![]() |
Citiraj:
Ako te ne puca 140Hz/frejmova u igrama propusti taj kredit (siguran sam da nije ispod 1000kn nadoplate već priko 1500kn ;)) R9 290X je čisto "fajn piss of ardver" (sve do skorog isteka gare, onda pola godine pred istek na bubanj s njom :D) |
Citiraj:
|
Osobno bi išao na Gigabyteovu. Ta Founders muda pod bubrege bi obišao, ali to sam samo ja :)
|
Citiraj:
I sad imam feeling da će mi vratit 390X, a u tom dućanu onda mogu nadoplatit za razliku neki drugi artikl. I onda stvarno nije neka razlika do GTX 1070 :) Ma stvarno nije taj referentni cooler toliko loš. Drži grafu do 82 *C, a redovito idu fino preko 2000Mhz... Ali nekako mislim da ću se ipak protegnuti do Gigabytove, to je zvijer :) http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=5916#kf |
Uzmi gigabyte, odlican hladnjak ;)
|
Jab điđu
|
Citiraj:
Srića u nesrići sve su bile pod garom, definitivno uzmi gigabyte pogotovo ako Founders kretenišn dolazi sa 2 god. gare (tebi bi dodatna godina gare mogla dobro doć :p) |
Sad je tu pitanje dali je on baksuz (što stalno ima probleme) ili je to sreća, jer se ipak đabe namjenjo raznih modela :D
|
Da stvarno, ovo je baksuz lvl 9000. Prvo krepa stock 290, onda Vapor-X 290, i sad ova Asusica. Počet ću fobije imat od krepavanja grafi xD
A imao sam sreće, sve su bile pod garancijom. Prije 2 tjedna sam ju otfurao, u principu još ne znam ništa, ali sam prilično siguran da će mi predložit nazad 390X. Prvo sam mislio nadoplatit za Fury (non-x), pa za dvije RX480 (pazi idiota :D), a sad sam totalno zapeo za GTX1070... EDIT: @Manuele, a istinabog, a sve je počelo sa onom stock R9 290 na tržnici koju sam uzeo Drvoju ispred nosa za čabe :D :p EDIT #2: Tjeebote, oćel' ovaj moj odron od Prozzessora biti lagani bottleneck toj grafi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kuka, a od polovnog odrona za 1300kn možda dođe do gtx 1070 uz simboličnu nadoplatu :D
|
Ma razbojnik rudari s njima al neće da prizna, sad baca krafne u oči - ka fol oće nEvidiju, a moli Boga za novu AMD :D
|
Aaaaa kuda baš samo Gigu.Pitaj ove na reklamaciji za EVGA 😊 😊😊
A i bilo bi pametno da mices i FX-a osjetit ces ga u vise naslova neg što nećeš(citaj oni sto uopce koriste cpu oces haha).Evo ja svoga i plocu napokon uspio prodat.Ceka se Zen ili ostaje vjeran intelu sad(kad izade "I am Zen") |
|
Za E3 je, ali zašto se ne bi ovdje uklopio
https://www.youtube.com/watch?v=ULDwu2HLUrA Edit: U zadnjih par tjedana sam vidio i kak se hajpa tak da ću i ja probat. Pa evo... Ja mislim da će bit oko 2500kn i jača od 1070. bmk |
1060 SLI? Ne bi išlo.
|
Dosta zanimljiv post na AnandTech forumu:
http://forums.anandtech.com/showpost...3&postcount=46 Bas me zanima hoce li se ovo pokazat tocnim. |
Došle Điđibajtove verzije kod nas. Navali narode.
|
Aaa?:stoopid:
|
Došle su Gigabyte G1 gaming i Windforce 1070 kartice :D I to skoro pa džaba.
|
Meh, palitice su i dalje pecto kn jeftinije (sada dostupna samo gtx 1070 u magazinu), a i odlične izvedenice
|
Jbt, ja Palit ne nađem...:stoopid:
Gigu (navodno) imaju, no to nije ništa novo, Links ih je dilao početkom prošloga tjedna, ako se ne varam (nemaju ih na stanju). Aj' linkaj mi taj palit, molim te :) |
Izgleda da više nema. Imali su links i magazin rs (magazin je imao na nabavi u vrijeme gornjeg posta). Jbga kad ih ima u malim količinama. Ona dvojica su gtx 1080 palit morali naručiti u linksu i čekati koji dan
|
Hm. Da nisi mislio na Phoenix (Gainward) a ne Palit?
Jer takvu sam ja naručio u Linksa i čekam da dođe, još od prošloga tjedna...Opasno se lomim da odyebem sve i uzmem Gigu kada je već ima na stanju...Ufff.... |
Da, sorry mislim da je gainward, inače to su iste grafe. Palit je gazda gainwarda, a cooleri se samo po bojama razlikuju ako se ne varam
edit https://www.youtube.com/watch?v=n0lj0nmKHYw |
U os u linksu ima i 1070 i 1080.
|
Baš u shopu? Na netu piše da je nedostupno. Ugl. tko misli kupovati ja bih se na njihovom mjestu naručio za te gainward/palit modele ako su po ovim cijenama
|
Gainward "Ide ko đavo."
|
Drug sphere je baš bio ljepio na hcl omjer okretaja/temperature/takta u mislim pcgameshardware testovima gdje je pojam za msi, asusa i sl. A još kad se uzme koliko su jeftinije kod nas mislim da je definitivno no brainer. Palit/gainward će izgleda ubijat ove sezone
EDIT Gainward - 1100 RPM, 71C, 2063Mhz. Asus Strix - 2550RPM, 71C, 2076MHz, Gigabyte G1 - 2250RPM, 73C i 2025MHz, MSI Gaming X - 1480RPM, 70C, 2012MHz, Inno 3D GTX 1080 iChill X3 - 1550RPM, 77C i 2087MHz. Evo i HU Gainward GTX 1080 Phoenix GLH: Review – BEST GTX 1080? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |