![]() |
HAHA a da mi je i to vidit. ovo je igra s najgorim load timeom(vjerovatno?) ako nije na ssdu. ta učitavanja su teško mučenje, još svako malo neki kurac loada, teksture konstantno kasne itd, itd. baš mi nije jasno kako su likovi zamislili da će to funkcionirat, a igra opet izgleda usrano (uspoređeno s konkurencijom) :D
|
Pričaš o tom high res specu ili općenito?
Jer ja se ne sjećam nekakvih loadova previše. |
Zato jer su to konzolaska smeca portana na PC. I to lose portano kao i obicno, streamanje textura ko da igras na x360 il necem slabijem, i to danas sa grafama koje imaju vise rama nego nekoliko konzola skupa.
I kao HD texture za koje ti treba nV1080? Ma daj, ako to nisu texture za 4k, neka se gone. |
Kad sam vidio 1080 kao requirement, mislio sam da su cisto iz fore mogli onda nadodati i "or better"
|
Citiraj:
onda još kad prođe load čekaš teksture :D |
Citiraj:
Kakav 1080. Za texture je bitan VRAM. |
Nemoj meni govorit, ja to znam, reci to njima.
Nisu u stanju napisat requirements kako treba, nego hoce 1080 fanboys hype. Ispada pitanje, jesu oni uopce testirali to svoje smece prije nego ovaku glupost izbace? Il im je ta mashina jedina na kojoj su probali, pa im je vjerovatno to minimum. |
Što prije shvatite da zahtjeve pišu retardi to bolje. Recimo za istu igru su napisali u minimum 550ti i HD7870 kao sličnu klasu, a za cpu i5 sandy i phemoma 945 itd. Znalci
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da imate dosta fallout 4 na YT na hdd vs ssd gaming videima
|
|
Solidan update.
Tako je trebalo izgledat otpocetka. |
Citiraj:
|
Ni ja bome tu ne vidim nekog smisla/razlike.
Meni je odličan/lijepog izgleda i u originalu. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
dmg res na 95% |
Citiraj:
|
Sad bi počeo igrat igricu pa me zanima samo ova sr*** s creators clubom.....šta ne rade sad modovi preko nexusa ili?
|
Fallout 4
Molim vas, gdje nabaviti ili kupiti jet engine ili kako se već zove, za power armor?
To je ono što se ugradi u power armor pa se može više skočit, skoro pa “poletit”.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Riješeno. To se ne kupuje nego ugradi u power armor preko workbencha.. Fora je ali sada treba dizat Agiliti da može duže letit
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Razmišljam o kupovini G.O.T.Y edicije, da li su bugovi riješeni? :kafa:
|
Pa ja sam izvornu igru igrao, nije bila tako jako bugirana, tako da mislim da je sve riješeno.
|
Baš je prošao neki dan, s nijednim bugom se nisam susreo (PC).
I ne veseli me baš igra, zaželio sam se Fallout 3 nakon ovog. |
Citiraj:
|
Neka lista must have modova? Nista sad pretjerano da puno mjenja igru, samo ono osnovno za bolji gameplay :)
|
Citiraj:
|
gdje ih samo skidate danas, jer koliko sam vidio nedavno kad sam htio ic neke modove stavljat na prey, nexus se sada placa, a tamo je bio najveci izbor :-(?
|
Nexusmods se ne placa, imas premimum ako zelis bit bez oglasa, imat download veci od 1mb/s, veci inbox itd...
|
onda sam ja nest krivo vidio ocito. ispricavam se.
stari login mi nije radio kad sam probao, valjda su me pobrisali, a novi nisam iso radit. thx. |
Citiraj:
Meni je trojka vulgaris bila baš loša. Četvorku čekam, čekam, ali mislim da neću niti počinjati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |