![]() |
Kaj se dešava sa dwarfpool-om? Neki dan im nije bilo weba, danas se opet vide share-ovi ali se ne zbrajaju...
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
Hvala na informaciji. :)
|
Citiraj:
Sepa transfer dan-dva-tri (ovisi o tome kada šalješ)... ako je sve ok... |
Ko je prebacivao s krakena na devizni?
Šta se upisuje tamo pod onaj BIC? |
Još nisam. BIC je SWIFT adresa banke. Konkretno, za PBZ je PBZGHR2X (tak mi piše na papiru, danas sam otvorio devizni. :D )
|
Citiraj:
? |
Odlicno, stigla mi dans gtx1080ti i graficka je potrosila sve pci-e kabele 1x8 1x6....samo tako hoce da radi, sad imam s 1x2 slobodan pin i gtx1060 na krevetu...super! Treba mi jos jedno napajanje, nek ilink kako se to radi? Znao sam da cu nesto sjebati
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Description? Address? ove druge bi trebo znat :D |
kaj znaci immature blocks u dwarfpoolu, vec 11 sati mi stoji tako, cim izrudarim 1 eth bjezim od njega
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Krivog pitaš, ja sam novak u ovome. :) Na papiru sa instrukcijama piše IBAN u stranoj valuti, SWIFT, ime i prezime te tvoja adresa. Ne znam kaj još kraken traži za isplatu. |
Porezna vas ne brine? :stoopid:
|
Pa zar nije kolega linkao misljenje porezne? Iskreno me ne brine jer su sitni iznosi u pitanju.
Max, ti preko neke kartice si isplacujes tipa wirex ili kako? |
Čitao sam ja već prije ta mišljenja i članke, ali sam jako skeptičan i sumnjam da bi samo tako prošlo da mjesečno isplaćujem 15000-20000kn na devizni račun
Da, preko kartice ja rješavam isplatu tj. rješavat ću |
a znaš da ti uvid u te kartice ima porezna ?
|
A ja mislio poslije 3 i po godine rudarenja ovakvih pitanja o poreznoj neće više biti hahaha 😋
Citiraj:
ideja: nabavit više ne-verificiranih pa s njima anonimno povlačit? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
a na pitanje kako : kad sam radio na cryptopayu karticu oni imaju livechatsupport i pitao sam jel mi garantiraju 100% privatnost i da nitko nezna za moje transakcije izd i onda su mi se odma ogradili da nitko nezna al ukoliko vlada zatraži oni će im dat uvid |
A jbg...onda gubite lovu na kartice i na te fee... odustajem od vas 😊😂
Citiraj:
Svaka porezna uprava je priča za sebe. Citiraj:
Porezna u tom slučaju odmah počne misliti na utaju poreza. znam čovjeka kojem je porezna došla nakon svadbe jer je položio 8000 eura na račun. Summa summarum nemojte računati da će prolaziti bez problema. Citiraj:
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ako smo rekli da trebaš 8 + 6 pinova, onda trebaš i to kaj sam ja reko i ovo kaj je kolega reko. Znači nabavi: https://www.links.hr/hr/kabel-delock...erni-052799163 https://www.links.hr/hr/kabel-delock...erni-052799165 Ako imas 4 slobodna molex konektora (ovi bijeli plosnati na slici), ak nemas onda uzmi 8 pinski s molexima i 6 pinski na satu ko što ti kolega linkal. Ne moraš iz linksa, ali nemoj s ebaya jer će ti kinezi uvaliti pretanke žice i gubit ćeš napon ili će se žice zapaliti (iz prve ruke iskustvo). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |