![]() |
Citiraj:
Još da radi... :/ |
Tankano, za 200 hrk,uzelo 209,7 hrk,skrill u kunama,Card currency: USD .Lp
|
Citiraj:
|
Citiraj:
S tim da treba uzeti u obzir da si već spušio 4% jer ti je skrill u kunama :) |
oprostite ako nije direktno pitanje, ali znaci ako si ja želim prebaciti npr 500 eura preko bitstampa ili coinbasea na svoj devizni u Erste banci to me mogu napraviti?
|
Citiraj:
|
wirex app na mobu danas dobio update, kad odete naruciti novu karticu predbiljezi vas za novu koja uskoro dolazi, besplatno ako ste vec platili staru
|
Citiraj:
Na wirex NEWS nist ane pise Edit: evo stavio sam i na mob i opet nigdje ne spominje ni novu karticu ni to sto si reko da ce dat djabe. Kad stisnem na novu karticu dobijem ovo: New cards are coming soon We are in the final stages of integration with a new card issuer. Until then we have to pause card order, exchange and adding funds with debit/credit cards. It's only temporary. sto opet nema veze s onim sto si ti napiso. Daj neki link SS obavjesti o novoj kartici i da ce ju djaba zamjenit. i karticu se ne mopze narucit i predbiljezbe nema nikakve EDIT2: AHA. na stranici nema niceg al na mobitelu ima waitlist(koja je u biti navlakusa da saljes wirex frendovima). Stvarno su neozbiljni. |
Citiraj:
|
Napravite update aplikacije pa cete imati ;)
|
Citiraj:
|
Mozda nema za iCRAP još, za android ima... A i tko još danas koristi ajfon i ajos :D
Uglavnom, meni je ista situacija bila kao i kod tebe, napravio sam update wirex aplikacije i nakon toga sam se mogao ubaciti na waiting listu |
srecom je slozbeno govance android pa sam se na njemu zapisao:beer:
http://i68.tinypic.com/2urax74.jpg |
Kolik je withdrawl fee na skrillu? Pitam jer vidim tamo da pise 7.5% to mi izgleda previse...
|
Napisao sam ti sve za Skrill MasterCard.
|
|
O, pa ovo zvuci jako obecavajuce... Izgleda da se sada ove kompanije bore za klijente da svoja bogatsva prebace kod njih, sto je dobro i za cijenu BTCa.
|
Banka? Kakva fakin banka, zar poanta crypta i nije u tome da se banke izbace?
|
Citiraj:
|
Provukao skrill master u Lidlu za test.
Račun u HRK: 96.77 HRK Trebalo bi skinuti 13,67€ Pa računajte. Račun je u €. |
Citiraj:
|
Citiraj:
1. Crodux 491,77kn / 66,45€ 2. Pet centar 313,77kn / 42,44€ |
Na drugoj transakciji je super tečaj. Jesi siguran da na prvoj nije neki typo?
|
Citiraj:
|
Lidl, račun 212,64 hrk, uzelo ,224,91hrk, sa skrilla.lp
|
Ja cekam Revoult da dode. Cini se dobrom karticom
|
Jel ima tko iskustva s https://magneticexchange.com/
Po netu nisam naletio na nikakav review, a oni jedini mjenjaju BTC direktno na Neteller.... Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Citiraj:
6 EUR Verifikacija bila gotova za 5 minuta... |
Kak ide top-up na taj revolut racun jer ne vidim druge opcije osim karticno i bankovno
|
Citiraj:
Onda pošalji s nje uplatu od par eura na coinbase. Primanjem uplate ti upisuju karticu na Linked Accounts i onda možeš s coinbase ili GDAX-a uplačivati eure na račun (karticu). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:38. |