![]() |
Citiraj:
Sastav je zanimljiv. Mene samo cudi sto Corluku ne odmara. Charli se istrosio, razbijena glava... Definitivno mu treba utakmica odmora. Tako da ne shvacam zasto je izbacio Vidu a njega ostavio u igri. (valjda karton? Opet, tu je i Schifo). Ocekujem od Pjace da pokaze sta zna i moze. Ako se vec zeli prodati i zaradit, sad mu je sansa. Nema bolje i vece pozornice, jos protiv jedne Spanjolske. Samo se nadam da ce i Kramaric dobiti priliku. Pod prilikom ne smatram izmjene u 90oj minuti :D |
Ma od Mandzukica bi mi bolji bio i Drug Brko na gajbi Ozujskog cool, ono. Cak i tako nervozan bi utrpao nesto. :D
|
Stream neki?
ty |
Citiraj:
Pjaca desno, Perišić lijevo i to je to ... stresa nema, pa jedino preostaje da vidimo kako ti klinci igraju :) |
HRTi najbolje ako si u hr, ili preko vpn-a.
batmanstream streamsports.me I hrpa drugih :) |
Citiraj:
Ak niš, barem bi pucao u okvir gola sa 5 metara :D |
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ |
Da je složit PCE repku, za turnire nekakve da vidimo tko bi bio na listi, nitko iz ove teme a? :D hahaha
Ja mogu vezu i napad, aj skrpajte golmana i jos 4, jbš Evro, ajmo halat. BTW, gledo sam njemce, koja tuga, onaj Gomez trupina.. |
Ja mogu bit zamjena ala Kramarić da uđem u 90. minuti i odigram zadnje 2-3 :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Možda bi mogo skupljati lopte koje odu u gledalište:D toliko valjda imam kondicije:D
|
Al te 2-3 moraš dominirat, nema onda slezena i to..
Golman, ajmo još nas fali :D |
Kak ćemo popušit, to nisu istine.
|
Kako se kaze harakiri na spanjolskom?
:D Mi rezerve oni najjace :D |
Jesu li ovo najružniji dresovi Španjolaca ikada??? :)
|
Evo i Turci dali gola. I isto imaju ružne dresove.
|
Koja tekma. Bit ce jos golova, mozda i koji nas :)
|
Kalinić je već sad napravio više nego Mandžo prve dvije tekme.
|
Istina :D
Pjaca igrac manje za sad |
Pjaca nula bodova...
Zbilja je konjina. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ma pjaca je igrac manje kad nije loptu dobio, veznjaci spavaju, badelj katastrofalan, rog jos gori.
vrsaljko jebiga, vidi se zasto se nikad desnjak ne igra na lijevom beku :D |
Izgleda da je Pjaci ispod casti igrati obranu. A onda kad napokon odluci malo potrcati napravi ovako debilan i opasan prekrsaj. Rog me takodjer nije nesto impresionirao, ali ajde, mozda ga malo i trema pere. Vidit cemo kako ce dalje nastaviti.
|
Bome Rog i Pjaca katastrofa, a Badelj je u F117A modu...
Da i Rog sere.
|
Badelj ima 2 leve noge... lik nezna loptu puknut na prvu već treću utakmicu.
Badelj daje fenomenalne lopte.
Nije ovo lose za rezerve, dolazimo pred gol. Samo manje nervoze i manje gresaka. |
Jedina dvojica koja bi eventualno mogla zabiti su Kalinic i Rakitic. Badelj ne bi uspio ni prazan gol pogoditi.
Subasic se previse zajebava kod ispucavanja. Jasno, jaci protivnik od onih u prve dvije, ali jako lose... Valjda ce s talijanima biti bolje. Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Nervoza nas unistava, tj klince ove, jebiga, ali ne izgleda to lose, samo se treba oprgavit.
I malo konkretnije zavrsavat prilike, a ne u bunar sve |
Sudac je jedini covjek sa ciljem na terenu.
|
Kakvi su to tupani... više se živciram u ovoj "nebitnoj" utakmici nego u prve 2 bitne.
Niti jedna lopta nam se ne odbije, svaki pas pročitaju i presretnu, ova 3 konja ko kokoši bez glave (Pjaca, Rog i Badelj). U najboljem slučaju ovo ostaje 1:0. A onu češku sirotinju turci razguzivaju... eto od kog smo 2 boda izgubili. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ima kakav stream za nas preko bare i koji smo na poslu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36. |