![]() |
Citiraj:
Ali ok je, vidio sam da se može uninstal sve. |
Stigao, totalno zapakirano. Neotvoreno.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
znači ja sam valjda jedini koji je dobio otpakiran s donje strane
ništa... ići ću zamijeniti drugi tjedan. |
Sumnjam da ćeš išta uspjeti zamjeniti jer ih nemaju više uopće, maknuli sa ga sa sajta.
Ne znam šta se opterećuješ tom folijom, gledaj samo da je u kutiji sve netaknuto i da je na poleđini telefona naljepnica. Links će ti eventualno vratiti novce ako baš želiš vratiti telefon, ali to je po meni promašaj jer ovakve akcije su rijetke, za 800 kn dobit ovakav telefon. |
Citiraj:
Opa, malo su pojačali bloat znači :D Imamo 3 realmea doma, sve 7-ice ili stariji i nije bilo ni blizu toliko toga. |
Ma ok, nije problem par klikova pa maknuti, problem su oni appovi koji se ne daju obrisati, recimo ja bi hrpu gluposti od googla pobrisao...
|
Citiraj:
e inače su mi jučer kada sam išao preuzeti mob rekli da nisam morao naručivati preko str., nego da sam ga mogao dobiti direkt u njihovoj poslovnici za iste pare nisam pitao detaljnije što pod time misle, ali možda ih u poslovnici u KC imaju još.. ali to što su rekli mi nije imalo smisla jer sam mob naručio u ned navečer, kada poslovnica u KC niti ne radi jer vidim da je kolega napisao da mu se također šalje mob iz poslovnice u KC |
I meni je bio otpakiran sa donje strane, vjerovatno izložbeni primjerak poslali, ali ne žalim se, za cijenu od 800 kuna je baš super, sve naljepnice na njemu, sve uredno složeno, radi dobro :)
|
Meni ništa ne javljaju, odabrao osobno preuzimanje u poslovnici (ZG)., škola za drugi put, bolje odabrati slanje poštom..
|
Citiraj:
Možeš preko adb shella napraviti ili disable ili uninstall: https://technastic.com/uninstall-dis...lme-bloatware/ Preporuča se ovo prvo, tako sam ja ubio nekoliko app od gugla koje ne koristim. Samo u slučaju većeg upgradea, npr. na novu verziju Realme UI bilo bi dobro to vratiti natrag. Kod mene uredno prolazili oni manji security updatei, a prije nove verzije realme UI sam vratio natrag (enable) te pakete. Testirano kod mene, pobio gmail, chrome, youtube |
Zanimljivo da ova verzija s 4 GB RAM-a nema virtualno proširenje RAM memorije, a 6GB verzija ima dodatnih 5GB...
|
Citiraj:
|
I kod mene par aplikacija od booking, amazona itd, to deinstalirao i fiju. Žena oduševljena (prelazi s A20e na ovaj Realme 8)
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Prvi problem za sad. Uglavnom probao prebacivat kontakte preko bluetootha (nisam vidio da se prebaci direkt sa SIMa jbg, kasnije skuzio) i nakon toga bluetooth luduje, non stop se automatski pali i gasi, probao reset par puta i nista, uvijek nastavi svoje, probao neke fixeve kao iskljucivanje lokacije (u postavkama jel) ali nista, na jetra mi vec ide... reko s obzirom da je pocelo kad sam htio prebacit kontake, izlogirao se iz gmaila i ista stvar (mislim, vjerovatno bi se isto desavalo i da sam ovak bezveze pokusao ukljucit bt)...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo jos jedan flop realmea, svi salju slike kako im je mob javio "Očekujte potres za minutu" Relame bitce ubio play servise pa nema nikakve notifikacije....
Evo sad bacio oko na OnePlus 5t nanjemu javilo... |
Men na realmiju je javilo, taj tvoj je poseban :D
|
GT master i u tebe il?
|
x2 pro
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekako mi se više čini ovo drugo. |
I meni se čini, jer ne vidim svrhu...
|
Stigao i mene Realme 8, pitanje je sad, upgradati na UI. 3.0 ili ostati na UI 2.0 :)
|
Dobar je UI 3.0 na Realme 8. U kući se ne žale (dva komada) 😁
|
Citiraj:
|
Kako na Realme 8 postaviti koji će mi biti defaultni kalendar?
Disejblao sam onaj od googla i instalirao jedan drugi, i sad kad kliknem na sistemski widget s datumom na home screenu, umjesto da otvori kalendar - javlja da je disejblan. U opcijama telefona vidim da se može odrediti samo defaultni launcher, browser, sms, dialer i to je to. |
Stigao novi update na Realme 8
https://i.postimg.cc/QBZ4Xmqq/IMG-20220428-WA0000.jpg Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |