov položaj za sjedenje i njihanje naprijed-nazad uz obvezatno slinjenje iz čuba :lol2:
|
buljo mi bi ljink :(
upišem cijeli tvoj tekst u tražilicu i nađe mi 59 tema -.-' ili se neko jako ponavlja ili vam je tražilica u qujcu |
|
Citiraj:
|
Lijepo je znati da su i u Domu Brezovica omogućili pristup internetu svojim štićenicima...
|
L O L ..Ovo je teško oštećenje mozga. Eto, to se događa kada majke u trudnoći koriste barbiturate...
Prejako Ne znam uopće koji dio bih izdvojio kao najbolji, ali ovaj mi je poprilično jak: Citiraj:
|
O moj Bože sad opet moram na WC :D
Što sve otac stvori a majka rodi :suicide: |
Citiraj:
K'o da je Rojsov ili Kirin sin :P |
|
Citiraj:
hahah. lik je opaljen ja ga nisam ništa skonto! :stoopid: |
Koliko kod se trudio, ne shvaćam šta je želio reć...niti šta je moglo biti rješenje toga :D
|
Niđe zareza :D
Moga je napisat "razlika između 7600 GS i 6600 GT", valjda je to :stoopid: |
Prodo je 6600GT i ona je otisla, te s njom usporedjuje ovu novu koju je kupio. A u biti su graficke istih performansi, posto lik ne kloka niti jednu niti drugu, pa mu sadcudno kako 7600gs radi sporije od 6600gt
Bar sam ja tako pohvatao |
Citiraj:
|
Meni je žao ovog Poggiali dečka. Onak, na ovom forumu čitam teme i tko ih je otvorio i tko je zadnji postao, i ono kaj me, ak me zanima, otvorim. A on se toliko spominje u Hardverskim Problemima da je čak i MENI, ženi s najviše računalnih problema, žao njega...
Inače, postoje i ljudi koji govore onako kao snermin irl :p JA :D posljedica previše učenja njemačkog jezika, stavljanje glagola na kraj rečenice, previše neodređenih članova i zaostalih atributa, i droga Komarci pikaju mater im |
lejdi tek sam se rješio švapskog,pričaj mi :D
al nemoš ga uvjerit u suprotno EEEEDIT:sad je napisao DVA UTORA AGP ZA CF...oke ko je dilo metaamfetamine |
@Spore: Ajooooj!!! :nono:
Tip nije normalan! |
KOji lik:) Ali ima volje,. uf..
Pozovite ga na forum , ono kao pocasni clan.. samo ga nemojte onda :banana: |
Citiraj:
Ali ***iga, moze loock. :stoopid: |
|
Zivio je u zabludi od rodjenja. Rodio se jako mlad.
:stoopid: |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=775920
kak je brzi ovaj proc...,, toliko disketa sazme u najmanjem vremenu..:) |
|
Kak ja uvijek naletim na takve :( :D
|
|
Citiraj:
|
LoL
Prijepodne možda, kasnije ne :D |
Zalijepio maticnu za napajanje... :D:D:D
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75523 EDIT: Da odma zapisem ovdje svoju veleumnu izjavu...uglavnom, dva dana sam trazio di se vista gasi pa sam komp istekavao :hitthewal: :D |
aaaaaa. looooooool...ja cu umrijet do smijeha :lol:
:) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |