![]() |
Nista osobito, varira od 50-100 ovisno o serveru...
|
Tak je i meni.
Jedino su hitboxovi iritantni, najviše primijetim kod snipera, više puta gađam nekog i gledam kak metak prolazi kroz njega na 50m udaljenosti. |
S obzirom da se ovdje spominje i BF BC2 evo jedne vijesti koja nije tako nova i koja je nepotvrđena:
http://vgpwn.com/battlefield-1-dev-t...3-development/ |
Citiraj:
Inače, najverovatnije clickbait: https://www.reddit.com/r/battlefield...3_development/ |
da li se na PCu vidi objective orderi drugih squad leadera? malo sam nešto čitao i koliko sam skužio na konzolama se to vidi dok držiš "q" button.
|
Citiraj:
|
pa u pravilu jesam SL, ali nisam to primjetio.
nakon što sam to pročitao sam uletio u game, postao SL, i tražim po interfaceu i ne vidim to ? :stoopid: |
šta novi dlc dolazi a?
|
Isprobo danas dual channel ram , puno bolje drzi fps i nema povremenih dropova kao sa single channel , na 1440p ultra 75-110fps :)
|
Da li ima bf1 ispod 250kn gdje i vrijedi li uzimati pošto imam nešto slabiju grafičku?
(rx 460 2gb i i5 3470) |
250kn je neki prosjek. Može se nać za nesto manje, ali to treba bas naletjet negdje da se po toj cijeni prodaje.
Što se tiče 460 grafe, može se igrat, ali naravno ne na high detaljima. Vidi ovaj video i komentare pa odluči: Link |
Totalni show mi je singleplayer,a što je tek multiplayer onda :D
Inače leti na RX460 :) |
Ja nisam SP odigro vise od 2 misije, dosadno mi botove napucavat, no skill :D
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Moze, jos i mis dolazi da ne igram na njubarskom i to je to jhhh
Sent from my D6603 using Tapatalk |
I ja vec igram online neko vrijeme i jos uvijek ne kuzim kako neki ljudi koriste sacmarice na kilometar i gadaju savrseno, a kad ja uzmem istu, nemogu obicno pogoditi nikog s pola metra :)
A sto se fluidnosti igre tice, leti i na mojem kompu, cak su nesto napravili sa zadnjim driverima pa mi se sve nekako cini fluidnije. |
Da, to se i meni prečesto događa. Lik me skine one shot sačmom sa 20-30m, samo ostanem gledat dafuq :)
A ja ga moram dvaput pogodit sa 5m :D Doduše imam otključanu samo onu lvl1 sačmu, čini mi se sa je ova A-10 puno ozbiljnija jer svi peglaju s njom, ali opet... Meni je jučer ping divljao do 135-350ms, pošteno me ispizdio. Vjerujem da je bio moj "kućni" problem, nadam se da se neće ponavljat :) |
Probao i sa A-10, ali nema ni tu kruha. Ocito stvar navike / neke sulude taktike ili ljudi jednostavno pretjeruju igranjem.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Igrao danas 10 minuta Singleplayer. Čini mi se OK.
Nadam se da nije onako smiješno kratka kao Battlefield 4 :D |
Citiraj:
|
Isto igram SP, ultra na mojoj konfi :) Prošao prvu misiju.
Onaj uvod mi je predobar gdje gineš pa su ispisana imena i godine... Domišljato. |
Citiraj:
|
Soktejebo, pa što nije BF ono totalno Multiplayer, skoro eSports naslov? :D
S time na umu, još je i taj kratki SP stvarno super odrađen, meni je baš bio taman :) |
Ovako sam se osjeco nakon par sati SP-a :D
|
Prošao prve 2 lokacije, mogu reći cijeli dan me drži, igra je super.
Atmosfera, zvuk, grafika... 80fps-a, default ultra sve. |
Citiraj:
|
Bome ne čini mi se kraće od BF4 SP kampanje. Sad sam tek završio priču broj 5, Nothing Is Written. U BF4 je to skoro pola igre, tako da bude to OK.
Samom igrom sam oduševljen, pogotovo što mogu tamanit Ottomane :D Jako dobra grafika, igrivost je na nivou i nije linearna... barem ovaj dio u pustinji što sam odigrao :) Nema veze što je WW1, oružja su čist fajn. |
Citiraj:
Errem, što sam zajebo? :D https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_eSports_games |
Citiraj:
Btw. zašto igraš od 5. priče? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |