![]() |
Kutak za trejdere
ETH se opet fino digao, nisam baš puno pratio jer sam na GO, ali bit će da je opet velika potražnja zbog ICO frenzy-ija...
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Jel se ovo Pay i Neo vraćaju u život...
|
Razmisljao sam malo, segwit lock in je trebao biti 8.8? Mozda je zato par valuta u padu bilo...jer su dibidusi povukli sve van i stavili u btc.
|
vrlo vjerojatno, no ocekivao sam zbog segwita da ce eth jos padati pa sam ga prodao na 0.0843 sat, cekao ga na 0.081 i nikako docekat, osao u drugu stranu
|
To nikad ne znaš...zato meni nije primamljivo dugoročno ulaganje....
omg danas postavljen za kupnju na 0.001000, nakon toga sell na 0.0010480, za 15 minuta kupljeno prodano. Ponovo postavljam buy na 0.0010000 S NEOm se neću baš igrat, za daytrading mi je OMG puno bolji. |
Citiraj:
|
5% je 5% nit kopo nit oro. Možda je čovjek stavio 10k eur pa digo 5% na 10k eur... 500e. Jel se isplati za 15min? To je satnica u rangu elitnih eskort dama :D i 50e za 15min je ok (ak stavis 1k eur nalog) :P
|
Neću napisati koliko ulažem, ali 5% je dobar iznos za tih pol sata,15 min.....
Ja to napravim 2-3-4-5-x puta na dan To mi se više isplati nego kupiti jednu valutu, i čuvati ju da ode 15% gore Jednostavna matematika ako je valuta par puta dnevno oscilirala od 100-105, dan završila na 100, kupio si ju po 100 - nisi zaradio niš a s mojim načinom si mogao zaradit 15-20% OMG ima mali pad, vrebam ga na 0.00100-103 |
ja se drzim stare provjerene 10-20$ dnevno od majnera, to mi nemre nikakav pad i rast cijena sjebat :)
ali da, da imam 10 btc, pa 2 da vrtim omda bi mi se jos isplatilo zajebavat... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
vorda22 kaj to kopas onda ak ti promjena cijena nis ne sjebe? il to 10-20usd vec uracunal oscilaciju? :D
|
Kopam i ja, bez brige :)
No, trenutno zaradim više od trejdanja nego od kopanja :) Čak sam razmišljao prodat svu opremu i trejdat, ne moram se zajebavat s rigovima, hlađenjem bla bla... |
Jesi ti siguran da zarađuješ s takvim malim rasponom? :D I onda još u btc... Daj si provjeri to :D
|
Bez brige ;)
Trgujem tako da uvijek dobijem više btc-a nego što sam uložio(ne gledam dolare) Kažem opet, matematika. 3 puta po 5% je 15%, ne moram čekati da se valuta digne za 15% Znam nekad napravit i "samo" 2% po konverziji Puno puta po malo = puno Nula puta po puno = nula |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja da imam majning rig ne bih ga prodavao...jbga, ipak on stvara koliki-toliki stabilan profit, barem šta se ovih jačih valuta tiče, tipa eth i zec.
Uz njega trejdanje dođe kao extra zarada. Citiraj:
|
Ako se ne varam L3+, jelda?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tek kad si siguran u to kaj radiš, počni trejdat. Osim toga, postavi si jasna pravila kad se kupuje, kad se prodaje i po koliko i ne odstupaj ni milimetra od toga, čim odstupiš, gubiš - vjeruj mi, isprobao sam :) |
Citiraj:
Kad ti L3+ dolazi?
Meni bi uskoro trebao A4 dominator doći |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dobro izgleda dominator!!! Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Meni krajem 8 dolazi Dominator :D
ću da izdominiram :D NEO ide u nebesa, jako raste, sad ću napokon prodat valjda ono kaj sam po 0.00590 kupio |
Citiraj:
Drzi te se teme...
|
Znam da je ovo tema za trejding, ali samo još da pitam, koliko ti ASICI troše struje?
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace investirao sam u BCC ali nikako da se makne. na bittrexu sam, pa ne znam jel mi se isplati opce trejdati kad varira sa 0.092-0.112 Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |