PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Overseas Express iskustva (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=289914)

OuttaControl 24.08.2025. 13:14

Meni su brzi bili... ali ljeto je, godisnji

tizhu 24.08.2025. 20:56

najgore iskustvo do sada by far.
naručim paket. za 5 dana stigne u overseas. dobijem mejl od njih da je vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 5 dana. ništa.
pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 10 dana. ništa.
pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 10 dana. ništa.
pišem di je zapelo i inzistiram da se paket ne vraća pošiljatelju jer sam ga platio i da nek samo dofuraju paket bilo gdje bilo kada i pokupit ću ga nasred ceste bilo gdje. samo nek ga stave u kombi i ja ću doći di treba.
isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 5 dana. ništa.
pišem di je zapelo. paket se vraća pošiljatelju.

ne bi išao preko njih da su jedini. za mene su završena priča forever.

the_ghost 26.08.2025. 09:27

Uspio sam dobiti korisnicku u pon, rekli evo svi paketi ce danas/sutra na dostavu. Dosao mi je danas jedan od tri. Umjesto da su mi sva tri donijeli i sebi olaksaju posao.

Sutra ih zovem da vidim kaj je s ostalima.

Garro 27.08.2025. 09:10

Dakle, debili.

Paket s Amazona dođe unutar tri dana u Zg odnosno 19.8., stoji tjedan dana u Hr. Leskovcu i umjesto da bude isporučen do vrata, debili ga bez pitanja ostave na paketomatu jedno dva kilometra od mjesta isporuke.

A tek debilna aplikacija za paketonat je posebna priča, yebem mater onom tko ju je napisao i posebno onom tko je mislio da je dobra ideja odobriti je za uporabu.

Sad idem napisati feedback da Amazon prestane imati posla s tim Overseas debilima.

calypso 27.08.2025. 09:58

Citiraj:

Autor the_ghost (Post 3818193)
Sto se overseas opet raspao po savovima? Imam 3 paketa s amazona koje su nesposobni dostaviti vec 10-15 dana. Posta bi mi ih dostavila vec.

Trazi od Amazona povrat postarine, reci da nije dostavljeno na vrata, nego na paketomat 2km od tebe i nek ti plate taxi do tamo... Znaju biti vrlo susretljivi kad im korisnici j**** sve po spisku...

the_ghost 27.08.2025. 10:46

Citiraj:

Autor calypso (Post 3818551)
Trazi od Amazona povrat postarine, reci da nije dostavljeno na vrata, nego na paketomat 2km od tebe i nek ti plate taxi do tamo... Znaju biti vrlo susretljivi kad im korisnici j**** sve po spisku...

Nisam platio nikakvu postarinu ali za jedan paket mogu traziti povrat novaca vec pa cu to i napraviti.

Garro 27.08.2025. 18:29

Citiraj:

Autor calypso (Post 3818551)

Dobra ideja, tnx!

Poslao sam mail Amazonu, javili se unutar dva sata, dobio 25% refunda i još bi dobio nazad poštarinu da nije bio free shipping.

Inače nisam zlurad, ali kad su ovi debili u pitanju,toplo se nadam da će se Amazon naplatiti od OE ili da će im bar malo zagorčati život.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32.